Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moonline. #1315 üzenetére
Az is meg volt nyitva, sajna a fotón nem látszik, de semmire nem panaszkodik. Annyi látszik csak, hogy letöltötte a projekt fájljait.
Azóta annyi történt, hogy átraktam a klienst Science United-re, és ott elkezdte számolni a WGC, és a Rosetta-t. Mondjuk egyikhez sem kell virtuális gép, szóval lehet ott akadt el a dolog, hogy frissebb verzió kellett volna neki. -
Nimrod
addikt
válasz
Moonline. #1289 üzenetére
Éjjel-nappal megy egyik régi noname telón, alap beállításokkal, folyamatosan töltőre dugva (mert máshogy amúgyse megy), de semmi különbséget nem érzek (Asteroids). Vagy csak lehet úgy van belőve az Android-os app, hogy nagyon kis részét használja csak az erőforrásoknak.
-
válasz
Moonline. #1250 üzenetére
macOS-en csak a telepített App-okat engedi betallózni (FAHControl) ami csak a keretprogram. Magát a FAHCore_a7-et nem. Pedig az tekeri a procit.
Ez a része működik a programnak. Amint beállítottam exkluzív papnak a FAHControl-t, egyből leállította a bonc számításokat.
-
-
-
-
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Moonline. #943 üzenetére
Nagyszerű hír! Tudsz valami részletes információt a fejlesztésekről?
BoincWiki oldalon elég szűkszavúan fogalmazták meg az újdonságokat.Summary of New features
-Localized and accessible Simple GUI
-OpenCL Support
-Improved Virtual Machine Support
-REC-Based scheduler -
C0d3r
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz
Moonline. #607 üzenetére
Milyen ptp?
BOINC 6.11 Changelog -
válasz
Moonline. #599 üzenetére
Van új verzió, csak én voltam nyaralni, így nem írta ki senki...
Vagyis július 1-én kidobták a 6.10.58-as tesztverziókat (Windows 32bit, Windows 64bit, MAC OS X), amik azóta már ajánlottak is lettek.
(Linux részen belül maradt a 6.10.56-os, mint utolsó, egyben ajánlott verzió.) -
válasz
Moonline. #591 üzenetére
"a mostani ajánlott kliens meg nem jelentkezik be automatikusan indításkor" - számomra ez nem azt jelenti, hogy nem indul el; hanem hogy nem csatlakozik.
Egyébként ha tényleg ennyire nem akarja az igazságot, akkor berakhatod az Indítópultba is; elvileg ekkor is elindul.
-
válasz
Moonline. #589 üzenetére
Ja, hogy nem indul (ez kicsit más hiba, mint a nem csatlakozik)!
Az msconfig-ban a boinctray sincs berakva?Egyébként a BOINC-ot szoktad uninstallálni, vagy csak rátelepíted az előzőre, és kész? Mert lehet, az egy jó megoldás lehetne a problémához, hogy korábbi BOINC feltelepít (ha ott még működik az indításos működés), majd arra egy újabb rátelepít.
-
-
C0d3r
addikt
válasz
Moonline. #547 üzenetére
Akkor szerintem az nagyon jó, tekintve a videókártya hatalmas számítási teljesítményét. Brutális sebességgel lehet gyűjtögetni a krediteket. Remélem Einstein-nél is csinálnak alkalmazást GPU-ra, közeli jövőben én is ráállnék jobban erre a fajta feldolgozásra, no persze nem csúcskategóriás kártyával, tekintettel leszek továbbra is az áramszámlára (jó, meg a környezetre is).
-
C0d3r
addikt
válasz
Moonline. #544 üzenetére
Videókártyát is bevontad a számolásba? Ez esetben érthető a nagyobb fogyasztás, a HD4850 110 W-ot is megehet munka közben. Quad TDP-je 95 W, de ahogy elnézegettem így hirtelen pár tesztet és leírást, különösebben nem hatja meg a terhelés, az +40-60 W-ot dob rá, alap órajelen! Ha tuningolva van, gondolom már más a helyzet.
Bár az alapjárat 150 W-ból lehet is látni, hogy nem egy kicsike erővel rendelkezik az a gép, vagy csak nekem tűnik soknak? -
válasz
Moonline. #542 üzenetére
Nem tudom, előtte mennyit használtad a gépet; de egy konkrétabb szám: nálam a gép (számítógép, erősítő, modem, router, ...) BOINC nélkül (netezés, alap szerkesztés (mint ez) közben) 144-148A-t eszik; BOINC alatt 168-171A-t; játék alatt 177-182A-t (mérőműszer). Nem mondom meg, hogy mennyit játszom (nem túl sok), és mennyit használom 'alapban' a gépet (ez még annyi sincs); de nálam messze nem jön ki a 2-es szorzó.
Szerk.: nem tudom, ki hogy van vele; de szerintem a számítógépet nem azért kell járatni, mert BOINC-ot akarsz számoltatni; hanem azért kell BOINC-ot számoltatni vele, mert (folyamatosan) megy.
-
Thrawn
félisten
válasz
Moonline. #453 üzenetére
Valamelyik nap megpróbálkoztam a milkyway@home-mal, de csak a procinak küldött feladatot
Linuxból jött ki ajánlott:
6.6.40 32 bit
6.6.40 64 bités tesztverzió:
6.10.6 32 bit
6.10.6 64 bit -
Thrawn
félisten
válasz
Moonline. #414 üzenetére
6.10.0 tesztverzió:
Windows 32 bit
Windows 64 bit -
-
válasz
Moonline. #397 üzenetére
A GridRepublic-os verziót -szerintem- nem biztos hogy érdemes csak SETI-re használni (úgyis jön rövidesen a 6.8-as család).
Az újak meg csak még nincsenek kilinkelve a letöltőoldalra, de a honlapjukon ott vannak; onnan van a link is.
Hát, az ATI-s támogatásra várni kell. Az NVIDIA féle a CUDA miatt tudott fejlődni/kialakulni, de az ATI által használt OpenCL-t még csak most mutatták be - vagyis ez nem a közeljövőben fog jönni... -
válasz
Moonline. #379 üzenetére
De, csak mivel a Windows a fő csapásirány, így ott valósítanak meg először mindent. Pláne, ha valami újabb dolgot tesznek bele, ami nem biztos, hogy tökéletesen működik elsőre; akkor nem érdemes minden platformon lejátszani ugyanazokat a lépéseket, hanem egy kiválasztotton lépkednek, és amikor úgy érzik, akkor lefordítják MAC-re is, meg Linux-ra is.
Most (tegnap éjjel) pl. a MAC-es változat is frissült (csak később, mint ahogy a Windows-ost kiírtam); azaz:6.6.26 tesztverzió
MAC OS X -
C0d3r
addikt
válasz
Moonline. #356 üzenetére
Ugyan csak XP alatt tudtam megnézni, de ott probléma nélkül, 100%-al megy.
BOINC Managerbe nézd meg:
Advanced > Preferences... > processor usage fül >
On multiprocessor systems, use at most x% of the processors.
Use at most x% CPU timeMindkét értéknél legyen 100%
Ha így van beállítva és a többi projekttel nincs gond, akkor alighanem ezzel az alkalmazással van valami bibi. -
C0d3r
addikt
válasz
Moonline. #322 üzenetére
Ha nincs tuningolva a proci, vagy ha van de jó a hűtése, akkor nem lesz semmi baja. Elvégre ez a dolga, hogy számolgasson.
Mondjuk nem vagyok egy nagy processzor szakértő, de talán a hővezető pasztát emiatt gyakrabban kell pótolni. Az is igaz, hogy az én procim már 2. éve dolgozik minimális karbantartással, jelenleg 49 fokos (tudniillik, hogy ez egy igazi kazán: Celeron D 336, 2,8 GHz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged