- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Raspberry Pi
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányos topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Block01
csendes tag
De az a baj ,hogy egyik sem igazi cqb pálya.Valami olyan lenne jó ami igazi épületharc.Szobáról szobára ,helységről helységre lehetne ostromolni támadni vagy megvédeni azt.Talán a Vacant áll hozzá még a legközelebb.Mondjuk egy tíz perces mérkőzésben öt percig próbálj meg megtartani egy épületet,aztán csere.Így mind a két csapat lehetne védekező vagy támadó állásban is.Nagyon kedvelem például amikor Khandor Hideoutban az ellenfél befoglal egy épületet,hogyan tudom kifüstőlni onnan őket.
[ Szerkesztve ]
-
x_pnK
tag
Hát, ebben az esetben sajnos nem tudok mit mondani.
Nagyritkán szokott lenni "Face Off Moshpit" playlist, ami azt hiszem 3v3 no killstreak, saját loadoutokkal. Ott szoktak lenni ezek a kisebb gunfightos mapok. -
Live-Die-Respawn
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #21497 üzenetére
Nekem is fent van a BF3-al együtt.
Eszembe is jutott, hogy valamikor jó lenne megint felmenni a Grand Bazaar-ra meg Noshahr Canals-ra vagy Omanra egyet lövöldözni.
Szépszép a BF1, de veszett kevés benne a jármű, minimum dupla annyi kellene.
A BF5 meg valahogy nem jött be." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Plag
nagyúr
Más sem tud belépni az activison vagy callofduty.com fiókjába?
Emmanuel Top: Climax V1.1
-
Laraxior
titán
válasz
danilla #21510 üzenetére
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dudu5130
őstag
Mi ez az új 222 Gb telepítés???
-
Laraxior
titán
válasz
danilla #21514 üzenetére
Mára el is lopódott
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csibe1
addikt
válasz
dudu5130 #21517 üzenetére
Mehh, szépen meghízott a játék, anno 175GB volt a gépigényben.
Most nézem, hogy a Warzone magában 106,4GB; ez se rossz.Ez olyan mintha nem lenne fent a játék, legalábbis a kliens nem látja, szerintem.
Ezt a BF3-4 meg bármelyik másik játék is csinálja ha rendszertelepítés előtt nem mented le a registrykulcsot.
Nálad nem volt géptelepítés, de mégis úgy csinál a kliens mintha lett volna.
A tapasztaltabbak majd megmondják mi a helyzet; hogy itt is lehet-kell-e játszani a telepítővel fájlmásolgatással-áthelyezéssel (Origin-BF) vagy felismeri-e a gépen lévő fájlokat ha folytatod a telepítést, és akkor nem kell letölteni csak ellenőrzést csinál." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Acheron
őstag
Tegnap megint bepróbálkoztam a Core móddal, nos, tűzfegyverekkel sosem lesz a kedvencem. LMG -vel 5 - 6 lőszer kell a fickókba, hogy hulljanak, ez kb a nevetséges (és élhetetlen) kategória. Ellenben teljesen rákaptam a bicskákra, most, hogy végigvittem őket, ez core módban egy igazán élvezetes és kihívást jelentő móka. Gyorsan mozogva pl pillanat alatt meg lehet kerülni valakit egy konténernél, és amíg ő azt hiszi, épp engem cserkész be, már hátulról lehet nyiszatolni...
Ezzel együtt is nyilván gyakran kiszednek, bicska - pisztoly párbajban azért a pisztolynak jobbak átlagban az esélyeiViszont kérdés: valahogy ki lehet kapcsolni a Killcam -ot? Ritka idegesítő, hogy mindig végig kell nézni a mozit - megy vele az idő, ami alatt inkább játszanék.
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron #21519 üzenetére
Én ezért szoktam az Amax/AK/Oden trióval nyomni a Core-t, azokból elég kevesebb golyó is. SMG-k közül a .41-es Uzival is nagyon jól lehet darálni, nem véletlenül azzal van a legtöbb killem.
Az LMG-k egy határ szart nem érnek Core-ban szerintem, egyedül az SA87-nek és az MG-nek van értelmezhető tűzereje.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #21520 üzenetére
Ott kissé át kell értelmezni a korábbi játékstílusom, kezdem érteni a Rush stílust előnyben részesítőket. De ehhez kellene egy nagy tűzerejű (egy - két lövésből ölő), és ugyanakkor gyors mozgást lehetővé tevő fegyó. A kés nagyon jó, mert rögtön öl, de rendkívül kicsi a hatótáv, és mint látom (hallom) a killcamokból, olyan hanggal futok az ellen után, mintha legalábbis Godzillát reggeliztem volna előtte... (nyolc kilométerről hallani, hogy jövök, a Death silence meg ugye korlátozott)
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron #21521 üzenetére
Core-ra én most az Amaxot és a .41-es Uzit ajánlom, legalábbis nekem azok adják legjobban.
Ha a rush stílusra akarsz ráállni, ezeket a setupokat ajánlom: [kép] [kép]
Egy-két lövésből ölésre mondjuk csak az Oden képen Core-ban. Torzó tetejétől 2 golyó, stopping powerrel fejre 1 golyó.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #21522 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, ki fogom próbálni
Nem tudom, rá akarok -e állni a rush -ra a saját, jól bevált (bár nem plusszos K/D - t hozó) stílusomról, de azt látom, hogy ha nyakamba akasztok egy pajzsot, fogok egy bökőt, akkor pl Shoothouse - Shipment pályákon semmivel sem rosszabb a statom, mint bármelyik tűzfegyverrel - és még brutálisan élvezem is a játékot. De olyankor, amikor az ellenfél észrevesz, és öt méterről rámfordul, jó lenne egy gyors, da hatásos tűzfegyver, mert mire a késsel odaérek, többnyire cselekvésképtelen hulla vagyok
-
Acheron
őstag
Vicces ez a core mód, az ellenfél egy shotgun lövéssel leterít. Nekem ehhez három lövés kell, ugyanabból a fegyverből...
Ilyenkor mi van? -
Laby
senior tag
válasz
Acheron #21524 üzenetére
Jobban van összerakva a fegyvere, jobban céloz, közelebbről lő... Ha nem elfogultan nézed, mint az emberek nagy része, akkor megvan mindennek a magyarázata.
Plusz valószínűleg van, hogy Téged sem ölnek meg 1 lövésből, csak 3-4-ből, máskor meg Neked megy elsőre. Csak az ugye nem tűnik fel, így csak az ellenpélda marad meg. -
nanorambo
őstag
[link]
MW ben valahogy sokkal komolyabbnak tűnnek a fegyverek. Cold Warban olyanok, mint valami játékpisztoly. -
Acheron
őstag
Van igazság abban amit írsz, főleg az ellenpélda rész, sajnos a negatív dolgok mindig jobban feltűnnek, a jó pedig "természetes", ilyen az emberi természet. A játék sodrában pedig nehéz objektívnek maradni, mégha ezzel a mondatoddal is egyet tudok érteni.
Ezzel együtt is maradok inkább HC vonalon, nem tudok megbarátkozni a Core lassú tempójával. És ebben csak részben van benne az, hogy mennyi ideig kell sorozni valakit, míg kifekszik, sokkal inkább zavar, hogy fele időben a killcam -ot nézegetem (OK, tudom, nem kell meghalni, és nincs killcam). Ha kikapcsolható lenne, talán még próbálkoznék is, mert a késes meccsek igazán itt élvezhetők (éppen annak köszönhetően, hogy én sem halok egy lövéstől - hogy a pozitívumát is megemlítsem a Core módnak a másik oldalról nézve
) de így ebben a formában erre sajnálom a játékidőt (egy - két órát tudok általában este rászánni, amikor a család már elcsendesedett, nem ilyenfajta mozival akarom ezt tölteni).
(#21527) lowzor: Én mindenhol kedvelem, használom leginkább közelharcra, de hosszabb távra ritkán - a lassúsága és a korlátozott hatótáv erősen kompenzálja az erejét. De értem, miről beszélsz, HC -n valóban tud bosszúságot okozni egy hosszabb távra hangolt shoti a "sárkánylehelettel". -
lowzor
veterán
válasz
Acheron #21528 üzenetére
Ha nem meggymagköpködőkkel mész, akkor nem kell sokáig sorozni senkit. Nem kötelező megnézni a killcamot, egy gombnyomással kinyomható. HC-ban a falnak megyek attól, hogy nincs, mert néha jó visszanézni azt, hogy hogy öltek meg.
Mondjuk engem a teamkill akaszt ki legjobban HC-ban, szerintem agyonvágták vele az egészet. -
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani a light machine gun fegyvernél hogy gyorsabban töltsön újra? Ha van ilyenre lehetőség
iPhone 11 Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S / One • Netflix • Disney+ • yT Premium • Xbox Ultimate •
-
válasz
norbertoth #21531 üzenetére
Minden fegyvernek van olyan perkje hogy Sleight of Hand. Ha azt rakod be, akkor gyorsabb lesz kicsit a reload.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #21535 üzenetére
Nem baj, én nem változtattam meg úgyse... mit lopnak el tőlem? Nekem sincsen semmim.
game?[ Szerkesztve ]
-
válasz
prokxy #21535 üzenetére
Source? Vagy csak azért mert Acti azt mondta?
(A bejegyzésük amúgy is ott van a hírben)
Discordon amúgy is néhány fiókot megosztottak, aztán elkezdték törölni őket. [kép]
Sokat elmond arról, hogy az Acti amúgy is fellőtt "hirtelen" egy oldalt, ami az accountok biztonságáról szól. [link]
De nyilván azt hisz mindenki amit akar.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
prokxy
veterán
Egyik fórumon olvastam, de akkor lehet a kérdőjelet nem néztem a végén?
Telón láttam talán tegnap. Mondom fake, akkor nem foglalkozom vele.
Nem aggódom mert 2FA van, szóval ha vinni akarják, látom.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
laragirl83
őstag
válasz
Acheron #21521 üzenetére
Nem tudom, nálam még mindig mp5/mp7 45ös ill. 60as tárral run'n'gunra megfelelő setuppal felülmúlhatatlan. 
(Core)
HCban kb mind1 mivel mek, ugye 1hit, ott reakcióidő és pontosság dönti el a bulit[ Szerkesztve ]
asus rog strix z390 f-gaming * 9700k * noctua nh-d15 * 32gb gskill tridentz rgb 3600 * msi rtx3080 gaming x trio * samsung evo plus 970 * evga supernova 750 g3 * fractal design meshify s2 tgd * aoc q27g2u/bk
-
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #21544 üzenetére
Ha egy hit lenne HC-ben jobban orulnek. De mostanaban meg az AK es a SCAR is hit markert ad valamiert. Pingek rendben...
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #21544 üzenetére
Az MP7 szerintem nagyon gyengén sebez Core-ban. Sokszor jártam úgy vele, hogy rengeteg golyót belelőttem belőle valakibe, és még vígan futkosott, én meg meghaltam.
HC-ban tuti, hogy nem 1 hit, de még talán 2 sem. Max nagyon közelről, a test felső részére.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dave567 #21548 üzenetére
De igen. Neki van EOD, vagyis a te támadásod a rakétával vagy gránáttal túlélhető: "Take Less Explosive Damage."
(Még mindig játszol a játékkal? Ejj látom van aki sosem tanul és szereti a szenvedést!
) Remélem BO: CW-t már kihagyod majd ezek után, nem szeretnénk, hogy az is megviseljen téged, annyi jó játék van a világon
)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #21530 üzenetére
Tegnap nagy nehezen megtaláltam a "gombot" de érdekes módon egyszer kilép a killcamból, egyszer nem, még nem jöttem rá, min múlik. Elkönyveltem, hogy bennem van a hiba
Mindenesetre tegnap core -on kiaranyoztam a Kali stick -et és a Kodachis kardokat, jó móka volt.
A TK szokható, bár kínos, ha én követem el. Ha engem lőnek le, nem is foglalkozom vele - kivéve ha direkt volt.
(#21542) Dave567: Kitárgyaltuk fentebb. Az Oriic által írt EOD is okozhat ilyet. No és ott az SBMM
(#21544) laragirl83: SMG -ket rég próbáltam, meglehet előveszek egy setupot próbaképpen, köszi a tippet. Azért HC sem mindig egy hit, de tény, hogy nem kell "pumpálni" az ólmot az ellenfélbe. Ezért szeretem a FAMAS -t ott, nehéz vele hibázni. Persze nem lehet olyan gyorsan felkapni, mint egy SMG -t, rushra nem feltétlenül ajánlható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10
- Dell Precision 3520 Laptop/Notebook, 15,6" FHD IPS, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA 2GB
- Dell XPS 9360 Laptop/Notebook, 13,3" QHD+ Érintős, I7-7500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10,
- Flipper zero
- MSI KATANA GF66 I 11. gen. i7-11800H I 15"6 FHD 144HZ I RTX 3070 I 16GB RAM I 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest