Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
westlake #1337 üzenetére
Az tök jó, hogy neked nem volt vele gondod, de nem véletlenül vannak stabil (széleskörűen tesztelt) és fejlesztői buildek. Nem kötekedésképp írtam, csak ha valaki bekukkant ide és letölti, majd gondjai lesznek vele, akkor első körben úgyis azt a javaslatot fogja kapni, hogy tegye fel az utolsó stabil verziót. Ilyenkor az nem számít, ha valakinek épp problémamentesen fut, sőt, szuper, hanem hogy lehetőleg minél több embernek fusson így, annak is, aki nem tud hibát keresni, ha gond van.
-
looser
addikt
válasz
westlake #1335 üzenetére
Fejlesztői verzió, a stabil továbbra is a 7.16.20
De persze új :-) -
-
-
-
válasz
westlake #1218 üzenetére
Pont hogy nem. Valami új ernyő(?) site, ami automatikusan a földrajzi hely, és érdeklődési kőr alapján küld neked projektet, számítanivalót. Pl. valahogyan a boinc kliens megtudta, hogy csináltam oda egy fiókot, és azóta a legváltozatosabb projektek feladatait küldi el számomra. Pl. tuti soha nem jelentkeztem a milkyway-re, mégis telepítette a klienst, és napok óta azt (is) számolja. nem is tudok belépni az adataimmal a milkiway fiókba(már ha készített ilyent nekem), nincs az ímél címem regisztrálva.
-
zoleek
tag
válasz
westlake #1177 üzenetére
Ennyi erővel...
Aki Seti-t számol:
Lunatics win32 v0.44, Lunatics win64 v0.44
És ez legalább nem 'zaklat' publikusan mint a Boinc frissítés a kliensben. -
-
Nimrod
addikt
válasz
westlake #1161 üzenetére
Én egy ideje már csak a BOINCstats oldalról szedem az ajánlott verziókat.
-
válasz
westlake #1159 üzenetére
Ezt a videót néztem, és a telepítésig értem csak.
- A leírás szerint admin joggal kell futtatni. A videóban csak simán elindítja. (Lehet, adminként használja a gépet? Nem túl biztonságos)
- Az sem világos, hogy a boinc-os CPID-t miért a debug konzolon keresztül kell kibányászni. Miért nem automatikus a "kunyerálás"?
- Automatice kapom az aprót, ahogy a boinc kliens számol, vagy állandóan kunyerálni kell? (Ha jól láttam csak egyszer lehet "kunyerálni")
- Csak akkor kapok "támogatást", ha a Gridcoin csapat tagja vagyok?
Mit lehet venni vele?
-
válasz
westlake #1157 üzenetére
Szerintem ez a kulcs: "If you want to run Gridcoin in investor-mode only, you will not need BOINC. In this case, you will only earn POS interest and no will not recieve POR payments due to a lack of research. The amount of interest depends on the stake/number of coins you are already holding in your wallet/client."
Vagyis működik sima bányász módban, de ha boinc-al társítva futtatod, akkor a kettő aránya(?) alapján magasabb kamatot(?) kaphatsz. Tehát így vesznek rá, hogy BOINC projekteket is futtass.
És azért nem bitcoin, mert azt mezei PC/VGA párossal ma már lehetetlen bányászni. -
-
tomazin
veterán
hát nem azért a 20 fillérért,de sztem nem volt valami okos dolog ennek a topicnak a nyitása,mert
1.Kutya nem néz be(eddig legalábbis)
2.Kb annyi lesz,h kijön az új verzió,vagy hogy lehet okoskodni a boinccal,ami már le van irva a wcgben.
So nem kötekedés,de sztem értelmetlen picit... -
westlake
félisten
kezdenem az uj 5.10.16-os tesztverziok (direkt nem irom, hogy beta) linkelesevel:
windows 32bit [link]
windows x64 [link]
macosx [link]
a linuxos kliensekbol meg csak az 5.10.8-as tesztverziok erhetoek el, de szerintem a 32bites valtozatban valami hibas, igy az 5.10.7-es ajanlanam.. (en is ezt hasznalom)
linux 32bit (5.10.7) [link]
linux 64bit [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- SörcsaPH!
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Akvarisztika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged