- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Az NVIDIA processzora volt az idei GTC sztárja
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
veterán
válasz
Dave567 #21850 üzenetére
Igazad is van!
Nem is értem, hogy miért tartják ezeket a duplás eventeket minden játékukban, hiszen még a vak is látja, hogy kétszeres gyorsaság helyett kétszer lassabban is megy a pontszerzés! Javaslom, írjunk egy petíciót és gyűjtsünk aláírásokat, hogy ezt fejezzék be gyorsan.
GymBeam XBEAM Energy Powder termékteszt: https://new.playstationcommunity.hu/termekteszt-gymbeam-xbeam-energy-powder
-
voyi
aktív tag
Valamiert max 138fps-re korlatoz a jatek
Ezt tapasztalta mar valaki? Hiaba van bekapcsolvaa G-Sync hiaba inditom ujra a gepem, nem megy 138 fps fole a jatek.
Legfrisebb nvidia driver van fent, probaltam nvidia control panelben v-sync-on (jatekban off), es forditva.Battle Tag: Anakin#2882 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Lenovo Y740
-
venom8888
őstag
Jatszik valaki 1440p ben? Ha igen akkor a kerdesem neki szolna. Hiaba teszem Low-ra, meg minden kikapcs, akkor sem valtozik erdemben az FPS-em, nem novekszik. Ugyan anyi mint ultran, olyan 100-130 kozott. Ez normalis, hogy 1440p ben ezt csinalja?
-
Block01
csendes tag
Sziasztok.A team defenderben nem az nyer amelyik csapat tovább birtokolja a zászlót?Nálam volt 5:32 ideig,a csapattársak is birtokolták,viszont a játék végén az ellenfél killjeit számolta,igy ők nyertek.Ezt most nem értem.
A dupla xp-t én sem érzem. -
válasz
Dave567 #21850 üzenetére
Nekem semmi gond nem volt,nyomtam pár karikát,DOM,meccsenként egy szint itt is-ott is majdnem(jól ment),10 level és 9 tier skip jött össze,úgyhogy nem placebó egyik sem.Nomeg ládából 2x is Nyuggernaut
Eddig 2x esett előtte ÖSSZESEN...
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
SipiBcs
őstag
Én mintha azt tapasztaltam volna, hogy akkor jönnek a dupla xp-, amikor olyan fegyvert használok, ami messze nincs kimaxolva.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
csibe1
addikt
-
voyi
aktív tag
Most meg olyan szinten van screen stuttering a jatekban hiaba van rendesen beallitva a G-Sync (nvidia vezerlopult g-sync, v-sync ON, jatekban v-sync off) hogy kb jatszhatatlan sz*r az egesz. Ha meg jatekban a v-syncet kapcsolom be, kb 15-20 fps-el kevesebb.
Probaltam regebbi drivert is, ugyanaz. Mas jateknal normalisan mukodik a g-sync semmi stuttering nincs.
Most ott tartok, hogy ujratelepitem az egesz jatekot.
[ Szerkesztve ]
Battle Tag: Anakin#2882 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Lenovo Y740
-
TaRka94
senior tag
Én inkább a battlepasst nem érzem soha hogy duplán számolná.
-
válasz
TaRka94 #21866 üzenetére
Nekem az 5-ös volt ilyen,be is mérgelt,volt pontom,megvettem az utolsó 9 tiert inkább annó,a 2 hét nyaralás miatt le is maradtam úgyis
De most kárpótol.Mondjuk amit nem tudok,hogy mintha egyesek írták volna,hogy kaptak ingyen tiereket is a kezdés hibák miatt...bár lehet ez csak konzolon volt.Szerencsére feljöttem,mielőtt felraktam volna az új NV drivert,és végül némi bejelentkezési gondok után nekem minden kör szépen lement,nem dobott ki,1-2 meccsen jöttr be olyan,hogy valakit tunkoltam,de akkor úgy tűnt,nem lőttem el,megyek tovább erre 5mp múlva bedobja a killt...bár ez lehetett attól,hogy épp olyat kőttem ki,aki emiatt kifagyott,és amikor kidobta,akkor adta be.
Új mapok nem tetszenekTúlságosan ki lehet hozni kemppel vagy premade-el mindkettőt,és nem tud az ellen mit csinálni,2-3 jó posztot lehet tartani.Meghát kaptam a birka csapattársakat is szépen,legidegesítőbb,mikor gyorsan kéne a kempert leszedni,de baromkodik előttem 2 csapattárs is,nem tudok lőni(hc),és kész a triplakill az illetőnek.A tankoson meg ez a magaslati kemphelyek...felmegy 2 ember,már be nem jutni az épületbe,valami barom kitalálta,hogy kilátni az ajtókon is,addig el se jutni.Légicsapás se üt be fent,próbáltam...
Marad a sima DOM.Rögtön lett is egy 29:5a farmos pályán,valami mill.
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
nanorambo
őstag
Szerintem ez az új sniper puska nemsokára nerfelve lesz.
-
válasz
nanorambo #21868 üzenetére
Háát...az előzőre is azt hittük,erre buffot kapott a robbanó lőszer...
Szerencsére azért HC-n nem nagyon snipereznek,a többi egylövetű nagyobb élmény,nagy tár,gyors lövések,a sniper extra sebzése és range-je se kell.M13 VLK 3x szkóppal,lézer,hangtompítós cső,azzal irtom a snipereket általában,de elég egy jól felszerelt SMG is,ennyiból rossz a balansz.Egy FAL mellett vagy 5.56 tripla tűpontos sorozata mellett,nem rúg labdába sniperezni normálon se.Legunalmasabb volt a snipereket platinázni...Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
-
Dave567
addikt
válasz
lowzor #21853 üzenetére
A megfelelő szerveren ez nem is érdekelne, de hozzám rakja be őket, ez már zavar...
Most a Killstreak confirmeden nyomom, marha jó lett, de valamiért szívat, most sokkal több kell egy emberbe mint eddig PL M4, remélem nem csak nálam van ez így..
A renetti amivel eddig toltam, max 2 lövés volt, de valamikor csak egy, erre most nézem patch után, 4-5 eszik.... DE MINDENKI.... -
Dave567
addikt
válasz
LorenzoHUN #21859 üzenetére
Hát már amikor..
Patch előtt kb félcentit ment, a BP..
-
Janó75
újonc
Helló!
A Call of duty Modern warfare játékban van egy kis problémám:a single player kampányban játszok és ha kilépek az asztalra és újból belépek nincs meg a mentés.Előlről kell kezdenem a játékot.És nem mutatja a játék mennyi lőszer van a fegyverben.Nincs célkereszt se csak ha zoomolok.Ja és a szerver le szokott dobálni?Van ötletetek,mi okozhatja ezeket?
-
Janó75
újonc
Helló!
A Call of duty modern warfare játékkal vannak gondjaim:Ha kilépek a játékból eltűnnek a mentések,előlről kell kezdenem a játékot.Nincs célkereszt se a fegyveren csak ha zoomolok és nem mutatja ,hogy mennyi lőszer van benne.Multiplayeren van célkereszt és a lőszer mennyiségét is mutatja.És le szokott dobni a szerver időnként.Van ötletetek mi okozhatja ezeket? -
lowzor
veterán
válasz
LorenzoHUN #21867 üzenetére
A tankos pálya nem csak kemper, de még csúnya és lehangoló is.
-
válasz
Dave567 #21870 üzenetére
Renettit már régebben nerfelték,én is öltem HC-n egy bursttal középtávon felpimpelve,de most elég nehéz tényleg,a match grade trigger segített valamennyit,célzót nem használok,compensator,burst cső,27-es tár,lézer.Több mint 2000 killt letoltam vele pedig a gold után is...
-
Dave567
addikt
válasz
LorenzoHUN #21875 üzenetére
Most ment vele rendesen, biztos a szerver rosszalkodott, 1-2 lövés halál volt...
Én tracert nyomtam rá, meg az M4-re is...Viszont ez az Új csipa tényleg gáz, nem tudom hogy lehet vele egymás után leszedni 3 embert...
-
-
-
-
Dave567
addikt
-
lajosx
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok az új frissitéssel a c4et butitották? Úgy értem ,sokkal lassabban robban és nem is tudom messze dobni,a napoknan nem egyszer jártam úgy én is meghaltam a robbamástól, annyira közelre dobtam. Vagy nálam a baj?Nem találok infót hogy azt is piszkálták volna..Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Unlocking The SECRET BLUEPRINT & STATION Made EASY (WARZONE Season 6 Easter Egg)
Ezt valaki megcsinálta már?
Blueprint a nyeremény:""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
lacy86
addikt
Nalam az AR-nel van egy csomo olyan fegyver amihez blueprint kellene vagy megvehetem
Hogy tudom ezeket a BP-ket “megkeresni” , hogy megszerezzem a fegyokat?
( tobb is van ami tetszik de nem vennek csak azert CP-ket ) -
dantambt
tag
Sziasztok! Szívesen játszanék csapatban esetleg ha valahová beférek.
Blizzard akk.: szupi#21516 -
Laraxior
titán
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nanorambo
őstag
Az As VAL fegyver elég durván bugos. Vegtelen mennyiségű falon át lehet lőni vele nulla damage reductionnel.
Tegnapi meccsben olyan szinten visszaélt vele egy player hogy reportoltam. A meccs első 3 másodpercében megölt mindenkit a kezdőhelyről.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz
Dave567 #21897 üzenetére
Ez a season 6 update elég rossz lett.
Alapból volt, hogy minden platformon kifagyott a játék (azt sikerült már javítaniuk), de az új sniper túl OP lett, a broadcast pályán lassan popupolnak a textúrák, és tdm módban egy olyan épületben is van spawn hely, amiből [nem lehet kimenni] , mert az az épület csak dekoráció
Zane ujjai elég furán állnak az új skinben és akkor ott van az AS val minden falon átlövő képessége.Ebből az AS VAL és a spawn azok lényegében game breaking bugok.
SZóval van javítanivaló.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Doom Eternal
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E580 Strapabíró Laptop -50% 15,6 Bivaly i3-8130U 8GB 256GB SSD FULLHD IPS MATT
- Új HP Pavilion x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Ultrabook Tab -30% 14" i5-1135G7 8/256 FHD IPS
- Thinkpad P1 Gen 1. (i7-8750H, 32GB, Quadro P1000, 1TB+256GB NVME SSD)
- Új Díszdobozos Lenovo Yoga Slim 7 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8 512 FHD Iris Xe
- RX480 8GB frissen pasztazva
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest