Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem is nagyon bejött a játék... a problémám viszont fennáll még mindig, de tuti szoftveres... valami hülye hibaüzenettel kilépett kb 30-40perc után 2szer is a játék... (nem shotoltam le, majd ma... ha nem változik) végülis nem vetett vissza, mert elég sűrűn ment: valaki kérdezte, hogy működik a mentés: hát amikor felvillan a sarokban a játék ikonja, akkor ment épp
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...
ismétlem magam: a játék rohadtul bejött nekem is... a képi világa egyedivé teszi teljesen (tetszik, hogy jól elkülönülnek egymástól a tárgyak meg minden és nem kell guvvasztani a szemem) a zene is fergeteges meg a skillrendszer sem tűnik rossznak... csomó lehetőséget látok benne... 1bosson vagyok eddig túl, de hangulatos volt ez a harc is
egyedüli furcsa dolog az ugrás: akkorát ugrik a karakterem, mint egy szöcske
ma szerintem ráhasalok megint és 1-2órát belegyúrok... jah és az alatta levő motor úgy össze van rakva, ahogy kell... csak úgy fütyül a játék a konfigomon, fullon... jó ez az ue3 
a fallout3 egy kicsit csalódás volt nekem, de ez a játék most kárpótol mindenért... megéri a pénzét, tényleg... ha jól számolom, ez az első 2009-es játék, ami megfogott: wolfenstein, fear2 és társai gyorsan el lettek felejtve...
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(max. párpercenként van) ...jah, legyalultam és újraraktam a vga-drivert+fizikszet, driverweeper-rel is takarítottam meg regclean-t is csináltam... szerintem ma már nem lesz gond...