Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18275 üzenetére
" ... garancia itt hogyan mukodik?" – Erafun-nál?
Nincs nagy tapasztalatom, de általában vagy visszautalják a pénzt, vagy szimplán küldenek egy másikat, ha tényleg bebizonyosodik, hogy rossz, vagy elromlott ...
Egyébként a Soundcore-nál is hasonló a helyzet. Én még olyanról nem hallottam, hogy vissza kellett volna postázni, és várni a "javításra"." ... honnan szallitjak?" – általában EU-s raktár.
Ha van raktáron, ill. nincs az extra szívás, mint amibe mi belefutottunk az UBoom X-nél, akkor viszonylag rövid idő alatt (1-1,5 hét).
Ha fontos, hogy megjöjjön karácsonyra, akkor én írnék nekik a helyedbe (rákérdeznék a készletre, ill. a szállításra).#18274 carl18
" ... nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz ... "
A "ház" mérete is sokat számít szerintem. És a passzív membránokról se feledkezz meg (azok is elég nagyok → plusz felület).
D Fine: én első pillanattól nem értem, hogy azon miért hátra került az a két "csenevész" membrán. Persze most csak úgy okoskodok, – mert nem vagyok mérnök, sose terveztem ilyet, – de én oldalra tettem volna két nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest