Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Megnéztem youtubeon az első videot nyugodj meg. De különösebb magyarázat nem volt mellé, csak odament a csávókámhoz, lelőtte és utána kiírta, hogy blabla..point blank kill...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Formaster
addikt
Járt már valaki hasonló cipőben, hogy minden port nyitva a COD-hoz, minden Firewall lelőve, mégis Moderate marad a NAT?
-
venom8888
őstag
tapasztaltatok a mai nap,hogy FPS droppok voltak nagyon, 40 el kevesebb fps kb.
-
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #22391 üzenetére
Nekem így nem adta be, hiába volt meg 4 - 5 hipfire, ha kiléptem a meccsből, ment a levesbe. Csak ha végigtoltam a meccset, akkor adta be a +1 hármast. Négyet begyűjtöttem kb öt meccs alatt, me még bezsákolom a maradék hármat. Kíváncsi vagyok erre az új shotira, annyian szidják, hogy csak jó lehet
Ámbár az AS-Val és az SP-R körül is nagy a hype, de én egyiknél sem éreztem, hogy bármivel jobbak lennének, mint némely korábban is elérhető modell (Az AS -Val -t pl kifejezetten nehéz volt aranyozni, cseréltem is egy RAM -ra azonnal, amint meglett, sokkal élhetőbb fegyver abban a kategóriában)
A Shoot the Ship kérdésben teljesen egyetértek, jöhetne már vissza végre, piszkosul bosszantó, hogy minden új szezonnál száműzik hetekre a két legélhetőbb pályát holmi félig - meddig sikerült új pályák bemutatása miatt.
(#22312) Ed3r_X_: Kinek mi jön beA G-403 hasonló volt, mint a Tiéd, remek egér, de nekem ott kevés volt a gomb, az 502 -t sokkal jobban ki tudom használni. Egy sima 3+2 gombos egérrel már nem nagyon tudnék mit kezdeni, sajnos.
(#22393) Laraxior: Szűk, falakkal tagolt pályán, tegyük hozzá. Nagy, nyílt terű pályákon semmire nem mész a shotival, kiszednek, mielőtt lőtávolba érnél (vagy kempelsz orrvérzésig). Erről hajlamosak megfeledkezni a T. kollégák, amikor a shotit szapulják. A shoti közelharci fegyver, arra van kitalálva, saját terepén persze hogy jobb, mint egy AR (Egy automata shoti meg pláne) Szép is lenne, ha nem.
(#22399) Laraxior: Igen, amikor kvázi olyan közel vagy, hogy "bicskával" is intézhetnéd a killt. -
Laraxior
titán
válasz
Acheron #22412 üzenetére
Ha ránézel meccs közben a loadoutra, akkor ha már ugrott a számláló, akkor ki is léphetsz.
30m-es longshotokat lehet vele tolni, és csak sima lőszerrel használom. Dragonnal még messzebbMondjuk ez hosszított setup, hangtompítóval, de durci
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Most 2x vágott ki minden nélkül a játék, BR pre match alatt egyszer csak pikk windowsban voltam, majd reconnect után ahogy vettek volna vissza partyba ugyanaz...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
AAntii
őstag
válasz
Acheron #22412 üzenetére
Az előnye az sp-r-nek nem multiban jött ki, hanem warzoneban. Hiába szaladt az ember, hiába csúszott be, hiába volt 400 méterre, amikor egy kicsit várni kell, hogy becsapódjon a lövedék, az sp-r lővedéke az a megnyomás pillanatában ott volt és aratott. A shotikkal szintén nem az a baj, hogy 1 v 1-ben lehozol vele egy közelharci szitut függetlenül attól, hogy mennyire vagy jó játékos és mennyire tudsz gyorsan és pontosan célozni, hanem hogy egy ajtón berontó triot is simán legyaksz vele, míg ők köpni-nyelni nem tudnak. A könnyen elérhető sikerélményért pedig szívesen gubbasztanak ám egy-egy sarokban, ami egy assaulttal is undorító, de egy olyan fegyver ellen, ami ellen esélyed sincs, pláne. De megy a ládákon, polcokon, asztalokon gubbasztás a multiban is. Az úgynevezett pumpálós shoti az előző codban két lövésre ölt, ha rajta volt a dragon breath és nem volt páncél az emberen, akkor elsőre. Kb. azt mondanám kiegyensúlyozottnak, bár almát körtével a dolog, mert azzal bizony célozni kellett.
Egyébként nem sajnálom tőletek egyik shotit sem, csak legyen olyan mód is, amiben nem elérhetőek"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Acheron
őstag
válasz
AAntii #22415 üzenetére
Az SP-R - Warzone szitut ebben a magyarázatban teljesen értem, így már a railgun hasonlat is világos. Tény. én nem tolom a WZ -t, és multiban ez közel sem ilyen éles (legalábbis számomra), de így világos az ellenérzés.
Valahol a shotis példát is értem, és a sarokban gubbasztó prédavárókat magam sem feltétlenül kedvelem - bár őszintétlen lennék, ha azt mondanám, sohasem vártam már be fedezékben megbújva felém csörtető ellen(eke)t.
De azért icipicit legyünk realisták. Nem tudom, lőttél e -már már sörétes fegyverrel, de a lőszer típustól és csőhossztól függően ezek szépen terítik a teret. Nomost ezt kombinálva egy automata (sorozatlövő) üzemmóddal kapunk egy "ólom" permetezőt (már ha a lőszer csak ólomból lenne), ami bizony a valóságban is képes legyakni egy ajtón berontó triót néhány méteren belül, akár célzás nélkül is - mocskos egy fegyver, igen. De ezek ilyenek, a fegyverfejlesztés sosem a lovagiasságról szólt, hanem az ellenfél gyors és hatékony kiiktatásáról. -
Block01
csendes tag
sziasztok.drop zone játékmódnál, odarohanok a dobozhoz(mormolom az imát. ne lőj le ne lőj le) nyomva tartom a négyzetgombot(ps) látom ,hogy megy le a fehér csík,valaki közben odajön és pillanatok alatt ki nyillik neki a doboz.azt hogy csinálja?
-
Laby
senior tag
Van valakinél elfekvőben egy Dualshock 4 Back Button Attachment kiegészítő?
Ha nem használná esetleg valaki, és megválna tőle akkor beszélhetnénk róla.
Bocs az offért, de korábban volt róla szó, és már nem tudom hogy ki említette. -
Gáboromm
tag
Ki az aki meg tudta szerezni 8.000 Ft vagy azalatt? Ha igen, hol?
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
x_pnK
tag
válasz
Block01 #22423 üzenetére
Nem sok DZ-t játszottam életemben, de azt hiszem akkor tudod gyorsabban felvenni a dobozokat, hogyha a te csapatod foglalta a DZ-t amikor leesett az a bizonyos doboz.
Ha az ellenfél foglalta, amikor ledobta a játék a dobozt, akkor ők fogják tudni gyorsan felvenni.De javítson ki valaki, hogyha tévednék.
-
s.bala31
senior tag
Nem tudom hányadik patch után a wheelson néhol még mindig elsüllyed a talajban.... Röhej hogy ezt a bugot képtelenek kigyomlálni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a trailer rohadt jó lett.
The Haunting of Verdansk Trailer | Call of Duty®: Modern Warfare® & Warzone™
Live-Die-Respawn
-
prokxy
veterán
Jó ez a játék még mindig, gondoltam megcsinálom az új shotit, 1. kör oké, 2-ban meg bejött hozzánk egy cheater, végig super kill-ek, minden szar, 1 KS-et nem hívott le, csak a fegyót húzta. Petrov Oil-on ment az enemy mögé végig. Nevetséges ez az egész szar már.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
KaitouP
veterán
Jópofa, és végül megvalósult annak az IW devnek a munkája, aki azokat a fancy Modern Warfare Zombies artokat csinálta. Pár klasszikus horrorfigura, pl. Samara a Körből elfért volna, vagy egy Pyramid Head a Silent Hill 2-ből.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
nanorambo
őstag
Megint kezdem kicsit elveszteni a fonoalat, hogy mi alapjan dobalja össze a csapatokat a matchmaking. Olyan durván unbalanced csapatok vannak, higy ha direktbe alarnam nem tudam így összevalogatni az embereket :D
Az sbmm algoritmusa felzárkózhat a google és facebook algoritmusa mellé. Soha senki nem fogja megfejteni :D
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Asszem ma este meg is nézem a Texasit[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #22437 üzenetére
Szerintem még annyi sem volt.
oriic
Köszi!nanorambo
Először örültem, mert amikor beadja a listát mindenki 1-es szintű.
Aztán kezdett furcsa lenni, mert néha úgy legyaktak, hogy csak pislogtam.
Jó, gondoltam, nem csak kezdők vannak, mert már játszottak eddig is fps-t, csak itt még alacsony szintűek.
Utána már néztem a listát, és akkor láttam, hogy csak az elején amikor beadja a listát 1-es szintűek a többiek, utána már kiírja a valós szintet.
Akkor láttam, hogy volt ott 30-astól 120-140-esig mindenféle szintű emberke.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ridiculous #22444 üzenetére
Igen, közben kiderült, hogy november 3-ig tart az esemény.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pulffy
őstag
Zombie Royale játékmód :
Itt egyrészt éjszaka játhatjuk be Verdansk városát, másrészt pedig ha elhalálozunk, nem a gulágra kerülünk, hanem zombiként támadunk fel. Ebben az állapotunkban gyorsabbak és halálosabbak lehetünk, ráadásul hőlátást is kapunk, ha azonban mégis visszaalakulnánk (a meccset ugyanis csak emberként tudjuk megnyerni), szükségünk lesz két fecskendőre, amit a halott játékosok hagynak maguk után.
Izgi leszWhy? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
nyinya
tag
Sziasztok! A zombie royale miatt lesz vajon "ápdét"? vagy csak egy play list frissítés és kész?
Köszi!Asus Prime Z370-A/i5 8600K/beQuiet! Dark Rock 3/16GB Patriot Viper DDR4 3000 MHz-CL15/MSI RTX 2060S 8GB Gaming X/Samsung 960EVO M.2 500GB/3+6TB WD RED/beQuiet! Pure base 600/FSP HYPER M 600 >85%
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Olyan lesz a Nothing Phone (2), mint egy kavics
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- DIGI internet
- The Lord of the Rings: Gollum teszt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. +3630 13 00000 Garanciával!
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs