- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tavaszi hardvernyitány
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Unreal engine 3-as gamekben szinte soha nincs AA gondolom nem véletlen...
(#24) dunc: Igen, megcsináltam az unlockolós questet, most már 1000% hogy vannak a játékban járművek, két félét is vezettem, ráadásul festeni is lehet őket, illetve kiválaszthatod a fegyverzetet. Viszont az irányítás sajnos elég ratyi, bár láttam már rosszabbakat is (Red Faction Guerilla, Godfather, Saints Row 2), de attól még nem mentség hogy egérrel kell kanyarodni, amivel ugye célozni is kéne... Azért még megnézem h van-e valami beállítás erre.
Tényleg frenetikus a játék, és borzasztóan addiktív is, alig bírtam kilépni h visszaírjak spanomnak msn-en két órát várt szegény, pedig mostanában nagyon keveset játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest