Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Furcsa ezt olvasni, mert épp most akartam megosztani, hogy tegnap voltam egy Media Marktban, meghallgattam egy csomó hangfalat, és nálam most az xb20 a nyerő.
Bose soundlink Color 2 volt a kiindulási alap, de meghallgattam a revolve-t, az UE boom2-t, megaboom-ot, pár flip-et, hk onyx studio 4-et (ez számomra az elérhető etalon, csak épp nem hordozható, vagy legalábbis nekem nem az).
A 40kHUF boom2, meg a 47kHUF bose color2, aztán a 70kHUF-os revolve után néha elmentem az sb20-hoz, és árához képest nagyon jól szólt. Van benne valami mély, ami a méretéből adódóan nem lehetne. A magas tartománya pedig sokkal szebb, teltebb, mint az xb30-nak. Nem teret akarok én tölteni vele, csak némi háttérzenét kapni ott ahol nincsen. Lehalkítva pedig egész szépen szól, és nagyon jó kis mély tartományt ad. Hangosan persze eltűnik a mély, mert azt nem hangosítja a többivel, de akkor ha nem is szép, legalább hangos.
Ráadásul usb-vel leht tölteni. Mondjuk ezért itt már megkaptam a magamét, de nekem ez fontos és kész.Ja igen, nemrég olvastam itt, hogy 17-ért lehet kapni, de én 20 alatt (19990) nem látom. Az a 17ezer valami ideig akció volt valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest