Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Grat az újdonsült lakástulajdonosnak és az új kispapának!
-
DeFranco
nagyúr
Ma reggel 7:00-kor megszületett DeFranco Jr.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Balathruin #41382 üzenetére
Jol emlekeztem akkor, koszi.
-
-
föccer
nagyúr
Jelentem átvettem az lakást. Több meló lesz vele, mint gondoltam, de remélhetőleg a költségvetésbe bele fogok férni.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
Nna. Egesz idoben vegeztem ma, de legalabb elbukom a nyugati postan... fel napos sor :-)
-
MurdR
veterán
bkphtjtk
-
-
Melack
veterán
-
MurdR
veterán
Na okmányiroda elintézve.
Jóreggelt!
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #41350 üzenetére
Ja azt nem irtam, hogy én gyalog voltam, szóval nekem full elsőbbségem volt. Viszont a Passat CC-t sajnáltam
Még megfejelem a napot: elb*szódott a fülesem is...
-
GabN73
addikt
Ez a nap is jól indul
Kislány hisztizik, melóból elkések, miattam volt egy kis koccanás ( zöld volt nekem, jobbra kanyarodott ki, satufék, hátulról megtolták)És még vége sincs a napnak
-
Petyyyyy
addikt
THX urak!
Memtest hiba nélkül futott le, közben 90° volt a plafon, az SSD viszont csak 80% kondiban van. Most megpróbálok még egy rendszerjavítást USB-ről aztán egy Linux USB és meglátjuk.
Szaladhatok ki Bercsényi utcába pasztáért, amit kollega adott úgy folyik, mint a tej. -
Petyyyyy
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #41331 üzenetére
Soron kívül korrektúrázom, hogy még a hiba elhárulása előtt kikerüljön.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Petyyyyy #41330 üzenetére
Erről jut eszembe: van valami korrekt és egyszerű leírás instáról?
Beállítás, ki mit láthat, képet csak wifin toljon fel, csak olyan lássa akit beállítok, ilyesmi?
Vagy ez annyira a (maga)mutogatásra van kihegyezve, hogy ilyenről ne is álmodjak?Ugyanitt érdekel valakit Asrock A75M-ITX lap + AMD X3 3500 proci?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
CoolBoy323 #41329 üzenetére
Akkor screenshot a nem-fb-ről instára? A'ssincs. Iwiw...kihúzva, saját honlap, email és fórum aláírás: elfogyott a fészbúúk, mind itt halunk!. Egy külön címlapos írás logoutra, ha reggel sem lesz, akkor pedig itcafe-ra mondjuk. Helyből ezek jutottak eszembe.
PS.: utáljuk a Twettert? (vagy hogy kell írni...)
-
Petyyyyy
addikt
válasz
CoolBoy323 #41327 üzenetére
Amatőr, tweeteltél volna inkább...
-
CoolBoy323
nagyúr
Ha sz@r@kodik a FB hova kell kipostolni?
Itt jo?
-
Melack
veterán
válasz
wertigo1984 #41322 üzenetére
Lehetek pofátlan? Kisgyerek méretű nem lenne?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
wertigo1984 #41320 üzenetére
az még menőbb
csaj van?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
wertigo1984 #41318 üzenetére
húúúúú, de zsiiir lenne!!!!
-
Magnum_
nagyúr
hol tudok olcsón kicsi női köntöst venni? tudjátok, ilyen thermó anyagból kellene, fehér. occsón.
thx!
Ja, Aizen meggyógyította a laptopom. THANK YoU
-
DeFranco
nagyúr
a sárga nem tilos, szerintem valami nem stimmel a sztorival
vagy pirosról-sárga volt, ott tilos, mert egyszerre ég a kettő. a zöldről sárga az egyedül ég, jelentése nem tilos, hanem "figyelem, forgalmi rend változás"
megér egy kérdést a rendőrtopicban, de ezt nekünk egy rendőr mondta helyszíneléskor, és ez volt a "perdöntő" az ügyben
-
-
Petyyyyy
addikt
Hát nem igazán. Támadható az ítélet. Munkatársam szintén kapott 3 fényképet mikor sárgán rongyolt át. Az első képen az első tengely a megállóvonalon túl volt, másodikon a kereszteződésben, harmadikon ahogy kihajt belőle. Megúszta azzal, hogy mikor behajtott még sárga volt, a pirosat meg nem láthatta hiszen az első kerék már "ott" volt....
Én meg ma kaptam engedélyt amivel bármely céges járgányt hajthatom.Jelentem Kerepesi út 29/B alatt éberek a süncik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Petyyyyy #41305 üzenetére
Sajnos így van. Kolléga kapott most 30k-s csekket az Árpádhídnál ment át a sárgán. Be kellett csengetnie. Ez nem egészen van összhangban kresz-el ha jól tudom...
Ori: Eddig nem kellett fékeznem ahogy Petyyyyy mondja. Minden szitut gázzal vagy még nagyobb gázzal oldottam meg.
-
Petyyyyy
addikt
Egy ideje már a sárgát is fotózzák állítólag, nem tudom ebből mi igaz. Ha viszont mindent látnak, úgy előreláthatóan kb. 1-2 héten belül meg is borítjuk a rendszert teherbírás szempontjából, ahogy az autóvezető fiainkat és lányainkat ismerem.
Ori & Tim - Én bocs.
PS.: Na azóta tapossa a gázt. -
Qru
MODERÁTOR
Mától élesben is mennek az új "mindent látó" traffik. Óvatosba nyomjátok. Ma pl már nem is mertem átmenni a sárgán.
De legalább kiderült számomra, hogy van vészfékasszisztens is a kocsiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest