Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
válasz
hszilard666 #75274 üzenetére
Szili. Én vagyok aki maximálisan nem szeretne téged oktatni, meg nevelni. De ha kicsit nyersen is, hidd el, igazat mondanak. Azt hittem én is, hogy én vagyok a kemény gyerek. Meg tele a tököm a sulival. Van egy szál érettségim, megtörölhetem vele az alfelem. Lehet melózni, nem azt mondom hogy nem. De nincs előrelépés, nincs fejlődés.
To all: érettségi, elektronikai alapok. Jó IT, basic Angol, matek fizika elektronika jól ment. Mit lenne érdemes tanulni egyetemen? Konkrét ajánlás is érdekel, kitétel hogy meló mellett lehessen tanulni. Nincs anyu meg apu aki eltart...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest