Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Krill77
üzenetére
Igen szerintem lehetséges összehasonlítás nélkül is tesztelni egy terméket és igen szerintem lehetséges kijelenteni, hogy ennek ellenére nem múlja felül más ennyi pénzért. Lehet ilyen jó mint ez, de jobb biztosan nem. Ugyanis nem azt írtam, hogy ez a legjobb. De...lehet Youtube tesztet hallgatni, lehet boltban más eszközöket hallgatni, lehet mások véleményét kikérni (párom) akik már munkájukból adódóan 30 féle Bt hangszórót hallottak de elmondásuk szerint ennél még a 20e+ sem jobb akkor igenis ki lehet jelenteni amit írtam. Mivel rengeteget hallgattam már én is de nem otthon nem ugyanabban a szobában és nem egyszerre ezzel így nincs (teszt)összehasonlítási alapom még is most is állítom, hogy "Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást"

Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Adobe Lightroom topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest