Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom,h volt-e már,de elég meglepődtem rajta.
Tesómnak rossz elem az alaplapon,igy idő alapba áll.Ugye ez senkit nem érdekelne.És mégis!A boinc nem hajlandó kommunikálni a projecttel,ha rossz az időbeállítás.Mondjuk nekem csak wcg van berakva,de sztem a többinél is ez van. -
BOINCpe,de igen irogat valamit,h csak annyi kelljen neki,h dhcpről lekéri a cuccost,és kész,de akkor mit is meg hogyan is tudnék belőni?(mac címet kell maskolni,meg hálózati nevet megadni,h menjen a hálóra fel)
fusd már át pls,h lehet-e ilyet csinálni,mert én nem találtam benne ilyet,de az én angoltudásommal lehet nekemesik -
Valami okos linuxos ember bedobhatna ide egy megoldást arra,h hogyan kell elindítani a boincot úgy,h belépek egy másik gépről?
-
nekem is volt ilyen,de csak vagy 3 verziónál.próbálj meg 1-2t vagy a rosettásoknál esetleg érdeklődj,h nem érzékeny-e arra a verzióra.amúgy gyere wcgzni
Thrawn: Stabilokat raksz fel?Eddig minden bétát felraktál
Ha nem volt 3hétig akkor beleírtál a kódba,és azt felrakattad új bétaként
-
valaki esetleg tud olyan cuccost mondani,ami elmegy egy 256rammal szerelt gépen is?(klímavált vagy ilyesmi)
-
hát nem azért a 20 fillérért,de sztem nem volt valami okos dolog ennek a topicnak a nyitása,mert
1.Kutya nem néz be(eddig legalábbis)
2.Kb annyi lesz,h kijön az új verzió,vagy hogy lehet okoskodni a boinccal,ami már le van irva a wcgben.
So nem kötekedés,de sztem értelmetlen picit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest