Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Köszi! Körbe is néztem, és elég jók ezek az X2-es procik. Ki is néztem magamnak egy Athlon 64X2 4400+-t. Ehhez milyen alaplapot ajánlasz? Semmi nem kell rá, csak vigye az X2-es procikat. Se SATA, se PCIe, se Gigabites lan. Integrált videókártya előny.
A ram mennyire számít? A Boinc kezeli a két magot? 64bittel mit tud kezdeni? Előny, hátrány, mindegy?
Köszi előre is! -
sanzi89
addikt
Ha már van saját topikja, akkor ide írom.
Szeretnék kis költségvetésből építeni egy BOINC gépet, amit csak a linkelt projekt futtatására alkalmaznék. Arra magamtól is rájöttem, hogy a videókártya, a vinyó mérete meg pár hasonló dolog egyáltalán nem számít, de proci téren fontos a jó választás, mivel lényegében mindent ő fog csinálni. Ki mit ajánl ha 20-30e Ft-ot akarok rákölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest