- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen még azt hozzáteszem. DOCKIN D Fine és a SRS XB 30 között vacilálok, 140 euro a Dockin erre rájön a szállítás és lehet még a vám is. Írtam a cégnek mert a oldalukon 116 euro akciosan, és kaptam választ rendeljem meg amazonról 139 euróért. LOL
Dockin mellet a szép tiszta hangzása áll és a jó hangereje. Nagy hátrány hogy magyarországon nincs forgalomba, és lehet 60E alatt meg se úsznám szállítással és vámmal, úgy hogy garanciát se tudnám érvényesiteni.
SRS XB 30 azért tetszik mert 34E eddigitalon 1 év garanciával, olvasottak alapján hangerőbe ott van mint a Docking D fine, és akkumulátor időbe is veri a sony a német gépet. Jelenleg egy SRS-BTX 300 hangszorom van, abba mikor belenéztem 7,4 voltos akkumulátor van 1750 mah-val. De súlya és mérete miatt elég komplikált a hordozhatósága.
Ez alapján a videó alapján milyen szinten van a jelenlegi hangszorom a fent felsoroltakhoz képest?
[link] Élőbe a Charge 2+ lenyomtam vele. Egy Barátomnak olyan van, 15%-volt hangosabb az enyém kb. Docking D fine vagy a SRS XB 30 sokkal hangosabb?A BTX 300-at 25E-ért el tudom adni, haverom annyit ajánlott érte. Akkor már nem kell sokkal kipotolni hogy megvegyem a XB30-at!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest