Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Furcsa ezt olvasni, mert épp most akartam megosztani, hogy tegnap voltam egy Media Marktban, meghallgattam egy csomó hangfalat, és nálam most az xb20 a nyerő.
Bose soundlink Color 2 volt a kiindulási alap, de meghallgattam a revolve-t, az UE boom2-t, megaboom-ot, pár flip-et, hk onyx studio 4-et (ez számomra az elérhető etalon, csak épp nem hordozható, vagy legalábbis nekem nem az).
A 40kHUF boom2, meg a 47kHUF bose color2, aztán a 70kHUF-os revolve után néha elmentem az sb20-hoz, és árához képest nagyon jól szólt. Van benne valami mély, ami a méretéből adódóan nem lehetne. A magas tartománya pedig sokkal szebb, teltebb, mint az xb30-nak. Nem teret akarok én tölteni vele, csak némi háttérzenét kapni ott ahol nincsen. Lehalkítva pedig egész szépen szól, és nagyon jó kis mély tartományt ad. Hangosan persze eltűnik a mély, mert azt nem hangosítja a többivel, de akkor ha nem is szép, legalább hangos.
Ráadásul usb-vel leht tölteni. Mondjuk ezért itt már megkaptam a magamét, de nekem ez fontos és kész.Ja igen, nemrég olvastam itt, hogy 17-ért lehet kapni, de én 20 alatt (19990) nem látom. Az a 17ezer valami ideig akció volt valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest