Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Balathruin #40491 üzenetére
Na gyere, ezt beszéljük meg 1-1 korsó sört iszogatva
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Balathruin #40488 üzenetére
Na, azért nem kell a fejemet leharapni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Balathruin #40486 üzenetére
12 hónap, vagy év? Mit követtél el?
üdv, föccer
-
Balathruin
veterán
Reggelt.
Ha már elmarad az utolsó két óra, akkor kéne csinálni valamit. Valaki? 12 után szabadulok. -
Mercutio_
félisten
'morgen.
Zen? -
DeFranco
nagyúr
mornin'
akarom mondani cicserifüttyös cukorkahabos tündérkacajos varázspónis péntek reggelt
-
válasz
Melack #40456 üzenetére
nekem mondod? botrányosan alakul a dolog, és még vagy két hét van fizuig
bár konkrét kiadásom kevés lesz már, kivéve ha veszek végre bringát.
múltkor összeadtam, hogy a jutattatásokkal együtt mennyi lé is folyik be és nem hiszem el, hogy ebből nem tudok többet spórolni
de már vettem ipadre egy budget appot, majd az megmondja a frankót, hogy hol folyik el a pénz
DF úr, így előbb utóbb én is összehozom azt a cash managementet!
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #40474 üzenetére
Nekem van egy kinőtt meg kicsit (de nem nagyon vészesen) kopott bőrdzsekim, amit biztosan nem fogok már hordani.
Btw, a boltot valamikor ott ajánlották... Nekem meg a szürke szíj tetszik, a többi nem. eBay-es rendelésnél meg hamarabb kellett, nem tudom, meddig bírja a gyári műanyag.
Bőrkabát: L vagy XL a méret, holnap vagy holnapután elővakarom és fotózok.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Magnum_ #40460 üzenetére
Sehol, azért ebay-es ár, hogy legyen min keresni, amúgy meg órás topic (és nem, az a q casio még nem jött meg)
Don_peter :Gondolom mint egy hagyományos vagy digitális kiadvánnyal foglalkozó helyen, a megjelenés előtti anyagokat nézi át nyelvi és szintaktikai szempontból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Páran biztos játszottak már a Half-Life 2-vel, szóval ezt most csak úgy itt hagyom.
-
don_peter
senior tag
válasz
macilaci78 #40457 üzenetére
Mit jelent az, hogy KORREKTOR?
Ez is egy rang a sok bejegyzésed miatt? -
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Hol tudok venni holnap feher bor (jellegu) oraszijat, 18mm-t ebayes aron (par szaz huf)?
-
Magnum_
nagyúr
ez jott ma Indiabol... de en ilyet nem rendeltem
de csajomnak jo lesz, rendeltem hozza szep szijat neki (amivel jott, mar le is kaptam rola). Jobb, mint a mark maddox...
-
7
addikt
válasz
Melack #40453 üzenetére
Nézd a jó oldalát, nekem most a munkahelyen van megint extra szívás, ez előreláthatólag LEGALÁBB hónap végéig tart.
Ilyen eseteknél megháromszorozódik a terhelés (a saját feladataim mellett egy másik pozíció munkáját is el kell terveznem elméletben -- ráadásul hosszabb időtávban gondolkodva, mint normál esetben), plusz egy nagy adag plusz felelősség szakad a nyakamba, mert kritikus helyzetben sürgősségi döntéseket kell hoznom, valamint mikromenedzselnem mások feladatait.
Mondjuk én ezt szeretem, de az más kérdés. Most pont nem hiányzott (alig másfél hete ért véget egy három héten át húzódó, hasonló jellegű probléma, csak az még kedvezőtlenebb feltételekkel zajlott... és még nem volt időm kipihenni) -
válasz
Melack #40453 üzenetére
Nekem 2 hónapja elb@szódott a gombja,mikor végzett a pohár tej megmelegítésével.Fizikailag a gomb beesett,és nem tudtam nyomást gyakorolni anyitószerkezetre.
No most egy pohár tejjel a mikróban nem tudom elvinni szervízbe() Így ki kellett operálni. Nem tudom észrevettétek -e,de a mikro hermetikusan zárt az ajtajánál.
Egy igazi kaland volt kibalettoznom,hogy hogyan nyissam ki anélkül,hogy forgatnám vagy komolyabban mozgatnám az egészet.
A végén persze sikerült megoldani,sőt újat adtak helyette (egy rossz gomb miatt!!!
)
-
Melack
veterán
Ma meg a mikró füstölt el. Még valami erre a kibeb@szott hónapra???
-
GabN73
addikt
Én eg gubbasztok 8-ig
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack #40446 üzenetére
látnád a villás farkamat
te... egyelőre kitartunk. folyamatosan lebeg minden, dugult orr, fájó arcüreg, húzza az ágy is, de nem durrant még be úgy igazából szerencsére. folyamatos kötéltánc, nagyon reméljük, hogy hamarosan túl lesz rajta ilyen módon, mert nem lenne most jó egy szélesvásznú influenza. akkor sem ha én robbanok le, én is ugyanígy vagyok csak kicsit kevesebb tünettel.
szóval elvagyunk.
-
DeFranco
nagyúr
mai szavaink a törzsgyökeres és az unblock
-
Petyyyyy
addikt
Kislány végül elintézte a 'zantibiotikumot, úgyhogy én is itthagyok mindjárt csapott-nas(o)t.
-
Magnum_
nagyúr
Najo, mara unom. Idoben hazamegyek.
-
DeFranco
nagyúr
-
Melack
veterán
Antivírusos topic van? Kellene valami plusz info, hogy melyik a most elérhető legnormalisabb ingyenes antivírus/IS app.
-
Melack
veterán
Nah, 3 órája áll a teljes rendszerünk. Jó ez a nap.
-
don_peter
senior tag
válasz
macilaci78 #40428 üzenetére
Árgépen nem találtam, ebay-ről már rendeltem 950Ft-ért, de ha van itthon is, akkor nem várnék 23.-ig mire postázza illetve még 2-3hétig nagy szerencsével mire beérkezik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Petyyyyy #40420 üzenetére
En most ujra hiszem, hogy a korrekt es lelkiismeretes munkavegzes meghozza a gyumolcset, szoval nyomassad szvsz.
Ex fonokom - akit egyebkent tisztelek - tegnap leszolta egy munkamat, de nem volt igaza es uj fonokom kiallt ertem. Kellemes emailezes lett belole 7masik resztvevovel :-)
Amugy az ev dolgozoja 2015 cimre hajtok @penzugyi intezmeny
-
Melack
veterán
válasz
Mercutio_ #40424 üzenetére
Én nem tudom igazából. Most inkább AD/Exchange vonalon mennék tovább, meg call center vezetési / szervezési vonalon. Ha már itt vagyok, és talán lehetőségem is lesz rá. Meglátjuk. A mókás az, hogy tegnap ajánlották egy level 2 IT support melót, de nem érte volna meg most nekem.
-
don_peter
senior tag
Srácok keresnék HP Pavilion dv6-6002eg-hez ad6505hx-eeb modellszámú ventilátort.
Így nézne ki:
Ha van valakinek elfekvőben az jelezzen nekem privátban..
Köszi. -
Mercutio_
félisten
válasz
Melack #40423 üzenetére
Olyan tényleg jó lenne, mert utána már lenne kedvem mélyebben beleásni magam, de egyszer régebben amiket pl. a java-ról sutszi írt, hogy miken kellene átrágni magam, na az minden csak nem motiváló
Igazság szerint azon is gondolkoztam, hogy OOP alapok, aztán valami cégspecifikus dologhoz szerezni doksikat (NSN, vagy hasonló, de akár valamelyik autóipari nyelv is érdekes lehet) és aztán oda pályázni. Mivel ezeket a nyelveket a C++/Java/egyéb ismeretekkel rendelkezők is általában majd ott fogják tanulni, így kisebb hátránnyal indul az ember
Aztán lehet rosszul gondolom, 15 éve írtam utoljára programot (számalk "szakdoli"), 10 éve programoztam utoljára (Kandó C alapok 1-2 félév
) azóta lehet rengeteget változtak a dolgok.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Petyyyyy #40420 üzenetére
Ahha, kár, hogy annó amikor még én tanultam nem voltak ilyen webprogis dolgok, TurbóPiszkál, Clipper, C 'osztjónapot
Mondjuk a PC support az jó móka volt, csak sok volt a hülye user, aki okosnak képzelte magát, aztán amikor sikeresen elbarmolt mindent, akkor jött a hibajegy, és a sunyizás, hogy "énhozzásenyútam, eccercsak eccsináta" -
Petyyyyy
addikt
válasz
Mercutio_ #40418 üzenetére
Most épp a Logisztikai és fejlesztési szakmenedzser asszisztens vagyok - R1-es munkatárs. Eredj ide-eredj oda..
Egyébként webprogramozás, desktop karbantartás folyik.
Ezt cserélhetem rendszergarázdálkodás, desktop karbantartásra. Erősen gondolkozom egyelőre, mert utóbbi egyrészt "nyugdíjas állás", szóval x-1 évre fix melóhelyem van és mindenki csókolommal köszön (utóbbi nem hat meg), a programozással viszont kib.szott jól lehet keresni, ha elég penge az ember fia.Melack - El van intézve.
-
Petyyyyy
addikt
Most ejtettem egy csevejt az osztályvezetőmmel.
Hogyaszongya csináljam a nyelvvizsgát de tempóba' aztán körülnézünk valami képzésért windóz rendszergarázda irányzattal, meg mellé linux is. Nem akar elkeseríteni, de a programozáshoz most tempós csapat kell - én meg szuttyogok, mert közben tanulom is az igaz - meg akar egy szervergurut a céghez.
Ha minden áron programozni akarok lehet az is. Döntsem el én, nem akarja ő kimondani a végső szót + egy olyan sugalmazó vigyor ami után meg sem kell szólalni...
Ja, szóval eztetet hozhatja a sors. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323 #40396 üzenetére
Nekem is az volt, Belkin nem is noname. Az lett zárlatos és az nyírta ki a TX650-et.
-
Melack
veterán
válasz
macilaci78 #40411 üzenetére
Oda úton is, ott is, hazafelé is - mindjárt irigykedni fognak rá
-
föccer
nagyúr
Na este 9 után kaptam még egy feladatot a főnöktől, éjfélre be is fejeztem, hogy rhdjon meg.
Persze a BlackBarry-t "motivációként" kaptuk, véletlenül sem azért, hogy így már a budin ülve is e-mailet olvasgathassunk.
rhdjon meg az egész multinacionális istennyila húde frabnkók vagyunk rendszer.
ps: pesze válszra egy köszi sem jött, de mindegy.
Most meg indulok előadástra. Arra is marha sok kedvem van. A holnapi farsangra sem fejeztem még be a jelmezt. Fszkivan.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
Inkabb bocsanatot kert.. :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest