Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felfedte a Meteor Lake AI fókuszát az Intel
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- OLED TV topic
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Erről az adatlopásról tud valaki valamit ? [link] " Fél millió jelszó került ki az Activision-tol " ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #21401 üzenetére
"Így igazából senki sincs biztonságban, érdemes mihamarabb jelszót váltani, illetve érdemes lecsatolni az Activision-felhasználót a Battle.net-ről"
Az Activisionhoz belépni se lehet a callofduty.com-on, a loading feliratig jut el a my call of duty-ra kattintva;
a battlenetes jelszót megváltoztattam, jött is róla sms, az okés.
A felhasználót hogyan lehet lecsatolni?Ezen most aggódjak vagy a napi rutin része ami az apróbetűs részben volt?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Laraxior
titán
válasz
Baszki, akkor érdemes lecserélnem az 1234 jelszavam?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csibe1
addikt
Köszi!
A Firefoxnál hiába töröltem az előzményeket, beléptem másik böngészőből.
simán belépett, meg is adtam az új jelszót kétszer, mentésre kattintok, kiad egy egy ablakot
Verify your account és egy jelszót kér.
Oda milyen jelszót akar? Az újat hiába adom meg." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Köszi! Sikerült
Ezt is írták a cikkben: "illetve érdemes lecsatolni az Activision-felhasználót a Battle.net-ről"Ezt hogyan lehet megoldani, hol kell keresni?
A Connections menüpontnál? Ott nem is láttam Activisonos lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Én a battleneten a Connections menüpontnál néztem, ott nem volt Activisionos lehetőség.
Ez a kép a mobilos appból van?Közben mentem egy kört. A battlenet kliens kérte az új jelszót, megadom, semmi gond.
Az első indításnál miután elkezdte betölteni a játékot kérte az Activision acchoz az adatokat. Ezt most megváltoztattam, de nem problémázott rajta, nem kérte újra. Érdekes.Update az megvolt tegnap vagy tegnapelőtt, a VGA drivert meg install után frissítettem, mert problémázott. Gondoltam egyszer felteszi a 3 shaderpakkot aztán okés.
Nem tudom mi a gondja még mindig.[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
A Damascus skinhez nem elég csak a fegyverosztályokat platinázni? Mind a 37 fegyvert ki kell maxolni hozzá?
-
Linem
senior tag
Éppen ez nem teljesen világos, mert azt írják több helyen, hogy az összes fegyvert (37) aranyozni kell a damascushoz. Viszont a platinához csak az alapfegyverek kellettek az eddigi 4 kategóriámnál. A többi nincs aranyozva.
Tehát akkor elméletileg elég, ha aranyozva vannak csak az alapfegyverek, ami a platinához kellett? -
Laraxior
titán
Platinához kategóriánként kell mindent aranyozni.
Damascushoz meg mindent aranyozni kell."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
shotika
őstag
válasz
Az Activison megerősítette már? A linkelt honlapon semmilyen forrás nincs megjelölve, csak egy streamer írt egy bejegyzést...
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
Laraxior
titán
Kilo 141, AK-47, FAL, FN Scar 17s, FR 5.56, Oden, M13 & M4A1
AUG, MP5, MP7, PP19 Bizon, P90 & Uzi
MG34, PKM, M91 & SA87
EBR-14, Kar98k & MK2 Carbine
Dragunov, AX-50, HDR & SKS
Model 680, R9-0, Origin 12 & 725
M19, X16, 1911, .357, .50 GS & Renetti
PILA, Strela-P, RPG-7 & JOKR
Combat Knife, Riot ShieldForrás: google.com, a barátod.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Hzoltan969
tag
Van már arról infó, hogy lesz-e tripladupla hétvége a szezon vége előtt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hzoltan969 #21426 üzenetére
This Week in #ModernWarfare & #Warzone:
• Shipment 24/7 & Shoot House 24/7
• Double XP, Weapon XP, and 2X Tier Progression this weekend
• New Skin for GhostLive-Die-Respawn
-
KaitouP
veterán
Ezen a héten a Modern Warfare-ben
- 24/7 Shipment
- 24/7 Shoot House
- Warzone Mini Royale Trios
- Double XP, Double Weapon XP, and 2X Tier Progression Szeptember 25-től az S5 végéig
- Notice Me: IV’ bundle (erre befizetek)
Nyomjátok, ez az utolsó hét az ötödik szezonból.
Szeptember 29 a hatodik szezon kezdete.[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Acheron
őstag
válasz
DrTechnoid #21361 üzenetére
Nos, ha nem is 2 - 3 óra alatt, de meglett, egy híján 430 -al több killel, mint az induláskor (4 vs 433). Végül ezt a "bicskát" választottam, erősségre nincs közöttük különbség, de ez kellőképp brutális
Érdekes mód nem is a hármas killek mentek nehezen, sokkal inkább a "gugolós", a "füstös" és főleg a "sérült" akart nehezen összejönni, persze az elsőre a becsúszás, a másodikra pedig a füstgránát volt a megoldás, úgy már gyorsabban ment, Az utolsóhoz meg egyszerűen átmentem a Core -ra, amihez a HC -n kb 15+ meccs kellett (6 kill sérülten), az egy Core meccs alatt összejött (ott ugye beléd is kell 4 - 5 golyó, mire véged, nem instant halál van, a kés meg ugye...)
De szerintem most a launcherek előtt fogok valami jófajta AR -t és lövöldözök kicsit, kissé sok volt a kézitusa, még ha sokszor kifejezetten élvezetes volt is. Ami fura, hogy egyáltalán nem éreztem, hogy kipereg tőle a hajam - igaz, ehhez lélekben el kellett engedni a K/D arányt (merthogy az azért megsínylette a mókát)
-
-
-
Acheron
őstag
válasz
DrTechnoid #21433 üzenetére
Meglátjuk, ha nem lelem örömöm benne, akor hagyom a csudába, maga skin nem hoz izgalomba, többnyire inkább a kihívás érdekes.
(#21434) prokxy: Háát, én sem a skin miatt csinálom, tuti nem teszem fel egyik fegyóra sem. Inkább csak szórakozás - ha adja. A kézifegyvereket, pajzsot, kést nem is terveztem megcsinálni, de meglepően szórakoztatónak bizonyultak számomra. -
prokxy
veterán
válasz
Acheron #21437 üzenetére
Én leraktam már a játékot, bár nem csak ezt, hanem mindent 2-3 hete, sztem S6 is kimarad, a S5-ből kiindulva csak szenvedés lenne az egész részemről.
A CW bétát megnézem, ha lázba hoz, akkor preorder, ha nem akkor a MW is uninstall.
Nekem kicsit sok volt így március óta kb mindenből, kis szünet lesz.
Kitartás a fegyókhoz!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #21438 üzenetére
Pedig ezt az R9 shotit ki kellene próbálnod, veszett egy valami
-
KaitouP
veterán
Hopp, ott a Farah meg a Nyikk-olaj.
"The founder and Commander of the Urzikstani Liberation Force, Farah, grew up a fighter after surviving imprisonment by Roman Barkov. She’s an exceptional soldier and leader that’s known a lifetime of war. Her skills have been further honed with additional training with the SAS, and she’s led dangerous missions to fight off Al-Qatala forces and other regimes stationed in her country. Following the events of Campaign, Farah joins the Chimera of the Allegiance reuniting with Iskra, a former scout of hers. "
"Nikolai is the leader of the Chimera, a PMC within the Allegiance. A long-time friend to Captain Price, Nikolai initially worked with Price, Kamarov, and Kate Laswell to build the Armistice to stop the rise of a new AQ. After the Armisitice collapse, Nikolai now takes the battle in his own hands to stop Zakhaev."
De most wtf, beállnak a "rossz" oldalra?(Ennyire nem fekete fehér a sztori, meg igazából Zakhaev-ék a "gonoszak", de na...)
[ Szerkesztve ]
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Pedro78
senior tag
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
Új hozzászólás Aktív témák
- Next Level Racing Szimulátor állvány - Racing Wheel Stand DD
- Elitebook 830 G8 13.3" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe WIFI 6 IR kam gar
- Új Samsung Galaxy Watch5 Eladó okosóra dobozzal eredeti csomagolásban
- Precision 5530 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Precision 7730 17." FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest