Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Van egy terület ahol rengetek kutya van. Na ott vannak jó kis mellékküldetések. Sok négylábút kell legyilkolni, meg jönnek ilyen repülő izék is, de megéri, mert nagyon jó fegyvereket ad, (látszólag zsákutcába kell besétálni, de igazából a végén ki lehet jönni, barlangrendszer-szerű a terep) itt szereztem valami nagyon jó páncélt is. Most 10-es szint körül vagyok, Bonehead még várat magára, de az öreg lábát már visszaszereztem, adott érte valami jó nagyot sebző shotgun-t.

Ezek az automaták nagyon emlékeztetnek a Fallout 3-ra meg a Bioshock-ra, de ötletes rajtuk a kép

Az ugrálás tényleg fura, olyan mintha a Holdon lennénk...
Az még tetszik, hogy sniper-rel sem lehet nagyon messzire ellőni, mert pontatlan a fegyver, de azért remélem ahogy fejlődök, úgy javul majd a fegyver kezelésének képessége.Néha már félek belépni a játékba, mert tudom hogy ott ragadok minimum 2 óra hosszát

Mondjuk a Fallout-tal is így voltam, nagyon le tud kötni ez a fejlődős rendszer, főleg FPS nézetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 Silver 8GB RAM 256 GB SSD
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest