- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
#95904256 #578 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok egy nagy SETI tudor, de ha jól látom akkor a SETI@BOINCWatch program valami ilyesmire szolgál.
-
válasz
#95904256 #574 üzenetére
1. Az app_info.xml most is 'él', csak talán a 6-os főverzió egyik újítása volt a program, és az adatbázis rész különszedése (az app_info.xml az adatbázishoz került, mivel a projektek és a csomagok leírásait tartalmazza). Vagyis a telepítésnél meg lehet adni a program mappát, és az adatbázis mappát - ezek alapértelmezés szerint teljesen külön vannak, és az adatbázisé a "Document and settings\{user-név}\"-en belül van valahol (én már az eleje óta úgy használom, hogy a BOINC mappáján belül egy Database mappába raktam; így az eredeti megoldásra már nem emlékszem, de azért megkereshető).
[Szerk.: Visszaolvastam, és a pontos alapértelmezett hely: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BOINC".]
2. A 6.4-es alverzió újdonsága volt a CUDA támogatás (az ATI féle GPU-s támogatás viszont csak a 6.5-ös verziókban jelent meg először). A második kérdésre passzolok - mindenesetre a BOINC nem ismerné fel a GPU-t; de talán attól még a programot lefuttatná, bár lehet, hogy nem a GPU-n, hanem a CPU-n. Vagyis számomra egy hatalmas kérdőjel a lehetőség. -
Thrawn
félisten
válasz
#95904256 #535 üzenetére
Variálnak mostanában rendesen...
6.10.40 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest