Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6228 üzenetére
Esetleg gari időn belül használod és aztán eladód. Van rá 1 év garancia, használod 10 hónapot aztán meg elpaszolod. Vagy vásárolni rá bővített garanciát, tény valóban jó hangja van. Szerintem is a JBL Hangszóróknak valamivel jobb a hangja mint a Sonyknak. Csak igen a megbízhatóságban volna hova fejlődniük ha már ilyen árakkal dolgoznak.
Más felől a Charge 3 emlékeim szerint lassan 4 éve van piacon, szóval lehet némelyik modelnek az akkuja elfáradva. Azt olvastam a JBL Xtreme ára azért 180 euro amazonon, azért akciózták le mert az akkuja döglödik és nem akarták venni. Így akcióval csábították a vevőket, sajnos ez elmondható elég sok termékről.
Egyszer itt union belül akartak egy olyan kitalálni hogy a vevő jobban legyen tájékozott hogy a gyártó a dobozán tüntesse fel a termék várható élet tartalmát.
De például ami lett véve Onyx 3 tesómnak, az még mai napig hűen végző dolgát és mindennap használva van egész nap szinte. Persze nem maxon, de kicsi kompakt és nagyon jól szól. Eleinte én is folyton meglepődtem milyen mélyhangokat tol ki magából..:
Azért megnézném hogy az a bluetooth hangszórók közül melyik nyerne az élet tartalom vizsgálat során...
-
carl18
addikt
Hát esetleg Harman Kardon Onyx Studio 3-4, ez hangos nagyon jó hangminőség. Mivel terembe használod táp egységet mindig be tudod dugni. Hálozatról 60 wattot tud, akkuról 30 watt , súlya 2 kg.
De ez nagyon tartós darab, tesóméknak is én ajánlottam azóta is megy éjjel nappal. Elnyűhetetlen darab szerintem -
Aprósólyom
addikt
válasz
FuRiONight #6008 üzenetére
Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele. -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #5985 üzenetére
Ekkora méretből és súlyból nem is szabad többet elvárni. Az Onyx Studio 3 van tesóméknek elég sokszor hallottam és hát egy műanyag dobozból és 1.9 kg súlytól nem is kell elvárni amit egy 20 kg-os hifitől és egy nagy mélyládátol
Mikor meghallom mindig csodálkozok milyen szép mélyeket képes kiadni magából. Persze nagyobb hangerőn már nem annyira erős a mély. De mindenkinek más az ízlése én ezeket tudom ajánlani ami valóban jó.De ha ezek nem elég jók akkor azért megnézném tudsz-e más alternatívát ebbe a méretbe és közel azonos árba. Dockin D fine, és JBL Xtreme van még a Onyx 3 ellen, de egyik ebből a súly/méret arányból többet kihozni.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5970 üzenetére
Igen az Onyx minden hangtartományba elég jól szól!
Azért az aura terén ott már fullba tolták a kretént a gyártók. Bár lehet nincs rossz hangja, de még mindig inkább egy pratikus használható hangszórót vesz akkor az ember.
Ez a üveg hangszórót nem viheted ki az udvarra zenét hallgatni, nincs benne se akku se.De ez csak az én véleményem, szerintem nem éri meg és fölösleges termék.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5959 üzenetére
Hát Harman Onyx Studio 4-5 ezek jól szólnak és nincs rájuk panasz!
Esetleg Harman Kardon go ami szintén jól szól. A többi lehetőséget hanyagolnám, de a legjobb bemész egy mediamarkba és ott van belőlük kiállítva amit ki is tudsz próbálni. Hogy ne vakon történjen a vásárlás így jársz a legjobban, és akkor a hozzád legközelebb állót választhatod.
-
tranceplanet
addikt
Hello! Otthonra vennék "kis" hangcuccot. Hordozásra van egy Charge, ha pedig durvulni akarok, akkor ott a házimozi cucc. Kellene egy köztes zenecucc. BT és line in bemenet is kellene. Fontos a jó és minőségi hangzás, lényeges a közép és magas tartomány is, ne kerüljön háttérbe. Akksi nem lényeg, hálózatról használnám.
Ezeket nézegettem:
GO + PLAY
JBL LINK 300
HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4
HARMAN KARDON SoundSticks Wireless
HARMAN KARDON AURA STUDIO 2Az első kettő talán ki is esik. Melyik szólhat ezek közül a "legszebben"? Van viszonyítási alapom, ezeket hallottam élőben többször is:
Charge 3
Charge 4
Extreme 1
Extreme 2Ezeknél többet szeretnék kapni hangzásban. Én az Aura termékre gondoltam. Felvetődött még egy olyan ötlet is, hogy veszek alkatrészeket és magam építek egyet, youtube-on is néztem már pár videót. A saját építettnél kérdés, hogy milyen jó lesz a végeredmény. Sokminden jár a fejemben, ezen agyalok már jóideje.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #5950 üzenetére
Nagyon az elvárásaid.... Egy mini hifi rendszert egyik olcsó kis bluetooth hangszóró se fogja felül múlni.
JBL CLIP vs Mini hifi? Ez az év poénja? egy durván 20 dekás hangszóró hogy szólna már nagyobbat mint egy kisebb hifi rendszer.Ha Hifi hangzás kell a 40-50 wattos kategóriába keresgélj. Harman Kardon Onyx studio 3 amit hifi kategóriába raknák és valóban szépen tisztán szól. Ilyen fél kilós kínai hangszóróktól ne várj hogy túl szólnak egy hifit.
Egy bluetooth hangszóró célja főként a kis méret és hordozhatóság. Az általad linkelt mini hifik még ha nem is szólnak valami jól térfogatra elég szépen verik a az általad említett típusokat. -
carl18
addikt
válasz
Szupercsirke #5835 üzenetére
Haza vagy külföldi rendelés, A Doss Sound XL merem ajánlani ha az amazon is játszik.
Többet is írhatnál, mennyire számít a hordozhatóság? Harman Kardon Onyx Studio 3-4 játszik. Méretét meghazudtoló hangja van, akkuja nem túl nagy de a hang mindenért kárpotol
-
carl18
addikt
Kis Update ismét! Megjött Haverom Tronsmart Mega hangszórója ami egész jó cucc és hangos is
Sajnos hajlamos torzításra is, de úgy egész minőségi készülék. 12E-ért jó vétel lehet amúgy, 15E én már nem adnák érte mondjuk.Még aki itt van kíváncsi lennék a hangszórókból ki milyen űzzem időket tudott kihozni?
