Hirdetés
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4194 üzenetére
Oké kösz a gyors választ!
Igazat megvallva itthon van egy nagy hifim zenehallgatásra. Inkább hordozhatóság végett kellene a bluetooth hangszóró, főként ha táncvideókat veszek fel akkor
De mivel ilyen összeget nem akarok kidobni ablakon, ezért szeretnék valami strapabíró készüléket.
Dockin D fine nem tudom mennyire bírja, de a harman kardonrol olvastam hogy napi 8 órát használták max hangerőn mindennap és elnyühetetlen darab szinte. Én meg nem szerettem a vedd meg dobd el termékeket, én ha veszek valamit vigyázok rá és szeretném évek is használni.Például van egy mélynyomóm amit 2007 óta használok, egészen 2016-ig az se romlott el csak fölöslegesnek éreztem hogy a nagy hifi tornyot fölösen terheljem vele.2007-től úgy 16-ig folyamatosan ment, és nem vágtam tönkre. Apámhoz ha valami hozzá kerül 1 év max és tönkre vágja, khm Xd.
Idén tervezek egy bluetooth hangszórót, egy végleges egy maxisan ahogy borat mondaná.
Dockin D fine, Doss Sound XL, és a Harman Onyx 3 van képben. Ezeknek jó a basszusa is és én azt szeretem
A jbl megbízhatóságát is megkérdőjelezem, mert amíg eddig láttam haverok mindent tönkre nyúzták.
Haver Charge 2+ amit 55E-ért vásárolt számítógépre kötötte és max hangerőn egy bass test alatt tönkre mentek a hangszórók. Nesze neked JBL.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest