Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
'ggelt
-
hszilard666
veterán
válasz
macilaci78 #111198 üzenetére
Semmi különös, próbálok pénzt keresni, csajozni majd azután hogy befutottam
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #111197 üzenetére
Hallottunk, régóta nincs semmi újdonság.
Nőkkel hogy állsz? Kell a pénz?
-
rizso
addikt
válasz
sotetlovag97 #111191 üzenetére
Elég ha a nicked megváltoztatod hotetlovag97-re, és elfelejtjük a sötét múltad, sziliről is leszálltak a srácok...oh wait
-
Tim82
félisten
válasz
sotetlovag97 #111191 üzenetére
És ha ezek közül egyiket sem érzem majd, akkor dugádba dőlsz?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
FoxiestFox #111178 üzenetére
Nemi gaz
-
Spet
addikt
válasz
FoxiestFox #111178 üzenetére
Nem juh.
-
-
Spet
addikt
válasz
zsolti72837 #111176 üzenetére
Nem
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Dupla kamerás telefonokhoz ez nem jó, igaz?
-
-
Tim82
félisten
válasz
sketchifun #111171 üzenetére
Desktop RAM modulok?
-
MasterMark
titán
válasz
sketchifun #111171 üzenetére
A HDD-ből érdekelne 500 giga.
-
sketchifun
senior tag
Először itt hírdetem meg.
Van egy 1TB WD Green HDD-m, 100/100, illetve 2x2GB DDR3 1600Mhz ramom. Ha érdekel valakit, privátban megbeszéljük.
-
rizso
addikt
válasz
sotetlovag97 #111168 üzenetére
Nem találkozol többet a csajszival, hanem inkább mindent Timre fogsz...hmmm...
-
Tim82
félisten
válasz
sotetlovag97 #111168 üzenetére
Megoldható az "addig élés".
-
Tim82
félisten
válasz
sotetlovag97 #111166 üzenetére
Főleg, hogy mostanában többet járok fel Pestre.
Előbb-utóbb el fog kelni az a tok meg a fejes!
Szerk.:
-
sotetlovag97
tag
válasz
Magnum_ #111162 üzenetére
Na az egy olyan sztori, hogy inkább nem említem, szeintem jó pár évig elpoènkodnátok rajta vagy legalábbis nevetnétek az tuti.
Így inkább ugranék is a honlétemre
.
Nem, nem Budapest agglomerációjában élek. En helyileg Győrladaméron lakom, Győrtől 15km-re. Magyarul összeségében kb 2 órányira Pesttől. Ami szerintem egyáltalán nem egy olyan áthidalhatatlan dolog.(szerintem) Főleg, hogy mostanában többet járok fel Pestre.DeFranco: Dehogy motivációs levél
, szívesen mesélek, ha úgy adódik.
Melack: Ez övön aluli volt, de ráb@sztam, mert nincs képem.
Tim82: Azért ne öljétek ki belőlem az összes reményt , ha egy mód van rá.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #111161 üzenetére
A lenyeget nem meselted. Hol ismerted meg es mekkora a tavolsag?
Az agglomeracioban laksz? -
Mercutio_
félisten
-
GabN73
addikt
válasz
Magnum_ #111156 üzenetére
Picsába, most akartam írni hogy mennék érte...
BTW
Kedvenc yútúberem, bloggerem, életvitel tanácsadóm handri-bandi egy "120 milliós" Aventadort "tesztelt". #youtubealert
Nem, nem mond most se bődületes f*szságokat...
-
Magnum_
nagyúr
Elado egy karcmentes, Adata 32GB cl10 microSD kartya.
2 ev penzvisszafizetesi garanciat vallalok ra.2.500,-
Atvetel szemelyesen. II. Es a XIII. keruletben. -
Mercutio_
félisten
válasz
hszilard666 #111152 üzenetére
Dizájnban pont mennek hozzá egy Dicota Code táskák
-
válasz
hszilard666 #111152 üzenetére
Még hordár is kell hozzá?
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #110985 üzenetére
UPPPPP!
Utolsó darab, totyik ár 180K. Aki viszi vendégem egy kávéra.
-
Tim82
félisten
válasz
sotetlovag97 #111150 üzenetére
Addig nem vagy igazán elkötelezett, amíg
nem vettetek fel közös jelzáloghitelt (jobban összeköt, mint a házassági anyakönyvi kivonat)nem tőled van a laptopja, tabletje, telefonja, desktop gépe(végül is, mérjük inkább PH!-n is közérthető módon). -
sotetlovag97
tag
válasz
Melack #111147 üzenetére
Ez mondjuk igaz. De első kérdésem az volt, hogy nem-e vágott virág ellenes.
Aztán hála égnek nem. A kávézóban dolgozó csajoktól elkezdve, mindenki olyan kis aranyosan nézett.
Hát igen, baráti körben is mindenki hülyének nézett, mikor virágot vittem valahova, szóval ebben lehet igazad van. És mindig jönnek ezek a minek költesz ennyit stb.. egy azért mert így gondolom jónak, kettő jó látni, ha meglepek valakit és örülni látni, három, bánnám, ha nem így tennék.
CoelhoTim82: Az már igaz, de ugyan ez volt már úgy, hogy “aki az állatokat szereti..”, aztán volt régebben egy német bácsi, aki úgyszintén szerette őket. (Szélsőséges példa, tudom
)
Spet: Ez gonosz volt
-
Melack
veterán
válasz
sotetlovag97 #111146 üzenetére
A csokor virág igen is lehet meglepő. Nem jellemző annyira már sajnos. Ha valaki még szereti is a virágot, akkor meg főleg nyert ügy. Lokál nők, nőügyek Coelhot olvashatták
-
sotetlovag97
tag
válasz
Magnum_ #111141 üzenetére
Egyedül a randi sikerült, semmi más.
Minden megmaradt nálam, dehát ez van, néha totális bukónak is kell lennie egy napnak...
Amúgy az a virágüzlet kicsit messze lett volna, de ott helyben nem kevés keresgélés és sétálgatás után ráleltem egyre, mert ugye azt az elég fontos infót elfeledtem megemlíteni, hogy gyalogszerrel vagyok.
A távolság részemről megoldható. Nem érzem akkora visszatartó erőnek.Plusz ki tudja, hogy a későbbiekben ki és hova költözik.
Randira visszatérve, jó volt, szerintem lesz folytatása, de nem hittem, hogy valakit ennyire meglep/meghat egy csokor virág...
kicsit olyan volt, mintha még nem kapott volna csokrot sose.
No mindegy. Nektek pedig köszönöm a segítségeket!Mercutio_: Szarni bele...
-
1eske
tag
Szerintetek ma mennyire lesznek kihalva a szórakozóhelyek?
Mára terveztünk barátommal menni egyet csapatni, de a rossz idő miatt lehet nem lesz hangulat sehol. Mi a tapasztalat ilyen időben?
(Mori2, Park)
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #111127 üzenetére
Sikerult eladni? Randi jol sikerult? Folytatasa lesz?
A tavolsag athidalhato? -
updog
őstag
Sziasztok!
Látott valaki Xiaomi Roidmi 3S-t bárhol a városban, ahol holnapig meg is tudom venni, nem horror áron © (mondjuk 6000 alatt)?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szkorhetz #111130 üzenetére
"Sok márkaszerviz (a vezérképviseletektől kapott információknak megfelelően) még így sem hajlandó ezekről számot adni – a javításkori tulajdonos – tudta, illetve meghatalmazása nélkül. Ilyen többek között az Audi és a teljes Volkswagen konszern, a Fiat, a Ford, a Mercedes-Benz, a Peugeot, a Renault, és a szerviztörténet lekérdezését ráadásul átvizsgáláshoz kötő Volvo is. Ők jogi akadályokra hivatkoznak, szerintük ezen információk csak rájuk és ügyfeleikre tartoznak, mások, köztük a Subaru viszont ingyen kiadja ezen információkat bárkinek." - [link]
Ha meg a kivonás meg a futott km érdekel azt meg lekérheted tulaj nélkül is.
mod:
Vagyis vegyél Subarut, mert ott kiadják.
-
szkorhetz
őstag
Mi személyes adat ebben? Az autó adatai nem személyes adatok. Nem a tulajdonos nevét/címét/anyja nevét kérem le, hanem, hogy az elmúlt 3 évben hányszor volt szervízben, volt-e kinvonva a forgalomból és mennyi KM van benne. Semmi más nem érdekel.
Mikor én adtam el a saját autómat két hete, én kértem le a KM adatbázisból, hogy mennyi van benne, hogy másnak ne kelljen és mert nincs mit tikolnom. Nyílván magyar autónál ez adott, de ez az egésznek egy nagyon pici szelete.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Magnum_ #111122 üzenetére
De ez a világ vicce. Az eladót miért védjük a vevőt pedig miért nem?
Fizessem ki, irassam a saját nevemre, akkor majd lekérhetem és ha lekértem és valami gáz van vele, akkor pereljem be az eladót, hogy miért adott el nekem egy vackot? Ez azért nem így kéne mennie 2018-ban. Az egész EUban keresztül-kasul vándorolnak az autók, de a vevőt nem védi senki és semmi. -
Tim82
félisten
válasz
sotetlovag97 #111125 üzenetére
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #111124 üzenetére
Illetve, ha valaki tud a környéken virágboltot, akkor szívesen várom a segítséget.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Újra én zavarkolódnék be ide.
Feljöttem Pestre a kis hirdetett iPad pro tokommal és a Logitech fejesemmel de a tokot kibontottuk és úgy néz ki, hogy már az álló módot nem igen bírja a mágnes, ez egy iPad pro tok, akit a Logitech fejes erdekelt volna az pedig gerinces élőlény módjára vissza sem ír.Olyan kérdésem lenne, hogy innen érdekelhet valakit esetleg valamelyik cucc?
Extra akciós áron.Egyelőre a Batthyány térnél vagyok. Legközelebb itt 3 körül lesz egy találkozóm, de ha esetleg valaki erre jár vagy a későbbiekben keleti vagy Kelenföld körül érdekelné valami az írjon.
Tartogatni nem fogom, aki előbb idejön érte, mond egy árat és viszi akkor azé a cucc. -
Spet
addikt
válasz
DeFranco #111118 üzenetére
De tartsuk be ezt az a szabályt: ...vigye magával az eladót a márkaszervizbe, vagy kérjen meghatalmazást tőle a kiszemelt autó adatainak lekérdezéséhez...
Oszt meg van oldva.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #111117 üzenetére
bocsánat, rosszul emlékeztem, foccvágen volt: [link]
pedig egyértelműen rémlik valami hogy a napokban erre utaltak vissza egy fordos szervizes egyeztetés kapcsán.
-
-
Spet
addikt
válasz
szkorhetz #111114 üzenetére
Akkor főképp nem fogod itthon elérni, még ha találsz is hozzá embert.
Egyébként van ott egy jó lehetőség: elviszed átvizsgálásra, kicsengetsz pár jurót, és tudod mi a helyzet vele. (főleg, hogy TÜV műszakiztatás miatt szeretik szigorúbban venni a dolgokat)
Kötelezőket meg ugyanúgy elvégzed vásárlás után.
-
GabN73
addikt
"Sziasztok!
A mai nap folyamán Budapesten 20 óra körül ellopták a motoromat. A tolvaj vevőnek adta ki magát és a próbakörről nem jött vissza.(Igen nem kellett volna odaadni neki)
Egy Suzuki GSX-R 600 ccm-es motorról van szó, akrapovic kipufogóval.
Rendszám: UML - 090"Az szép...
111111
-
Hello,
Van valakinek IKEA görgős széke vagy ruhaállványa? Milyen csapméretűek a görgői?
Köszi
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek Ford szervizben dolgozó ismerőse? Találtam egy autót, lekérném alvázszám alapján a szervit történetét.
-
7
addikt
válasz
updog #111089 üzenetére
Az M2-H8 tervei már egy ideje publikusak, év elején cikkeztek is róla az online portálok. Igaz, a mellékvágánynak ezt az aspektusát még nem kapta fel semmilyen általam ismert hírportál.
Más: Mini-ITX-re váltok, úgyhogy eladósorba került a Ryzen-kompatibilis Gigabyte AB350M-Gaming mATX alaplapom kedves áron. Ha ismertek valakit, akinek kellhet, sikkantsatok.
Az elmúlt időszakban viszonylag kevés kapacitásom volt a fórumot bújni, úgyhogy (noha megpróbálok ide-idevizslatni) privátban könnyebben elértek.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ace owner #111097 üzenetére
(S)Nálam van most gép, de azért érdeklődés szintjén/S)
(S)(S)Gépre/monitorra gari(/S), vagy bármi extra ami jár hozzá? (Plusz kontroller, játékok?) Csak mert a 100k a kettőért együtt kicsit sok szerintem.(/S)(S)(S)Gép milyen idős(/S) (500-as, vagy 1TB-os?)(/S)szerk: Jó látom garis mindkettő.szerk2:Gép: 45-50k
Monitor 55k újonnan, használtan bontottak kb 48-50k.Na jó 100-at mégis megér, nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest