Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
veterán
válasz
DrTechnoid #21299 üzenetére
Mit használsz mellette? Dead Silence ilyenkor jól jöhet, ill. minden olyan perk, ami segít láthatatlan maradni. Szűk helyeket használd ki, és legyél nagyon gyors.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
TaRka94
senior tag
Srácok, xboxon hogy kell "cancelelni" hogy pl a kést ne dobja el?
-
-
TaRka94
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #21303 üzenetére
Hja, pajzs a háton, kézbe a bicska. Futóperk, battlehardened, meg a stun gránát.
Bár a két almaszeletelővel már lassabban fog mozogni az emberünk a késhez képest.
Még a két botot be akarom húzni, de ahhoz is fel kell készülni agyilag[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #21306 üzenetére
Stuntól belassul a marha, úgy lehet kerülgetni, ha esetleg előlről mennél felé.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
KaitouP
veterán
Warzone mobilra, valakinek? [link]
-
Fitzgerald
veterán
Ezeket a hülye promptokat, gitárhangot lootolásnál/pénzcsörgést nem lehet valahogy configból halkítani/kikapcsolni? Elképesztően idegesítőek.
Nem egyszer haltam már azért, mert éppen kibaszott hangosan csörgött a pénz cash dropnál, vagy éppen akkor nyomta be az acélos gitárszólót a játék lootolás közben, amikor már körülöttem ólálkodott az ellen...
Nem is értem mért nem lehet ezeket külön szabályozni/kikapcsolni menüből egy kompetitív játékban...[ Szerkesztve ]
-
válasz
Fitzgerald #21314 üzenetére
Engem az érkező attack heli choppers hangja zavar, kb. ugyanezen okból.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
KaitouP
veterán
válasz
soo277 #21298 üzenetére
Felesleges a szemforgatás. Az a tény, hogy a játék főhőse nagyon szexi, aki ráadásul kicsit provokálja is a játékost azzal hogy engedi láttatni nőies bájait, egészen pontosan egy, azaz 1%-a a játéknak. (Kérdés, hogy miképpen értelmezhetőek egy android "nőies" bájai, amikor nincs is neme, nemi identitása.) A formás combok és fenék, az aranyos pofi mögött jóval több van, mint amennyi egy kép, vagy a játék borítója megmutat magából, és ha elég nyitott vagy ahhoz hogy belekezdj a Nier: Automata-ba, akkor az végül egy ízig-vérig open world Hack&Slash / RPG kalanddal jutalmaz meg téged, egy olyan történettel, ami - barátnőm beszámolója révén úgy tudom - nem egyszer lesz tearjerking, olyan zenével, hangulattal és atmoszférával, hogy karikába pisilsz majd a gyönyörtől.
Ez akkor működik csak persze, ha a japán "stílusra, szemléletre" nyitott vagy. Nem minden nyugati embernek veszi be ezt a gyomra, valaki zsigerből tiltakozik ellene, pedig nem kéne - sok nagyszerű történetet mesél el egy-egy, leggyakrabban japán alkotás. Persze, vannak perverzióik, de ezen azért az esetek túlnyomó többségében túl lehet lendülni.
Jó játék a Call of Duty - a maga műfajában. Én is szeretem, nem véletlen teszek a topikért, a játékot kedvelők közösségéért, puszta örömből. De az évről évre csak alig-alig megújuló, egymás halomra lövésén túl bőven nagyobb kincsekre lehet lelni, és érdemes is az élményeket ilyen alkotásokkal gazdagítani, mint például a Nier: Automata.
Bocsi az offért, nem itt akarok kiselőadást tartani a játékról, privátban viszont szívesen beszélek róla.
-
Acheron
őstag
válasz
DrTechnoid #21299 üzenetére
A pajzsnál is kellett a "Digital" Camo -hoz ötven kill hátulról. Mi az, ami miatt a kés nehezebb? (komolyan érdekel, az 50 pajzs hátulról kill már megvan, a kés nincs, igazt, nem is próbáltam még.)
-
Laraxior
titán
válasz
Acheron #21317 üzenetére
Szerintem a pajzshoz nehezebb, hiszen az lassabb cucc, neha kettot is kell verni az ellenre hogy fekudjon. Kessel mindig eleg vágás
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #21318 üzenetére
Core módban lehet, de sajnos én oda nemigen megyek, nem jön be, nem tudom megszokni. HC -n közel egykutya a kés és pajzs, bár a gyors halál miatt az injured és a 3×kill küldetések ott nehezebbek. De a késről tényleg nem tudok nyilatkozni, talán ha kettőt "vágtam" vele.
No, ez is szép, egész napos meló után végre leülnék játszani, és tíz perc után kivág, hogy nincs Intetnet... Tiszta öröm, mióta a Voda megvette a UPC-t, nem az első eset, korábban két, három évente ha egy lyen volt...
No sebaj, legalább alszok egy jót...[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz
KaitouP #21316 üzenetére
Nem vittem még végig, elkezdtem a simát, utána feltettem a textura modot, de újra kell kezdeni ugye....
Kérdés: te texture moddal vitted végig? Nekem ugy jobban tetszik, de kiváncsi vagyok.Amúgy ami vicces, hogy ha a szoknyája alá nézel, elhesseget
5 perccel később meg lerobban róla a ruha és az totál oké.
Szerk.: bocs, hogy nem privátban ment ez
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
HIVATALOS: Szeptember 29.-én rajtol a Season 6: [link]
-
KaitouP
veterán
válasz
prokxy #21322 üzenetére
Egy utolsó hajrá keretén belül még igen, aztán utána már valószínűleg nem játszok vele többet.
A kiszivárgott tartalmak (értem ezalatt főleg a fegyvereket, amiket láttunk) ígéretesnek tűnnek, és pont annyi löketet adhat, ami kiemel egy kicsit a "kiégés" státuszából, így kicsit már belefáradtan, de szűk egy hónapon belül igyekszem letudni a következő szezont. Most végre az S5 kimaxolásával végre élni tudtam/tudok annak a vágyamnak, hogy mással is játsszak, CoD mellett (a barátnőmmel folytatott közös játékon kívül) nem nagyon van másra idő, holott a backlog hatalmas - így most sokkal jobban élvezem például a korábban említett andoridok vs. gépek harcát.
Majd oriicot piszkálom kicsit hétvégente, hogy jöjjön lődözni, elhülyülünk, úgy kicsit mókásabb lesz a játék.
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
Az Xbox Live nektek sem megy?
Vagy nálam van a hibaUp:. Közben kiderült, hogy Xbox Live hiba van
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zoltannagy #21328 üzenetére
Box topikban volt szo rola, hogy leallas van, tudnak rola.
Live-Die-Respawn
-
válasz
ScomComputer #21333 üzenetére
Általában 200 killel az adott alap célkereszttel, tudtommal.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
válasz
ScomComputer #21333 üzenetére
Az előtte lévőket is meg kell csinálni sajnos vagy nem sajnos. Tegnap HusKerrs nem egész 3 óra alatt megcsinálta az SMG-t Blue Dot-ra. Majd meglepődött Warzone-ba belépvén amikor fel akarta műteni egy AR-re , ott meg minden lakaton
. Szóval ha ezekre megcsinálod, attól még a többi fegyverosztályra is ki kell húzni
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat !
-
Sanyi.il
aktív tag
Volt ma d.u. egy update amivel lement az átlag fps 150ről 80-90re, és állandó fagyások jelentek meg, másnál is?
-
KaitouP
veterán
Black Ops - Cold War nyílt alpha teszt most hétvégén minden PS4 játékosnak (csak PS4-en), kód nélkül! Pre-load holnaptól.
Gyertek a játék topikjába: [link]
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Kéne egy kis buff ennek az originnek, csak 60%-ban azzal ölnek meg warzoneban, keveslem!
@Laraxior: Remélem lesz belőle akimbo is!
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Laraxior
titán
válasz
AAntii #21345 üzenetére
Jön már a season 6-ban. AA-12 lesz a neve
-
-
Block01
csendes tag
Sziasztok.Had kérdezzek már valamit.(Face off játék)Az hogy a fenébe lehet hogy a HDR+hangtompító+nagy optika előbb felkapja ,céloz ,lő 10 ből 10 szer talál ,természetesen fejlövés,és jóval gyorsabb nálam,mint én aki csípőből használja a sörétest?Vagy akibe tegnap elött futottam bele, nem fogta a sörét( FMJ+DRAGONS) négyet kapott közelről és meg se kottyant neki.Na jó mondom megint csak fejlövés lesz,átváltok pisztolyra az ellenfél lefagy (gondolom fegyvert cserélt)beleengedem az egész tárat,és semmi.Otthagytam.Persze a játék végét nem várja meg ,kilép.Amilyen szerencsém van ,vagy a játék istenével futottam össze vagy talán (csaló)
-
Laraxior
titán
válasz
Block01 #21349 üzenetére
Ilyen a játék. Van amikor szappanbuborékot lősz, van amikor ha mellélősz is meghal.
Játékosnak sok köze nincsen az egészhez...
Ez van. Azonfelül van még egy csodás SBMM rendszer is, csak hogy szuper legyen a dolog.Pont a minap láttam egy videot, hogy a csávó ment fel a kötélen valamelyik felhőkarcolóra.
Fentről folyamatosan lőtte egy másik, valami AR-el, végig találatjelző. Az emberünk simán felért a tetőre, még ott is kapta az áldást, de simán visszalőtt, és lelőtte csórikámat...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ProBook 650 G1 15.6" FHD i5-4210M 8GB 256GB SSD magyar bill ujjlolv DVD író gar
- HP Pavilion x360 - 14"FHD IPS Érintő - i5-10210U - 8GB - 512GB SSD - Win10 - MAGYAR
- Gamer Ryzen , R5 4500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 1TB HDD
- Gamer PC , R5 4500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 1TB HDD
- iPhone XS - FaceID OFF
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest