-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
20.413 GB update (Version 1.27) - most csorog lefelé (PS4).
-
-
Dave567
addikt
És amikor nem halok meg tőle, hiába van a közelembe...?? És nincs berakva az EOD..... Gondolom cheatelek...
VAN ÉLETEM.... Még rosszabb mint az eddigi Codok voltak..
Kizárólag az Mw szériát szeretem, meg a WAW-ot, nem adok ki pénzt minden sz@rra, nem vagyok gyerek...
Szóval nem kell aggódni, nem fogom meg venni.(#21550) Acheron : Inkább az mint az EOD....
-
nanorambo
őstag
Valami gebasz van a matchmakinggel? Vagy csak szimplan extrem szerencsétlen vagyok?
Tegnap meg ma összesen kb 20 menetet toltam. Abból 19 vesztes és csak egyet nyertünk. Es ugyan azt a harom pályát dobálja be csak. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #21551 üzenetére
Nos, akkor jó nagy bamba vagyok, mert eddig ez nem tűnt fel
Igaz, nem is az F a nyerő nálam, de én elég elfuserált billentyűbeállításokkal tolom (Pl WASD sem játszik) Este megnézem, igaz most, hogy az űtővágószúró mindenféle ki lett maxolva, egy darabig valószínűleg megint nem lesz core (bár eléggé rákattantam most erre a csihipuhira). Nem hiszem, hogy a launcherek ott jobban adnák - igaz, azokkal nincs is kedvem foglalkozni pillanatnyilag, nem adnak plusz élményt, a damascus pedig nem vonz annyira, hogy most időt öljek bele. -
Csoffadalom
tag
Hali, milyen fegyver BP-t ad ha megvan a 155-ös szint?
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Cheesus
senior tag
válasz
Csoffadalom #21558 üzenetére
Nem 100%, de asszem egy vector (nem jut eszembe az itteni neve) blueprint, es Dawn to Dusk-kent keresd.
https://www.twitch.tv/csehla
-
-
venom8888
őstag
A mini royal beleszamit a KD ba?
-
-
Csoffadalom
tag
válasz
Cheesus #21559 üzenetére
Kösz, úgy fest ezt nem kaptam meg. Sehol nem találom, pedig mutatta amikor 155-ös lettem. Akkor nem értem....
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
hcol7
senior tag
válasz
Csoffadalom #21565 üzenetére
milyen pontokra?
-
Tsebacsi
veterán
155-ös szint után miket számol még pluszban a rendszer (contract-okat vagy miket)?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
venom8888
őstag
De jo ez a csoport, kb 7 ember megbeszeli magaval a mondandojat a tobbi meg le van szarva, miert nem mennek inkabb DC re bezyelgetni ,sajat csoportba.
-
lowzor
veterán
válasz
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Kicsit off téma, de a játék miatt mégsem annyira.
Igazából csak a warzone-al tolom és kicsit fejlesztenék hozzá gépet.Jelenleg van:
Ryzen 5 1600
GTX 1060 6gA kérdésem, hogy melyiket fejlesszem inkább?
GTX 1060-at egy 1070 OC-ra, vagy a Ryzen 5-öt egy nagyobbbra.
Köszönöm!
....
-
Tsebacsi
veterán
válasz
Clapaucius #21572 üzenetére
Ugyan így vagyok én is
VGA-t javaslom, egy 2060 Super még talán nem fut CPU limitbe, de a lapod gondolom tud fogadni 2xxx és 3xxx ryzent is. A CPU váltással csak kb. 5-10 fps-t nyernél, a VGA-val inkább 20-30-at alsó hangon. Legalábbis ahogy én olvastam.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
Hzoltan969
tag
válasz
Nekem úgy rémlik, hogy kiírta, amikor 155-ös lettem, de ténylegesen csak akkor jelent meg az armory-ban, amikor kimaxoltam a 155-ös szintet is.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Hzoltan969 #21574 üzenetére
Jaaaa hogy csak akkor adja meg, így már világos. Akkor még egy kicsi kell. Köszi mindenkinek.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Clapaucius #21572 üzenetére
Én lehet megvárnám az új AMD cuccokat (Ryzen + RDNA2), illetve az nVidia 3060-at, esetleg 3050-et. Bár ki tudja hogy mikor jönnek... Meg addigra romlani fog a forint, így a várakozás se jó...
Nézd meg, hogy tudsz-e cserélni nagyobb Ryzenre. Szerintem nem szükséges, inkább ha van jó hűtőd és házad, akkor tunningolnám legalább 4,0Ghz-re. Inkább videókártyát keresnék a helyedben. A milyen videókártya topikban biztos profibb választ kaphatsz, az ottani összefoglaló alapján felteszed a kérdéseidet és kapsz megfelelő választ. Szerintem ők is ismerik a Warzone-t mint a rossz pénzt
(#21575) Csoffadalom Blueprintet? Azt nem a Lvl 155 adja, hanem a battle pass 100. szintje. Elég fura, de a lvl 55-lvl 155 és a battle pass lvl 0-100 között nem ugyan annyi XP kell így becsapós.
[ Szerkesztve ]
-
-
csuzda
aktív tag
válasz
venom8888 #21561 üzenetére
Én nem tudom, hogy beleszámít-e a K/D-be a Mini Royal. Teszteld le! Új szezonig én már nem leszek. Szerintem a többiek se tudnak rá választ adni, azért nem írtak.
Én inkább a K/D rontáson vagyok, elegem van SBMM-ből. Vagyis inkább nem akarom szívatni a kevésbé jó játékos barátaimat.
-
Laraxior
titán
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz
soo277 #21580 üzenetére
Tegnap nagyon ramjart a rud. Valamelyikbol ki is leptem, mert egyszeruen folyamatosan haltam.
Egyszer nem engedtek ki az egyik bunkerbol... Az is mi volt. Egy egesz squad jott be. Valami csoda folytan ledownoltam mind a 4et, de mintha ezer golyo kellett volna ahhoz h meg is oljem.
Tegnap beutott az sbmm az biztos.""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
soo277 #21583 üzenetére
Nalam nem jellemzo, altalaban egyedul jatszom, es a csapattarsaimat is messze elkerulom.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudjátok, a 11-es bunker küldetés már nem elérhető? Napok óta próbálkozunk a haverokkal, de sosem zöld a lámpa, mikor odaérünk.
-
válasz
Lomha 8V #21588 üzenetére
Mert nem csinalja mar senki.
De amugy elerheto, meg kell csinalni a lepeseket. Minap pont raboktem egy telefonra ami pont jo volt, vigyorogtam is h milyen kaosz volt ott anno.
Szerk:
Varj azt irod mire odaertek. Vagyis megcsinaljatok osszes lepest?[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A Warzone-hoz lehet tudni előre hogy mikor milyen frissítések jönnek?
Elég koca játékos vagyok, néha tolom csak, a pörgős Rumble meg a Kingslayer jött be eddig legjobban, Battle Royal-ért annyira nem rajongok, viszont most csak az van (meg a cash de az sem vonz annyira) Jó lenne tudni mikor jön ki megint ilyen TDM stílusú verzió.Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
-
Laby
senior tag
Holnap reggel jön az új szezon, ugye?
-
-
Laraxior
titán
Már veszem is meg iziben a S6-ot.
Only Shipment AA-12-vel
Már csak annak a nyamvadt 3080-nak kellene megérkeznie""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stuka20
aktív tag
Senkinek nincs gondja az új és régi nvidia driverrel?? (gtx1080) Nálam az újnál és az ezelőttinél is "displayport no signal"- kikapcsol monitor hiba van a codnál. Kipróbáltam más játékokat is és egyiknél sem produkálja. A kettővel ezelőtti driverrel semmi gond nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Musical Fidelity, Klipsch, Topping, HiDiamond, NorStone, Viablue
- GAMER PC ::: WIN11 // R5-4500 // 16GB // 5700XT // 500GB // 1000GB
- PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition 27456/50000
- Bomba áron GIGABYTE G5 gamer laptop!/I5-11400H 16GB 512 GB SSD Nvidia RTX 3050 Ti 4GB 144 Hz FHD IPS
- Kivételes áron DELL G15 5510 Gamer Laptop/ I5-10870H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 120 Hz Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom