- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Audison
üzenetére
Hello! Tudom elvileg nem tőlem kérdezted vagy lehet ,hogy igen de innen vettem ,és minden flottul ment!Tényleg 45 volt ,és ingyenes házhoz szállítás.Vadonatúj ,és tökéletes.Egy kérésem lenne cserébe,hogy tudtad frissíteni mert almával iphone 7 plusszal szeretném,le is töltöttem az alkalmazást de kéri ,hogy kábellel kösssem össze.nem lehet összekötni sajnos nincs olyan kábel,hogy mini usb lighting kabel!!
Plusz 3,5mm jack -jack 1,5m szeretném stabilan összekötni a laptoppal ki mit ajánl,hogy azért a gatyám se menjen rá de szépen szóljon????Jelenleg egy fejhallgatónak a kábelével van összekötve ,de sokkal halkabb mint ha BT szólna.
Ennyiért szobába ekkora teljesítménnyel tényleg nincsen más hangszóró szerintem.
20-sal olcsóbb!!! 
https://www.mobildesign.hu/egyeb_tartozekok_1001/bluetooth_hangszoro_1767/harman-kardon_onyx_studio_3_bluetooth_hangszoro_-_fekete_feher_20087
-
kkp900
senior tag
Nekem is sikerült ma meghallgatnom egy párat Iphone 7plusszal BT párosítva.Első helyen a HK GO Play fele hangerőn is elég volt hallgatni,hogy betöltse az egész teret.Utánna jött a JBL Extreme szerintem nem tud annyit mint a HK.Pedig akkor már mind a kettőt 3/4 toltam.És utánna jön a HK Onyx Studio3. De lehet hogy a HK már nagyon régóta vannak használva ,és ezért ez a sorrend,mert mind a kettő eléggé koszos volt már.House zenével és rádióval is teszteltem őket.Ezek után meg az UE Boom 2 jött.Ahogyan vártam is.Mondjuk ha nem használt lett volna akkor elhoztam volna mert az is elég lett volna nekem.Főleg 24- ért de tiszta leharcolt volt sajnos..A rendes új ára meg 45.Ezért szerintem ugyan ennyiért rendeltem tegnap a HK Onyxot ami szerintem megéri majd az árát.Igaz nem annyira hordozható de 98% lakásba kell.Ha a nagyobb HK nem 89 lenne akkor az lett volna a befutó.Ez az én meglátásom az én fülemmel zenei izlésemmel.Azt sajnáltam nagyon hogy a kis B&O P2 le volt merülve és így visszavett a hangerejéből nagyon sokat.De 45 -ért sokallom igaz az a legkisebb mindenkinél.Ennyi lenne a tapasztalatom.
-
kkp900
senior tag
Hello! Szeretnék venni egy BT hangszorót macbook prohoz monitor mellé!Kimondottan ez a felhasználási célja .A hordozhatóság másodlagos ,meg nem kell ,hogy vízálló legyen.Lakásba kellene.Amit nézegettem az a Beoplay A1,meg a SONOS Play 1 és a Harman Kardon Onyx Studio 3.Ultimate Ears BOOM 2 ez néztem még ki.
Na ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás?És miért.Persze a Dockin D Finetis játszik MÉG mert fele annyiba kerül.
Akinek van leírná ,hogy mekkorát szólhat a többihez képest ,mert a Yut videók néha nem adják vissza sajnos..ui:Ha valakinek van másféle típusú ajánlata szívesen hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
20-sal olcsóbb!!! 
Na ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás?És miért.Persze a Dockin D Finetis játszik MÉG mert fele annyiba kerül.
Akinek van leírná ,hogy mekkorát szólhat a többihez képest ,mert a Yut videók néha nem adják vissza sajnos..