- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel találgatós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
A mojo buzzt futás közben használom a kietlenség közepén ( rét, erdő ) a futó hátizsákom bal első zsebében, jobb zsebben pedig a teló. Hátul víz és paprika spray. A táv felétől maxon szól általában. Az Extreme kinti edzéshez tökéletes. Felezett hobby kosárlabda pályán is megállja a helyét, sőt a Balaton közepén gumicsónakra rögzítve is oké stb. Bulikon mindig hálózatos cucc van.
Nem horgászok, de ha ott dübörögne nekem közben biztosan bevágnám a tó mélyére pihenni
Nincs szükség minden pillanatban ezekre a vackokra, van amikor relax a cél. De ha fontos Neked, az Extreme-n van nyakba akasztó, tehát a wc-re is viheted
-
bilon73
aktív tag
nekem konkrétan az apple tv van összekapcsolva vele, így zene, film, tv....minden erről szól a nappaliban.
ha meg nyár van, és a teraszon vagyok, vagy kerti parti van, akkor kiviszem és ott szól...
horgászni még nem vittem, bár lehet megteszem, úgyis idegesítenek a sípóló kapásjelzők (én hagyományost használok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Magisk
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged