- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #2600 üzenetére
Igen gondoltam hogy csak előre nyomja a hangot a Sony mert a SRS BTX 300 is szemből a leghangosabb!
Pedig itt van leírva.
Torzítás és a teljesítmény. Ez van a hangszoró kézikönyvébe is csak magyarul.
Igen láttam annak a embernek a videóit ma, hangerőbe a SRS XB 30 tudja amit a német Jbl extreme killer.
Jelenleg ahogy néztem a SRS XB 40 a leghangosabb. -
carl18
addikt
válasz
Siamiáu #2597 üzenetére
Ja hogyha nem vagyok a termékkel elégedett visszaküldhetem ? Erre nem is gondoltam. Hát lehet az lesz rendelek egyet próbából és ha nem tetszik akkor visszaküldöm. Hát gyengébbre nem szeretnék váltani mint a SRS 300, papíron 20 watt akkumulátoros módba a leírás szerint 10% a torzítás. SRX XB30 elődje papíron 30 wattos volt. Amúgy arra lennék kíváncsi hogy például a SRS XB30-40 vagy a Docking D Fine hordozható módba hány wattos? Ugyan azt a hangerőt adja le hálozati módba mint akkumulátorosba?
Nekem a SRS 300 papíron 20 wattos de a sony szerint 8 wattot tud akkumulátoros módba. Hálozati módba tdja a 20 wattot. Annyira nem sok a különbség 35-40 % hangerőbe ennyit érzek, Na meg a torzítás is kisebb. -
carl18
addikt
Igen még azt hozzáteszem. DOCKIN D Fine és a SRS XB 30 között vacilálok, 140 euro a Dockin erre rájön a szállítás és lehet még a vám is. Írtam a cégnek mert a oldalukon 116 euro akciosan, és kaptam választ rendeljem meg amazonról 139 euróért. LOL
Dockin mellet a szép tiszta hangzása áll és a jó hangereje. Nagy hátrány hogy magyarországon nincs forgalomba, és lehet 60E alatt meg se úsznám szállítással és vámmal, úgy hogy garanciát se tudnám érvényesiteni.
SRS XB 30 azért tetszik mert 34E eddigitalon 1 év garanciával, olvasottak alapján hangerőbe ott van mint a Docking D fine, és akkumulátor időbe is veri a sony a német gépet. Jelenleg egy SRS-BTX 300 hangszorom van, abba mikor belenéztem 7,4 voltos akkumulátor van 1750 mah-val. De súlya és mérete miatt elég komplikált a hordozhatósága.
Ez alapján a videó alapján milyen szinten van a jelenlegi hangszorom a fent felsoroltakhoz képest?
[link] Élőbe a Charge 2+ lenyomtam vele. Egy Barátomnak olyan van, 15%-volt hangosabb az enyém kb. Docking D fine vagy a SRS XB 30 sokkal hangosabb?A BTX 300-at 25E-ért el tudom adni, haverom annyit ajánlott érte. Akkor már nem kell sokkal kipotolni hogy megvegyem a XB30-at!
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!
Találtam ma egy hangszorót véleményeket kérnék róla ki.
Dockin D Fine a neve, hívatalosan 50 wattos tesztekbe a JBL extreme szintjén mozog, ára a hívatalosan weboldalán 116Euro jelenleg. Ami átszámítva magyar pénzbe 35E forint, inkább arra lennék kíváncsi hogy rendeljek magyarba? és persze mennyi vámot és szállítása költséget kéne fizetnem? Garancia jár a hangszorora?Egy SONY SRS BTX 300-at váltana. Ami papíron 20 wattos, kíváncsi vagyok mennyivel szól jobban a Dockin. Elsőnek a SONY sony srs-xb30-at néztem ki, de mikor láttam alig drágábban van egy sokkal jobb hangszoró is Docking cím alatt utána jobbnak éreztem a másikat. Csak hát a szállítási költség miatt számolgatok mennyiből jönne ki?
Ettől a Dockin D Fine-től van jobb ár-érték arányú hangszóró a piacon?
Határ amit ráköltenék 40-50E forint.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #1011 üzenetére
Amúgy látom te itt már nagyon rutinos vagy. Melyik a legjobb hangszóró a piacon JBL Extreme?
Jövőre lehet beruházok ráVagy gondoltam még hogy hangszórót építek, Ebayon vannak alkatrészek jó áron,volna benne pár passzív membrán is.
És akkor nyomhatod a szöveget hogy ez magyar?
Nem Mandzsar!...
-
carl18
addikt
Üdv!
Én még új vagyok itt, ami nekem van az legyilkolta haverom charge 2 + hangszoróját!
Kicsit nehéz és nagy a lényeg jól szól, van róla videó is
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest