Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na eljött a nagy nap!
Oda raktam a D Fine-t az Uboom X mellé végtére mi is tud.
Dockin 50% vs Uboom X Indoor+ 50% áhh valahogy basszus terén szó szerint más dimenzió. Terjedelmes mély és erős, hihetetlen erő szabadul fel az uboom X-be.
30-40% hangosabb is volt mint a Dockin, mondjuk úgy felmosta a Dockinnal a padlót.
Azért csak egy Boombox szintű hangfal a Earfun és Oluv munkája is benne volt.Aztán kis hangerő teszt, Dockin 100% Earfun Outdoor Mód 50% itt a Dockin kicsit hangosabb volt, Aztán Plus egy fokozat az Earfunon 55-60% és a hangerő egyenlő volt de az Earfun nagyon más szinten dübögött. Ég és föld a különbség már csak basszusok terén is.
Pedig a D Fine se semmi kategória, nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz majd.Woofer Dockinba 2X65mm talán, az Uboom X 2X100mm.
A Liljon Get Lowot is ki tudja morogni az Uboom X.

Próbálgattam és azt a Harman Kardon fajta öblös mélyet vissza tudja adni az Uboom X.
Valami Brutális hangszóró ez, főleg az árához képest.Így azt mondom az Earfun valami nagy dolgot hozott létre.
A Dockin jelenlegi reális konkurenciája a 1,5-2,5kg (30 cm-s) kategória.
JBL Xtreme széria, Soundcore Boom 2 és X600 és társai, W-King X8-x10 és a saját méret szintje.Az Uboom X a következő szint mert van a szimplán nagy "Bluetooth hangszóró" utána a Next gen szint a Boombox. Az Earfun annak számít, szó szerint kegyetlen jól szól.

Itt a termék amiről álmodtam, nagy akku HK szintű basszus és megfizethető ár.
Ki mondom elégedett vagyok, és ha vigyázzok rá szerintem még sok évig hű társam lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oda raktam a D Fine-t az Uboom X mellé végtére mi is tud.
Pedig a D Fine se semmi kategória, nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz majd.