Nekem elsőnek volt egy SRS BTX 300 max hangerőn 1 óra megfogta, a Divoom onbeat 500 is 1 óra volt az űzzem idő max hangerőn. A Tronsmart T6 is 1 órát bírt nálam csumán, azért nem létezik mind 3 hibás akkuval jelent meg.Érdeklődnék hogy kinek milyen űzzem időt szokott összejönni? Mondjuk amire kíváncsi vagyok Dockin D fine, Doss Sound XL, JBL Xtreme, Harman Kardon GO és a Onyx studio. De jöhet a Flip és a Charge széria tartóságára is kíváncsi vagyok. A Sonyt azért nem kérdem mert a gyártó szerint durván 4 órát bír max hangerőn, szóval azt már tudom.
Oluv szerint a Dockin D fine 3-4 órát bír max hangerőn, ez valóban reális?
Csak már nekem tököm tele van hogy bármire váltok 1 óra nagy hangerőn megfogja
És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Nem rég megjelent a harman kardon onyx studio 5, ami hangzásban még a JBL Boombox ot is leveri.
Akárhogy keresek az interneten egy képet, a szétszedéséről, vagy a belső felépítéséről (reflexnyílás, passzívmembrán, tweeter hangszóró, mélynyomó) nem találok.Esetleg valaki talált már ilyen képet/videót?
(Bezzeg a "remek" 1 hangszórós JBL Charge 4 ről rengeteg van)
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5693 üzenetére
Nekem van itthon hifim, az én külön kategóriának tartom egy bluetooth hangszórótól
Szerintem nekem azért volt meglepetés a go mert akkor egy 2 wattos hangszóróm volt, Genius Sp 165
Ez volt a első hordozható hangszóró, de a go valóban kicsi szóval egy táskába berakhatja az ember.
De valahogy akkor is overkill az árazás, 3 wattért 9E forint. És az a poén ahogy az árukeresőn nyilatkoznak róla, hogy mennyire megéri 9E forintértSzerintem 10E alatt a Xiaomi MI a legjobb vétel, JBL Go helyet ezt szoktál ajánlani.
10E forint fölött valamivel meg itt a tronsmart T6 és a Mega, van belőle haza rendelés is. A Go-t mérföldekre lelépi. Nekem a T6 van jelenleg és valóban használható kategória
Nem Hifi hangzás, de fél kg súlytól nem is szabad elvárni.15-20E környékén esetleg a Divoom onbeat 500 "2ND" amit ajánlok, aki szereti az erős basszust annak ezt ajánlom.
28E kategóriába meg már ott a Doss Sound XL ami szintén egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró. Oluv mikor elsőnek hallotta nagyon dicsérte.
40E forintért meg ott a Harman Onyx studio 3, sajnos nincs nagy akkuja és a kialakítása miatt se nagyon hordozható de a hangja elég kemény, főleg hálózati módban. (60 watt)
45E környékén meg ott a Dockin D fine, JBL Xtreme alternatíva olcsóbban. De sokak szerint jobb mint a Xtreme, szóval ez se elhanyagolható.
60E fölött én is a Harman Kardon Got ismerem
Esetleg 300 dollárért ott a Aiwa Exos 9, eszméletlen hangerő és kemény mély hangok. És jobb mint a JBL Boombox.
Még van pár hangszóró amit kihagytam, Például a Sonyk Sony SRS széria, vagy a JBL-ek.
Amúgy aki vásárlásra adja a fejét és nem akar vakon vásárolni annak az volna legjobb ha élőbe ki tudja próbálni.Mikor nekem a Sony SRS 300 volt még 3 éve akkor elég sokáig nem hallottam tőle jobbat, az első hangszóró amivel valóban minden téren felül tudta múlni az a Dockin D fine.
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Most voltam házi bulin, és az Onyx studio 3 volt bevetésen teljes hangerőn. Elég jól kiszolgált 15 embert durván, szóval azért ez a durván 2 kilós hangszóró is simán hozza amit elvár az ember.
Ja a Sony és jó pár bluetooth hangszóró vissza vesz a mélyből, ez a DSP tudtommal. De ez is egy védelem hogy ne menjen tönkre a hangszóró, lekorlátoz. De Itt valóban ilyen méret/súlyból nem is igazán lehet többet kihozni. A Tronsmart T6 ami van nekem az is egy sörös doboz méretével rendelkezik, még is volt valaki aki meglepődött hogy nagy hangerőn torzítja a basszust. De egy sörösdoboztol ne várjunk már házi mozi mélyláda szintű mélyet. így se kell szégyenkezni, a régi 6 kilós kazettás magnót odaveri, ami "Ghettoblaster"
Azért így is sokat fejlődtünk, hogy egy régi 6 kilós kazettás magnót odaver egy fél kilós hangszóró.
Na most józanodok, és úgy látom nem írok olyan rosszulDe igen minél nagyobb a súly annál jobban fog szólni, se javulni fog a basszus is.
6 kiló a JBL Boombox is, az is elég szép mély hangokat tud. De hát az meg nem igazán hordozható
Szóval valamit valamiért, nyilván ha kicsi hordozható méretű hangszórót akarsz nem fog öblös kemény mélyládákat megszégyenítő mélyhang kijönni egy kis dobozból.Nekem például itthon van rendes hifim minőségi zenehallgatásra, filnézésre például.
De ha valahova megyek és kell a kihangosítás, vagy a fürdőszobába tisztálkodok akkor meg jól jön a bluetooth hangszóró. -
Redneck
nagyúr
Holnap visszaviszem, jelenleg az előző hozzászólásomban említett opciók vannak. Az Onyx már korábban elvérzett az akku mérete miatt.
Az XB30-cal a piros szín a baj, fehérben drágább de abban pláne nem kéne.
Az XB31 fekete igaziból megfelelne, de nekem gyengébbnek tűnt a hangja a JBL Charge 3-hoz képest. -
carl18
addikt
válasz
Redneck #5565 üzenetére
Hát a Sencor márkával nekem sincs jó tapasztalatom, haverom vett Sencor márkáju hangszórót de elégé "Gyér" Hangzása volt. Ezért nem is javasoltam neked ezt a hangszórót, papíron hiába ígérnek nagyot ha valóságba az eredmény elmarad. Gondolom tipikus kínai hangzása van, szerint küld vissza inkább.
Fölösleges tesztelgetni járatni, attól nem lesz jobb hangja. Ha alapból nem tetszik a hangja fölösleges időt pocsékolni rá.XB 30 30E-ért nem olyan rossz vétel, de jobban megérné az XB 40 ami 35E-be szokott menni akcióba.
Esetleg Ebbe az árkategóriába kicsit feljebb ott a Harman Kardon Onyx Studio 3, ezzel tuti elégedett leszel. És itt azért vannak elég szép mélyhangok.Sajnos nem éri meg így vakon hangszórót venni, főleg az ilyen Sencor és más neve nincs márkáktól. Megnézném mit szól a más fél kilós Sencor a Fél kilós tronsmart T6 ellen.
Ha a barátnőd is azt mondja nincs semmi mély, akkor azt mondom küld vissza minél hamarabb.Ha már 30 felett jársz egy esély megérdemel a Onyx studio 3, és nem kis különbséggel veri a Charge 3-at és társait
-
carl18
addikt
BIka hang? OMG Kérem azért ez egy kicsit overkill kijelentés.
Dockin D Fine vagy JBL Xtreme na azoknak talán valóban bika hangja van, de azért a FLIp 4 még mindig közelebb áll a cincogáshoz mint a Bika hanghoz.
Egy Harman Onyx studio ennek is bika hangja van például.26E tuti nem adnák egy Flip négyesért, Mikor 35E-be mozog az SRS XB40 akcióba.
(#5558) mcs Én is kipróbáltam Médiamarkban, de én mondjuk nem tapasztaltam semmi torzítást. Pedig volt hogy kicsit feljebb tekertem a hangerőt. Bár hogy meg tudjam ítélni hangzásra melyik a jobb kéne egy nap hogy jó alaposan át tudjam tesztelni haza környezetbe az újat és a régit.
Hát az kérdésed mennyit fejlődünk meg merre mert a fizikát nem igazán lehet becsapni. A JBL Xtreme 2 se lett nagyobb teljesítményű az elsőtől.
A Sony általában modelt frissit elsőnek Sony srs X3-ból lett X33. Most is hasonló update jött, majd ami jövőre jön talán valami valóban új lesz talán. Azért minden esetre érdekes, egy orosz srác szét kapta az XB 40-et és 2db 32 wattos hangszórót talált benne. 64 wattos durván a Sony, a Dockin 50 watt, a JBL Xtreme 40. A Hangerő pedig a 3-nál közel azonos kategória. Szóval csupán a watt nem mindegy, szerintem a hangerő már nem fog nőni. Max a hangzáson tudnak javítani.
-
carl18
addikt
válasz
H2o-pok #5541 üzenetére
Hát épp ez amit távolról kell kerülni. Itt lényegében csak az a tudat van hogy JBL Xtreme külsőre, de a hangzás meg ott maradt a futószalagon. Ezért az árért nem is szabad sokat várni, csak belegondolni is rossz hogy az ilyeneket rakjták fel aukciós oldalakra 10E+ forintokért.
A Tronsmart T6 se nagy dúr de ha még az is toronymagasan alázza akkor számomra végkép hallgathatatlan.Redneck!
Hát 20E azért már kap az ember nem rosszat, ár-mérethez képest elég jól szól. 20E alatt mindenkinek a Divoom onbeat 500 2ND-t ajánlom. Szerintem 20E forintért alatt haza rendelésből új garanciás hangszóróból ez a legjobb vétel amit kifoghat az ember.12E környékén meg ott a Tronsmart T6 és mega, de nagyobb hangerőn hajlamos a torzításra.
A divoom 1,1 kg, a Tronsmartok 55-65 deka. Ezekről van személyes tapasztalatom olcsó kategóriába ami jó is.Ismerek mást is de természetesen a rosszat/gagyit nem ajánlom. Hallottam JBL Go-t és sok kínai vackot és használhatatlan kacatokat.
40E körül kapol Harman Kardon Onyx Studio 3-at, ami hálózatról egy kerti paryt elég szépen kit tudna szolgálni.
Tudom 20E környékén, de hidd el megéri a felárat, nagyon tartós és mindenre befogható hangszóró.Sajnos a bluetooth hangszóróknál az a baj nem arányos az ár a minőséggel. A Charge 3 még drágább mint a Onyx is és hangzásba nem két mérföld van köztünk.
-
carl18
addikt
válasz
peter889 #5501 üzenetére
Hát pedig ár-érték arányba nem éri meg a JBL Go és társai, a Harman Onyx elég durva szint különbséggel veri.
Amúgy a JBL Go-t is hamisítják amin én nagyon kacagtam, szóval a használt piaci oldalakon is meg kell nézni mit választ az ember.Inkább egy Tronsmart T6 ha egy kicsit nagyobb zseb hangszórót akarsz, jobban megéri mint a JBL GO.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Körülbelül a JBL Go méretében tudnátok ajánlani bluetoothos hangszórót, aminek érezhetően jobb hangja van, mint a JBL Go-nak?
Köszönöm előre is.(#5489) carl18, köszi választ. Ha majd lesz rá lehetőségem, kipróbálom majd.
Én itthon a régi hifimet használom, ha pedig elmegyek itthonról, fontos a nagyon kis méret, amit zsebben is tudok hordani, amit pl. sportoláshoz is könnyen magammal tudok vinni.
Szívesen elfogadnék egy ilyen Harman Kardon Onyx-et is, de néhány tízezer forintot nem érne meg nekem. -
carl18
addikt
válasz
peter889 #5488 üzenetére
Persze meg vannak a fizikai korlátok, de azért igen meglepő tud lenni egy ilyen kis hangszóróból milyen hangzást tudnak kicsikarni. Például apám nagy batár több kilós régi nagy rádiós magnóját a Tronsmart T6 meg tudja verni
A súly különbség 8-10X kb, de a méretre is elég durva különbség van.
Tesóméknak egy régi hifi rendszert váltott ki a Harman Kardon onyx studio 3, egy boltba megy és mondta nővérem elég sokan megdicsérték már hogy ekkora hangszóróból milyen durva hangzás jön ki.
Volt hogy én is néztem honnan jött ez a jó hifis hangzásOtt volt az ajtóba az Onyx 3.
Szerintem haza rendelés esetén egy Onyx 3 igen jó vétel 40E forint körül, főleg hogy van hálózati módja is, igen jó vétel tud lenni. De valóban a mérethez képest igazán durvát szólnak ezek.
Ha van lehetőséged próbálj ki páratDe főként a hordozhatóság és a kompakt méret ezeknek az előnye.
Egy Harman Kardon Onyx studiot bátram merem ajánlani, képest meglepetéseket okozni. Egyetlen hátránya a kör alakja és hogy az akku nem nagy benne. De Nagyon tartós kis készülék, tesóméknál éjjel nappal megy a boltba és semmi baja.
-
LanyUs
őstag
Harman Kardon Onyx Studio 4 , hordozható Bluetooth hangszóró 45.000,- [link] Többen írtátok, hogy nem rossz cucc...
-
carl18
addikt
Oldalnál dolgozol?
Mire fel ez a nagy sértődöttség, na jó pár percet rád pocsékolok.
Lamax BeatStreet 13,500 akciós áron, elmennek ők melegebb éghajaltra. Árukeresőn oldalak nagy része 10,500-ért hozzád vágja. És van pofájuk 20,500-as árat hazudni
LAMAX BEAT SOUNDER SO-1 ennél is le van húzva hogy 45E és csak 30E akcióba
Más oldalon 25E forintért hozzád vágják. Hol az akció haver? A személyeskedés helyet jó lenne ha mutatnál valódi akciót.
Tronsmart T6 22E helyet 19E, ohhh micsoda akció de jól járnak a ph tagok ha innen várárolnak.
De elmondható az összes áru cikknél hogy egy bekamuzott ár után oda írnak egy másodikat, és hát a tömeg vevő réteg könnyebben ugrik.Az egyetlen 5E forintal valódi "Akcióban idáig a XB21 volt" 25E forintért
Egy fecske nem csinál nyarat haver.
A véleményem nem változik ettől átnéztem a kínálatot és semmi se volt amire rögtön érdemes volna lecsapniHarman onyx 4 is 58E ez hol akció ember? Tesómék a 3-at vették 38E forintba.
Most 10 percet elpocsékoltam miattad, értékeld.Nem lecseszés akart lenni, csak nincsenek valódi akciók mester. A hangszórón nagy részét csak szimplán árukereső alapján is olcsóbban megkapod. A kamu akciós oldalról meg eleve nem rendelnek, és én csak azt akarom hogy másokat se tudjanak átverni ezek a weboldalak. Ha most ide jön valaki tanácsot kérni, nyilván a legolcsóbban szeretnél neki a legjobb ajánlani. "Túlárazás" nélkül.
Esetleg te is körül nézhetnél melyik termék milyen árba megy mielőtt itt érvek nélkül támadsz. -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5199 üzenetére
Tesóméknak Harman Kardon Onyx studio 3 van, voltam náluk és összemértem azzal. Az Onyx Studio 3 házozatról 60 wattot tud. Hálozati módba volt a Onyx és ott nagyon hangos, hát hangerőben kb hasonló volt a max, de az Onyx Studio azért jobban adta a basszust.
Hangerőben egál kb, de hangba valamivel jobb a harman + basszusba is elég szépen nyert.
VIktor77 Hát ha lesz hozzá akku utána már nem lesz szükség adapterre
9-24 volt között elfut az erősítő, szóval egy akkut ha kap utána már hordozhatóság javulni fog. D-class erősítő használok.
Ez még csak próba verzió, lehetséges ennél többet-jobbat is ki tudod hozni majd a dolgokból
Hát a Súlya 3,1 kg és 30 cm magas, hát nem olyan könnyen hordozható de a hangja is más szint.
Majd ha készül vagy egy új project linkelem
-
carl18
addikt
15-45 mi? Forint? Dollár euro?
nem mindegy
Külföldi vagy belföldi rendelés?Hát 15E alatt magyarba garral ott a Tronsmart T6 és a mega
15E felett kicsivel ott a Divoom onbeat 500 2nd az is magyar papíros garancia.
Két amazonos ár-érték arány bajnok drágább kategóriában ott a Doss Sound XL 28E forintért, esetleg Dockin D fine kb 44E forintért ( 140 Euro) Ha kell a nagy hangerő akkor a Dockin, de ha a hangminőségért vagy oda akkor a Doss SOUND XL a te embered. Bár itt a figyelmed felhívom mind két drágább hangszóró közel 2 kg.
Dockin tutira csepp álló
A többire ez nem vonatkozik .d
Én ezeket tudtam így hirtelen felhozni.
Ja még valami Tesóméknak egy Harman Kardon Onyx Studio 3 hangszórója van, akkuról is megy de hálozatról eszméletlen brutálisat szól a méretéhez képest
Ezt is ki lehet fogni 40E forint tájékán, akku nem a legnagyobb erőssége se a hordozhatósága de azért ez relatív kinek mi
Az Onyx 3 elméletileg veri a Dockin is hangminőségbe, de az Onyx se vízálló a gyártó információi szerintAmúgy kéne csinálni egy táblázatot hogy aki ide téved ne kelljen egyenként válaszolni hanem fel volna írva mind haza mind külföldi rendelésből melyik a legjobb vétel mennyi pénzért
-
zsolt19900
őstag
válasz
szab120 #4991 üzenetére
carl18: én alapból azon voltam, hogy olvastam fa és tömör és általában hangszóróban az nem jelent sosem rosszat.... + asszonykámnak van a kistesó és az sem okozott csalódást
szab120: az onyxot is hallgattam (igaz csak netes teszten) stb. stb. de ha a hordozhatóság is szempont, akkor ez sajnos bukott ügy -megmondom őszintén én teherautó fülkébe vettem zenélni a jövőbeni munkavégzéshez- és az onyx oda teljességgel alkalmatlan lett volna, pedig szimpatikus volt
-
szab120
tag
válasz
zsolt19900 #4989 üzenetére
Értem.
Valóban jó az a hangszóró. De a jelenlegi árak alapján 15 ezerrel drágább az Onyx 4-nél.
Azért nem is írtam a listába, mert ~50e-ig gyűjtöttem össze. -
carl18
addikt
-
szab120
tag
válasz
Greg-77 #4975 üzenetére
Azzal én is dettó így voltam (studio 4 ), rá is voltam kattanva, de aztán az, hogy az akksija alig bír valamit, eléggé lelombozott, plusz, hogy hordozni sem lehet. A Go+ play még ütősebb, de azért a pénzért már csodás beltéri egységeket lehet venni.
(A Bose árairól már nem is beszélek inkább
)
A Flip 4, Charge 3 szerintem messze felejtős, elképesztő, hogy ezekért ennyit elkérnek. Dinamikatartomány elég gyenge. (Az UE termékeitől sem voltam elájulva)
Az Xtreme már szól valahogy, de ott meg az akksi és az erősítő (olcsó kínai) szokta megadni magát.
20 ezerig ami meggyőzött: Anker SoundCore 2 (~16 Amazonról)
30 ezerig: Anker Soundcore Boost (~26)
Sony XB30 (~30)
Anker Soundcore Pro (~36)
50 ezerig
Dockin D Fine (~50)
Onyx studio 4 (~50)
Sony XB41 (50-ért is láttam már, de átlagban 60e)(üzemidőben, strapabírásban abszolút a Sony a nyerő, hangzásban a Studio 4)
-
Greg-77
aktív tag
válasz
szab120 #4973 üzenetére
Köszi a választ! Bevallom az Onyx studio 4-et hallgattam én is és annak tetszett a legjobban a hangja, attól kerestem az állam! De az nem egy hordozni való cucc, na meg az aksi. Kerestem én is XB-30-at, de már mindenhonnan eltűnt szinte. Ma megint voltam bent végig hallgattam több stílusban zenét, de most nekem az XB-40 jobban teljesített mint JBL-ek: Flip4, Charge 3. Sok műfajjal elég jól elboldogult, de ott van a dobozhang ami kihallani sajna. De a Charge 3 is minden volt csak kiegyenlített nem. Tudom ennyi pénzért kompromisszumot kell kötni, na meg a mérer stb.. ahhoz képest mind jól szól, csak kinek mi tetszik. Még nézelődök nem olyan sürgős dolog ez, hátha lesz valami akció az is segít dönteni.
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4898 üzenetére
Az volt kéznél?
MIhez hasonlítsam akkor? A youtubon lejátszott Dockin d fine hangjához ami a 2X160 wattos hifim játszan le?
Eszem megáll ahhoz hasonlítom amivel össze tudom mérni, De a Harman Kardon Onyx Studio 3 is eszméletlen jól szól
Tesóméknak azt választottam mert akartak valami jó bluetooth hangszórót.
Tegnap voltam a boltba náluk, de jó hangja van valaminek és a basszust is kurva jó adta. Aztán meg a kicsi onyx studio 3 szólt ott nálukCsak hát a Kör alak vele a baj, meg hogy nagyon kicsi az akkuja
-
carl18
addikt
Nem szokás előre gondolkodni
Az a baj mindegyik hangszóróban szinte van valami hiba.
Tesómék Harman Onyx 3-ja például a kör alak miatt nem hordozható annyira + az akku se egy világ bajnok.
De a hangja nagyon jó valóban.Hát igen manapság mindegyik gyártó a profitra megy, minél olcsóbban dobjanak össze valamit ami nagyjából működik. Hogy 5-15 év múlva az is afrika szemét telepein lesz az nem lényeges, de az ő zsebük hízott.
A német Dockin cég is kínában gyártatja a hangszóróit, még a múltkor kis keresgélés után találtam. Nem emlékszem már hol. Amazon kérdésen között, JBL Bluetooth cuccai is ott készülnek.
TPA 3116
Bár így bluetooth hangszóró téren túl nagy előrelépés nincsen, Mióta megjelent a Dockin D fine és a Doss Sound XL rajtuk kívül aligha van ilyen minőség ilyen áron.
Amik megjelenek és oluv beteszteli őket, hát elég nagy részük elvérzik. -
carl18
addikt
válasz
csaszi72 #4758 üzenetére
Hát nővéremnek Onyx 3 van valóban, jó de sokan nem adnak ki rá 40E forintot + a mérete miatt nem a legkönyebben hordozható.
De az tény hogy a hangja mindenért kárpótolja az embert.
Sokan 20E alatt keresni valamit ami hordozható és jól is szól, esetleg egy kisebb táskába hátizsákba belefér.
Egy Onyx3-at nem rakunk egy hátizsákba is. Unokaöcsémmel csak a buszmegállóba vittük ki, sajnos a kör alakja miatt nincs rajta fogás. + Az akku mérete, és hogy nem víz és por álló.Nekem van Tronsmart T6 és Divoom Onbeat 500 is volt, és a kettőt között hatalmas különbség volt. Basszusba főként, ha valaki olcsón akarja a legjobb hangzást, megéri a +6E felárat a divoom.
A tronsmart nekem csak a hordozhatóság miatt kellet, így azért belefér egy nagyobb zsebbe.
Onbeat 500 1.1 kg volt, én meg meguntam a fél téglákat magammal cipelni. -
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4742 üzenetére
Számít a felépítés, nem tudom van-e külön hálózati módja, vagy csak a hordozhatóságra gondoltak.
Például a Divoom 500 és a Tronsmart T6 is működik töltésről, csak azoknál az a baj hogy akkut tölti és bekapcsolás közben az akkuból is meriti az energiát.
SRS 300, és a Harman Onyx 300-nak meg volt egy külön hálózati módja, és nyugodtan hallgathattál zenét akku t töltötte zene hallgatás közbe is.Utána olvastam és használhatod töltés közben, minden igaz nem jelent neki problémát.
-
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4683 üzenetére
Azért ha hálozatról használnád inkább egy Onyx Studio 3-at vennék a helyedbe.
Hálozatról tud 60 wattot és úgy hangosabb mint a Dockin.Mindegyik kellően basszusos, Dockin/Extreme/Onyx 3. De EQ-val fölösleges rátolnod egy profilt, sajnos elég szépen vissza veszi a hangerőt. Ne várj tőle mélyláda hangzást, csak a méretéhez képest add jó mélyet.
Ha annyira baszust szeretnél vegyél egy asztali 2.1-et. Számítógép asztalon elfér és nem is foglal sokat több helyet mint az általad írt bluetooth hangszórók. [link]
-
laskr99
addikt
Közbe sikerült intézni bankkal rendes kártyát így rendelni is tudok, Amazon mennyi garit ad? Most egy Blitzwolf BW-F3 van, elvileg JBL Xtreme ölő a dockin, basszus számít, EQ-val még rá is húzok. A hordozhatóság kb szinte semennyire, a méret az már főleg, mivel PC-n lesz használva és kb a dockin pont befér a helyre. Onyx studio 1-nél már éreztem magamban a basszust, remélem ez is ilyen
-
carl18
addikt
Na most itt hardapron hirdet valaki egy első szériás Harman Kardon Onyx Hangszórót elég rossz állapotba 60E+ forintért
hát na az árukeresőn így fagyott ki az árazás évek óta és a sok idióta azt hiszi ér is ennyit.
Onyx studio 3 40E forint zsír újanta bontatlanul, akkor a régi hogy romhalmaz állapotba 50%-al többet. ?
Komolyan, az ilyen emberektől felfordul a gyomrom, mikor a saját szarját is eladni mert ö a business man
Próbáltam magamba tartani, de ez tényleg olyan szánalmas. -
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4628 üzenetére
A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállításAmúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést!Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt
Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.
Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle
Akkor még is csak tartós ez a harman
-
carl18
addikt
Na ma voltam Szolnokon Mediamarkban, 1 óráig voltam kb
Leteszteltem elég sok bluetooth speakert!
Sony SRS XB20-al kezdtem hát a hangja érdekes, a bassus alacsony hangerőn se volt valami nagy dúr.
Teljes hangerőn meg az a kevés mély is megszűnt ami volt XD Poén!
Sony SRS XB30 teljes hangerőn hangos, de a mély hangok ennél is elég szépen elmentek hawaira.Sony SRS XB40, na itt 80-90% hangerőn a bass már nekem is tetszett, dübögött rendesen
JBL Extreme ez is egész jó volt, itt is nagyon jók voltak a basszusok, teljesen hangerőn tapasztaltam azt a hasonló basszus torzítást mint oluv. Az a kopogos mélyet adta, a mély hangott torzítottak.
Viccen kivül egész jó cucc az extreme, csak az ára ami drága érte.JBL Boombox Hát 60-65% hangerőig egész jók voltak a hangja, a mély hangok is ott voltak rendesen.
Nagy problémám oda csavarod maxra és egy összemosodik az összes hangNem tudod mit hallasz, a zenét ordítja max hangerőn. Hangos de élvezhetettlen csumára teverve.
JBL GO VICC Kategória 10E forintért
Harman Kardon Onyx studio 4. Hangos, tiszta telt hangzás.
Érződik minőségi cucc, Ennek is nagyon bejött a hangja. Ez is egy jó vétel lehet
Jó cucc.
Harman Kardon Go+play mini , nehezen de rácsatlakoztam
Ez már bassusba nagyon ott volt, valahol a Extreme és a boombox között lehetett hangos. Kisebb házbulira is elég lehet, bár élőbe a mérete egész hatalmas volt.
Még ott volt a Flip 3 és a Charge 3 ez a kettő kimaradt.
Flip 3 az XB20-ashoz hasonló hangzást nyujtott. Hiába mozgott a membránja mint az állat a bassusok nem léteztek.Charge 3, még ez is egész jó volt. Kapott az ember valami bassust is, hangerő is jó volt.
De ezért se adnák többet mint 25ERemélem valaki talál benne valami értékelhetőt
Persze hazai környezetbe lehet jobbak lettek volna a tesztek. De hát az SRS XB30 hangja se volt olyan nagy dúr, mindenki isteniti. Divoom Onbeat500-asom az igazi mélynyomónak hála sokkal jobb és mélyebb mélyeket adott ki magából.
Sok bluetooth hangszórónál az a baj nagy hangerőn szét esik a hangkép és át megy a zene ordításba.
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék (ha már volt róla szó bocsi valószínűleg átsiklottam felette)!
van egy kiszemeltem, ez a "harman kardon onyx studio 4"
a kérdésem az lenne ,hogy milyen tapasztalatok vannak vele?(hogy bírja a strapát?( főleg otthon használnám esetleg kert + kissebb mozgatás ide-oda.
A hangját már hallottam Media Markban kipróbáltam. Viszont mennyire strapabíró? A lábai széthullanak-e illetve van e valami IP védettsége (sztem nincs)?
Van-e rá lehetőség ,hogy Powerbankról használjam?" a másik kiszemeltem a "JBL extreme" lett volna de az 20-25 el drágább az már sok. (illetve egy iparibb "Makita dmr 106)"
esetleg tapasztalatok vannak e valakinek a másik 2-vel
Köszönöm !
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4194 üzenetére
Oké kösz a gyors választ!
Igazat megvallva itthon van egy nagy hifim zenehallgatásra. Inkább hordozhatóság végett kellene a bluetooth hangszóró, főként ha táncvideókat veszek fel akkor
De mivel ilyen összeget nem akarok kidobni ablakon, ezért szeretnék valami strapabíró készüléket.
Dockin D fine nem tudom mennyire bírja, de a harman kardonrol olvastam hogy napi 8 órát használták max hangerőn mindennap és elnyühetetlen darab szinte. Én meg nem szerettem a vedd meg dobd el termékeket, én ha veszek valamit vigyázok rá és szeretném évek is használni.Például van egy mélynyomóm amit 2007 óta használok, egészen 2016-ig az se romlott el csak fölöslegesnek éreztem hogy a nagy hifi tornyot fölösen terheljem vele.2007-től úgy 16-ig folyamatosan ment, és nem vágtam tönkre. Apámhoz ha valami hozzá kerül 1 év max és tönkre vágja, khm Xd.
Idén tervezek egy bluetooth hangszórót, egy végleges egy maxisan ahogy borat mondaná.
Dockin D fine, Doss Sound XL, és a Harman Onyx 3 van képben. Ezeknek jó a basszusa is és én azt szeretem
A jbl megbízhatóságát is megkérdőjelezem, mert amíg eddig láttam haverok mindent tönkre nyúzták.
Haver Charge 2+ amit 55E-ért vásárolt számítógépre kötötte és max hangerőn egy bass test alatt tönkre mentek a hangszórók. Nesze neked JBL. -
stewe780
őstag
Extremeaudio-nál az onyx 4 most 49999, szerintem akkor már az az 5 ezer megéri a plusz akksit, amit az új típusba tettek.
Dockin-t nem hallottam még soha testközelből, nem tudom milyen, engem az onyx megfogott, nagyon gyönyörű a hangja, és ahhoz képest nem vadítóan drága, mint a presztízsmárkák kis dobozai. Cserébe viszont a hordozhatósága számomra elképzelhetetlen.
Szerintem megvárom én még azt a 17ezret, hátha lesz valahol ha ténylegesen megjelennek az 2018-as típusok a sonyban. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4191 üzenetére
Az SRS XB20 16900-as akciója az emagnál volt én néztem. Bár szinte mindenhol 20E-ért megy ackióba
Akkor azt mondod az Onyx studio a legjobb? Onyx Studio 3 45,000 ft-ért is ki lehet fogni
Ha Azonos árban van egy Dockin D fine egy Onyx 3-al akkor csak az utobbi éri meg jobban nem?
-
stewe780
őstag
Furcsa ezt olvasni, mert épp most akartam megosztani, hogy tegnap voltam egy Media Marktban, meghallgattam egy csomó hangfalat, és nálam most az xb20 a nyerő.
Bose soundlink Color 2 volt a kiindulási alap, de meghallgattam a revolve-t, az UE boom2-t, megaboom-ot, pár flip-et, hk onyx studio 4-et (ez számomra az elérhető etalon, csak épp nem hordozható, vagy legalábbis nekem nem az).
A 40kHUF boom2, meg a 47kHUF bose color2, aztán a 70kHUF-os revolve után néha elmentem az sb20-hoz, és árához képest nagyon jól szólt. Van benne valami mély, ami a méretéből adódóan nem lehetne. A magas tartománya pedig sokkal szebb, teltebb, mint az xb30-nak. Nem teret akarok én tölteni vele, csak némi háttérzenét kapni ott ahol nincsen. Lehalkítva pedig egész szépen szól, és nagyon jó kis mély tartományt ad. Hangosan persze eltűnik a mély, mert azt nem hangosítja a többivel, de akkor ha nem is szép, legalább hangos.
Ráadásul usb-vel leht tölteni. Mondjuk ezért itt már megkaptam a magamét, de nekem ez fontos és kész.Ja igen, nemrég olvastam itt, hogy 17-ért lehet kapni, de én 20 alatt (19990) nem látom. Az a 17ezer valami ideig akció volt valahol?
-
csaszi72
senior tag
válasz
bigmasterg #3964 üzenetére
A régebbi Onyx studióra gondoltam
-
bigmasterg
addikt
A héten jött meg a Dockin D Fine-om.
Havernak egy Harman/Kardon Onyx Studio 4 -e van, azzal hasonlítottuk össze.
A kép ne zavarjon meg, néztük asztalról, földről, illetve kíváncsiságból fotelből (így sokkal több mélye volt mindkettőnek).
A harman egyértelműen jobban szól.
Akksiról sem volt halkabb egyáltalán, de tápról még 25%-al többet tud.
Teltebb mélyei vannak és nagy hangerőn tisztábban szól.
Egyedül hordozhatóságban és akku időben marad alul. Inkább otthonra való, mint kintre.Kíváncsi lennék az Onyx 3 hangjára, az kb egy árban van a D Fine listaárával (bár nekem sikerült 35ezerért szerezni a Dockint).
-
z.z
csendes tag
A fentebb ajánlott Harman Kardon Go & Play-en túl, ha a hordozhatóság nem annyira szempont, akkor szóba jöhet még a Harman Kardon Onyx Studio 4.
Ha szabadban is akarsz bulizni, akár medencében is, mert vízálló, akkor JBL Xtreme.
Ha van lehetőséged kijjebb tolni a keretet + vársz néhány hónapot, amíg lejjebb megy az ára: JBL Boombox.
Vagy ugyanebből a keretből kijön két JBL Charge 3 is. Ennek ugyan nem olyan ütősek a mélyei, mint a fentieknek, viszont kettő jobban betölti a teret.Ha megnézed clavinetjunkie videóit youtube-on, akkor van még jópár bulizós hangszóró komoly hangerővel és basszussal, ami kijön ennyiből, csak sajnos azok nagy része itthon nem kapható.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Hauptmann #3387 üzenetére
Ja,ja.
Nekem van Esquire(2db, a gyerekek kapták meg), Onyx studio stb stb.
Play&Go-t nem rég adtam el.
Klaszikusokra, jazz-re tökéletes, minden másra ahol számít a mély, ott az Onyx studio.
Egyébként gyönyörűen szól az Esquire is, kevesebb méllyel.
Én is ezt tanácsolom mindenkinek, ki kell próbálni.
Bár kíváncsi leszek miket dobnak majd ki, mennyire lesz Samsung újragondolás. -
szepsuti
aktív tag
válasz
csabicska #3388 üzenetére
Pulse 2 sehol sincs az onyxhoz képest. Hangerőben biztosan nem rúg labdába. Felesleges mindent leírni újra, korábban már párszor ki lett tárgyalva az onyx kérdéskör.
Itt sztem választ kapsz minden kérdésedre, én bátran ajánlom neked, csalódni nem fogsz.
-
Hauptmann
veterán
válasz
csabicska #3386 üzenetére
Azt passzolom, de mintha lenne itt kolléga, akinek van/volt Esquire a keze alatt. Mindenesetre az Onyx-al iithoni felhasználás mellett szerintem nem lőssz mellé, nagyon jó a cucc. De mielőtt megvennéd, menj el egy Media Markt-ba, vagy Pesten az Extreme Audio-ba, hallgasd meg a saját eszközöddel BT-n és kábelen is.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok
A Harman Kardon onyx stúdió 3 hangszóróról van valakinek személyes tapasztalata?
Alacsony hangerőnél nem "tompa "?
Élvezhető úgy is?
Egyáltalán milyen készülék?
Köszi előre is. -
emperorka
tag
Sziasztok!
Én is bluetooth hangszóró vásárlás előtt vagyok. Olyan 40 e forint körüli összegig mennék el, otthon a lakásban, kertben használnám, de fontos lenne a hordozhatóság is ha megy valahova az ember. Első körben JBl flip 3, Charge 2+, Beoplay p2, Harman Kardon Onyx Mini, vagy Sony SRS-XB30 -ra gondoltam. Az aksi idő annyira nem fontos, fontosabb az hogy jól szóljon.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
szepsuti #3254 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
Az Onyx 3 volt eddig is a legjobb ár / érték arányú nálam is. Az ismerősnél rendszeresen hallgatott Zeppelin tökéletes, egy komplett Hi-Fi rendszer szintjét hozza (legalábbis az én megítélésem/igényeim szerint).
Láttam már 90-100 magasságában, de sajnos csak a dokkolós, nem wireless verziót. Nem nagyon lehet elérni használtan. Még nézelődök, de ezek alapján az O3 lesz a befutó
Ha esetleg valaki még ismeri a B&O Beolit 15-töt arról is szivesen hallanék véleményt -
szepsuti
aktív tag
válasz
Quaresma #3251 üzenetére
Szia!
A HK onyx studiok közötti frissítést idén az akksi kapacitás növelése jelentette.(2600 vs 3000 mAh) A régebbivel 5,5 és új verzióval 8 óra zenélést garantálnak akksiról. A felsoroltak közül egyiket sem hallottam még az onyx3-at kivéve. Az én igényeimet bőven kielégíti, szeretem a kicsit hangsúlyosabb mélyet a zenékben, de mikor csak úgy halkan hallgatnám, néha tud egy kicsit sok lenni belőle.
Zeppelin viszont nagyon durva lehet, a felsoroltak közül biztosan az a legjobb. Az aura meg az onyxok nagyon hasonlóak lehetnek a paraméterek alapján.
Szerk.: már páran megelőztek.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
A napokban tervezek beszerezni egy hangszorót. HK Onyx Studio 3 és a 4, HK Aura, valamint B&W zeppelin között vacilálok. A 3 és a 4 között mi a különbség? Az MM-ben nem igazán tudtak érdemi információt adni. Az aura egy fokkal drágább, ott a szebb design ami vonz, hangzásra is (főleg a mélyek tekintetétében) jobbnak tűnt. Zeppelin van egy ismerősömnek az elképesztő, de húzós áron van, max akkor veszek, ha találok egy kedvezőt használtan.
Szerintetek melyiket érdemes, illetve ebben a kategóriában (50-90k között) milyen típust javasoltok még?
(a JBL-ek nem játszanak, nem annyira a hordozhatóság, inkább csak a kompakt méret érdekel) -
szepsuti
aktív tag
Szia! Nem hallgattam még vele. Bluetooth hangszórók közül a legdrágább amit hallgattam is, az a JBL extreme volt. Nekem annak a hangzása, annyira nem tetszett, kicsit tompák voltak a magasak, a mély hangok pedig nem annyira erőteljesek. Fül és fejhallgatókban is szeretem, ha kicsit több a mély, ez egyéni ízlés kérdése. Épp ezért nem vártam túl sokat az onyxtól sem, gondoltam kicsit jobb minségben fog puffogni a kínai csodáknál. De rá kellett, hogy cáfoljon, mert valódi zenehallgatási élményt kínál, szinte kompromisszumok nélkül.
bgufo: Nem tudtam, hogy ilyen slendrián az üzlet. Nekem még nem volt kapcsolatom velük, egy fórumtárs linkelte őket korábban. A mobildesign-nál a srác azt mondta,hogy a nagykerből számomra az utolsó fehér színűt kérte le tegnap és aznap 3db-ot adott már el belőle. Reggel rendeltem, 2-kor mehettem a cuccért.
-
-
szepsuti
aktív tag
Mai napon beruháztam egy HK Onyx Studio 3-ra. Hát valami eszméletlen milyen hangerőre és tiszta hangra képes. Telt mélyek, csilingelő magas. Lakópark révén full hangerőn még nem járattam, de fél hangerőn is AZTA!
Most 45-ért hozzá lehet jutni a fehér v fekete színhez. Gyanakvó voltam a kedvező ár miatt, de eredeti a cucc, bátran ajánlom. Örülök, hogy nem a sony xb30 mellett döntöttem, azt hallgattam MM-ben, ezt vakon vettem a sok jó ajánlás miatt, de abszolút megérte. A design és hangzás terén is jobb vétel az onyx. A hordozhatóság nálam nem annyira szempont, ahogy a nagy akksi sem. Akinek ezek fontosak, valóban a következő lépcső az xb30 vagy a dockin D fine, de azt szintén nem hallottam még.
Korábban linkelték, akinek bejön a piros vagy a kék szín, van 40-ért is.
-
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2869 üzenetére
DOSS Soundbox XL - sokkal jobban szol az onyxnál. Bar nem olyan hangos, de 5,5 ora az akku, maxon. (oke ez külföldi)
-
Hauptmann
veterán
válasz
kispusi017 #2869 üzenetére
Menj el, hallgasd meg élőben. Utána megrendelheted, ha tetszik a hangképe. Nem tudom, mik a fő szempontok nálad, de ha még hozzáteszel egy 10-est, ennyiért tudsz venni Harman Kardon Onyx Studio 3-at is. Na, az nagyon szépen szól.
-
kkp900
senior tag
Nekem is sikerült ma meghallgatnom egy párat Iphone 7plusszal BT párosítva.Első helyen a HK GO Play fele hangerőn is elég volt hallgatni,hogy betöltse az egész teret.Utánna jött a JBL Extreme szerintem nem tud annyit mint a HK.Pedig akkor már mind a kettőt 3/4 toltam.És utánna jön a HK Onyx Studio3. De lehet hogy a HK már nagyon régóta vannak használva ,és ezért ez a sorrend,mert mind a kettő eléggé koszos volt már.House zenével és rádióval is teszteltem őket.Ezek után meg az UE Boom 2 jött.Ahogyan vártam is.Mondjuk ha nem használt lett volna akkor elhoztam volna mert az is elég lett volna nekem.Főleg 24- ért de tiszta leharcolt volt sajnos..A rendes új ára meg 45.Ezért szerintem ugyan ennyiért rendeltem tegnap a HK Onyxot ami szerintem megéri majd az árát.Igaz nem annyira hordozható de 98% lakásba kell.Ha a nagyobb HK nem 89 lenne akkor az lett volna a befutó.Ez az én meglátásom az én fülemmel zenei izlésemmel.Azt sajnáltam nagyon hogy a kis B&O P2 le volt merülve és így visszavett a hangerejéből nagyon sokat.De 45 -ért sokallom igaz az a legkisebb mindenkinél.Ennyi lenne a tapasztalatom.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Krill77 #2753 üzenetére
Hallottál már élőben Onyx 3-at? Én most hétfőn az MM-ben. Lehet, hogy nem annyira hordozható, meg kicsi az akkuja, de a hangja az mindenért kárpótol.
De nem olyan rég itt a topic-ban is írt egy kolléga, akinek Onyx és D Fine is megfordult a kezei között, és hangzásban az Onyx-ot tartotta jobbnak. Egy hangszórónál szerintem a hangzás a legfontosabb.
-
-
kkp900
senior tag
Hello! Szeretnék venni egy BT hangszorót macbook prohoz monitor mellé!Kimondottan ez a felhasználási célja .A hordozhatóság másodlagos ,meg nem kell ,hogy vízálló legyen.Lakásba kellene.Amit nézegettem az a Beoplay A1,meg a SONOS Play 1 és a Harman Kardon Onyx Studio 3.Ultimate Ears BOOM 2 ez néztem még ki.
Na ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás?És miért.Persze a Dockin D Finetis játszik MÉG mert fele annyiba kerül.
Akinek van leírná ,hogy mekkorát szólhat a többihez képest ,mert a Yut videók néha nem adják vissza sajnos..
ui:Ha valakinek van másféle típusú ajánlata szívesen hallgatom.
-
mufi
senior tag
Szerintem semmi eltérés nincs a D logós meg a feliratos verzióban. Max egy kis facelift az egész.
Igen. Hordozható. Q jó akksi ugye meg sokáig is bírja...hát, akinek volt alkalma D fine-t Onyx mellé tenninaz tudja miről beszélek...HK az HK nincs mese. Egy cég ami nem a hypera megy...
-
carl18
addikt
Mert milyen a Onyx studio? Jobb mint a Dockin D-fine? Bár mondjuk akkumulátor igen gyenge 2600Mah 3,6 volt. Még a Charge 2-be is nagyobb battery került. Olvastam róla volt aki panaszkodott max hangerőn 50 perc alatt lemerül. Azért a Docking D-fine könyebb hordozni mint a onyx studiot!
Táskába bele se férne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest