- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na eljött a nagy nap!
Oda raktam a D Fine-t az Uboom X mellé végtére mi is tud.
Dockin 50% vs Uboom X Indoor+ 50% áhh valahogy basszus terén szó szerint más dimenzió. Terjedelmes mély és erős, hihetetlen erő szabadul fel az uboom X-be.
30-40% hangosabb is volt mint a Dockin, mondjuk úgy felmosta a Dockinnal a padlót.
Azért csak egy Boombox szintű hangfal a Earfun és Oluv munkája is benne volt.Aztán kis hangerő teszt, Dockin 100% Earfun Outdoor Mód 50% itt a Dockin kicsit hangosabb volt, Aztán Plus egy fokozat az Earfunon 55-60% és a hangerő egyenlő volt de az Earfun nagyon más szinten dübögött. Ég és föld a különbség már csak basszusok terén is.
Pedig a D Fine se semmi kategória, nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz majd.
Woofer Dockinba 2X65mm talán, az Uboom X 2X100mm.
A Liljon Get Lowot is ki tudja morogni az Uboom X.
Próbálgattam és azt a Harman Kardon fajta öblös mélyet vissza tudja adni az Uboom X.
Valami Brutális hangszóró ez, főleg az árához képest.Így azt mondom az Earfun valami nagy dolgot hozott létre.
A Dockin jelenlegi reális konkurenciája a 1,5-2,5kg (30 cm-s) kategória.
JBL Xtreme széria, Soundcore Boom 2 és X600 és társai, W-King X8-x10 és a saját méret szintje.Az Uboom X a következő szint mert van a szimplán nagy "Bluetooth hangszóró" utána a Next gen szint a Boombox. Az Earfun annak számít, szó szerint kegyetlen jól szól.
Itt a termék amiről álmodtam, nagy akku HK szintű basszus és megfizethető ár.
Ki mondom elégedett vagyok, és ha vigyázzok rá szerintem még sok évig hű társam lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Autós topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest