Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nekem fél éves használat után a Xiaomi 2 órás üzemidőt produkál, a max hangerő visszaesett. És egyre csúnyábban is szól. Én nem adnék érte 2 ft-ot se. Ezen kivül mivel full fémházas kivülről és eléggé túl van benne a mély tolva nem igen tudod úgy kemény felületre letenni hogy ne zizeregjen. Kell mindig alá valami. Az egész használt alatt ezt utáltam a legjobban.
-
Krill77
őstag
Ultra hordozhatóban z egyik legjobban szolo a xiaomi mi. A márka jo. Az akku idő kevesbe. A pulse x talan kulterre is jo lehet. De nem biztos h szebben/tisztabbn. Sőt. Ez ilyen kevesert eleg jot cucc.
(ha nem ide haza lax akkor miert fontos , h ide szallitanak-e? A nemet oldalukrol bizonyos összeg felett ingyenes.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest