Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Maxximus #2863 üzenetére
Miért húzok én is bárkit? Bluetooth hangszorót tudtommal az ember hordozhatóság miatt vásárol.
Van jó pár ismerősöm akinek van, van aki horgászni is kiviszi zenét hallgatni. Én is vittem mikor nyársaltunk, jó akkor háttér zajként hallgatni. Nem kell kivinni egy komplett hifit meg kábelekkel bajlódni csak hogy zenét hallgasson az ember. Én esetleg még a tánc videóm felvételénél használom, mert hát oda kell a basszus meg a jó hangerő hogy túl harsogja. De egy ismerösőm akinek Charge 2 van mindenhol hallgatja még a utcán is, szóval vegyesek a felhasználások. Én ha lakatlan területen kerékpározok akkor hallgatnák valamit ami hordozható és jól is szól.Csak a Sonym ami most van nem igazán kompakt és hordozható 34 cm és majd nem 2 kg.
Egy olyan kéne amin van akasztó és akkor bicikli kormányra is lehet akasztani. Már gondolkodom lehet veszek egy Jbl Go-t!
könnyű kicsi és aránylag jól is szól!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest