- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyorsak voltak, vagy csak én voltam lassú.
7.0.11 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
Ismét teljes a család, vagyis újabb 6.12.26 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
zoleek
tag
Szia.
Kérdésedre a válasz: Meglehet, de elég sok emberkénél akinek az átlagkredite jobb (vagy drasztikusan jobb) nálam, szinte kivétel nélkül SETI@home Enhanced
Anonymous platform (CPU) szerepel az alkalmazások részben. Ott, ahol nekem ugye SETI@home Enhanced v6.03 illetve Astropulse v505 v5.05 stb...stb...És mivel elég gyenge gépek hoznak 800-1500as átlagot úgy, ezért gondoltam hogy biztosan van értelme!
Jó lenne kipróbálni...
Ha meg mégsem válik be a dolog, még mindíg vissza lehet térni a 'jól bevált' minden gép magának szedegeti dologhoz...
Előre is köszi, üdv:Zé
-
Nem éltek sokáig, hiszen itt is vannak az új tesztverziók 6.10.6-os verziószámmal:
-
Thrawn
félisten
-
Nem éltek túl sokat a fenti Windows-os kiadások, mivel egy nap után máris itt a következő tesztverzió, a 6.6.17:
-
Nem is kell hozzá újrainstall, elég az install után az előző oprendszerben feltelepített BOINC adatbázisfájljait átmásolni az új install adatbázishelyére (persze, ehhez az is kell, hogy ne legyen a friss telepítés után feldolgozandó csomag leszedve, hiszen ekkor felülírjuk az adatbázist is).
-
-
Nekem most sem jött le, így rájöttem, hogy a böngészőben a hiba (egyre több olyan oldalt látni, amelyik nem IE specifikus funkciókat használ
). Most már FF alól jön le minden, aminek kell.
Az új verziót letöltöm, és megnézem, hogy mi változott a régihez képest. Ha nem sok, akkor még a régiből gyorsan átmásolásokkal megoldom a már kész részeket, aztán meg jöhet az újabb részek online szerkesztése.
-
-
Egy újabb próba-lehetőség (vagyis újabb tesztverziók 6.3.12-es verziószámmal):
-
Igen, jelenleg nem jön be a kép; valószínűleg a külföldi fájlmegosztó lehet a hibás.
De a viccet félretéve: a hozzászólásokból nagyjából el tudom képzelni, mi lehet a képen; de CUDA-s dolgokról (jön-e valamelyik projekthez CUDA-s motor; ha igen, mikor; mit fog támogatni és mit nem; ...) semmit nem tudok.
Mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy a BOINC támogatná alapból a CUDA-t (mivelhogy a BOINC-os témában vagyunk), hiszen nem a BOINC számol, hanem a projektek megfelelő alkalmazásai. Ott meg csak az alkalmazókon múlik egyes dolgok támogatása.
(Az azért mindenesetre érdekes, hogy ATI kártya mellett megjelent, míg NVIDIA mellett meg nem.) -
-
Hát, végülis újra nem kellett semmit fordítani, csak "copy-paste"-eltem, hiszen szinte minden ugyanaz maradt. Ami egyedüliként változott, az néhány szövegrész sorának a sorszáma.
Ja, és letöltés a régi: 'alap'-link, teljes-link
[ Módosította: Thrawn ]
-
Mivel sehonnan nem kaptam visszajelzést arról, hogy mennyire 'félrefordított' lenne (vagyis jól dolgoztunk
), és mivel a munkatársam által felvetett "a ragos megoldás nem szerencsés" problémát is megoldottam (vagyis frissült ismét a magyarítás), így akár be is küldhető.
Linkek:
A 'sima' magyarítás a szokásos helyről: [link], és a po+mo fájlok egyben: [link]. -
A '&' jel a menüelemeknél arra a betűre utal, amelyiket az ALT használatával közvetlenül lehet meghívni. Ezt ellenőrizni az ALT lenyomásával lehet, mert akkor aláhúzza azt a betűt. Ilyen pl. -az angol verzióról beszélek, a magyart még nem próbáltam- a View V betűje, az Activity A-ja, vagy az Advanced d-je. Persze nem csak a főmenüben használják ezeket, hanem egyes párbeszédablakoknál is van hasonló gyorsításra szolgáló betűhasználati lehetőség, de mindenhol ilyen jelentéssel bír.
A "%s" meg szerintem az adott fügvény meghívására vonatkozik. Tehát valószínűleg azért jelzik így, mert lesz több dolog (pl. a projektek), aminél elég így egyszer megírni a szöveget, és nem kell minden egyes részhez külön írni. Pélául a "%s help" lehet "Einsten@Home help", "SETI@home help", "Spinhenge@home help", "Rosetta@home help" vagy bármilyen más projekt 'help'-je, de így nem kell projektenként fordítani (10-20 fordítási egység), hanem elég egyszer.
-
Akkor nekiülök ebéd után, és megcsinálom azt a kis maradékot.
Egyébként nálam is volt egy olyan rész, ahol ilyen hibát jelzett. Azt meghagytam későbbre (lehet, hogy pont ezek között van, majd kiderül). Egyébként ahogy néztem, vagy valami karekterkészlet kódolás miatt jelzett hibát, vagy valami speciális karakter miatt. Majd megpróbálom kikerülni.
-
tomazin
veterán
BOINCpe,de igen irogat valamit,h csak annyi kelljen neki,h dhcpről lekéri a cuccost,és kész,de akkor mit is meg hogyan is tudnék belőni?(mac címet kell maskolni,meg hálózati nevet megadni,h menjen a hálóra fel)
fusd már át pls,h lehet-e ilyet csinálni,mert én nem találtam benne ilyet,de az én angoltudásommal lehet nekemesik -
Thrawn
félisten
Megjött Mac-re is:
-
-
Thrawn
félisten
Kijött Linuxhoz is:
5.10.42 Linux x86
5.10.42 Linux x64 -
Thrawn
félisten
Amit gyorsan le is cseréltek:
-
Thrawn
félisten
Ennek örömére kijött egy béta
-
Thrawn
félisten
Megjött MAC OS X-re is:
-
Thrawn
félisten
Kint van OS X-re is:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Nintendo Switch
- LTE frekvenciák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged