- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!
Találtam ma egy hangszorót véleményeket kérnék róla ki.
Dockin D Fine a neve, hívatalosan 50 wattos tesztekbe a JBL extreme szintjén mozog, ára a hívatalosan weboldalán 116Euro jelenleg. Ami átszámítva magyar pénzbe 35E forint, inkább arra lennék kíváncsi hogy rendeljek magyarba? és persze mennyi vámot és szállítása költséget kéne fizetnem? Garancia jár a hangszorora?Egy SONY SRS BTX 300-at váltana. Ami papíron 20 wattos, kíváncsi vagyok mennyivel szól jobban a Dockin. Elsőnek a SONY sony srs-xb30-at néztem ki, de mikor láttam alig drágábban van egy sokkal jobb hangszoró is Docking cím alatt utána jobbnak éreztem a másikat. Csak hát a szállítási költség miatt számolgatok mennyiből jönne ki?
Ettől a Dockin D Fine-től van jobb ár-érték arányú hangszóró a piacon?
Határ amit ráköltenék 40-50E forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest