- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
válasz 7Heads Drago #2739 üzenetére
Neked melyiket küldték, mert én is szeretnék egyet, de ha lehet akkor Divoom Voombox Outdoor 2nd generációsat. Valaki esetleg tud egy jó linket, hogy honnan lehetne bestbuy megvásárolni? eBay, amazon, minden játszik....😉
[ Szerkesztve ]
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
Kicsit körbenéztem és látom, hogy a voombox party 2 rendelhető itthon több helyről is. Az mennyire ajánlott? Megéri esetleg a felárat???
[ Szerkesztve ]
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
válasz Ferenc1989 #2846 üzenetére
Én is így tudtam, bár az én tudásom elég hiányos a témában.😁 Egyébként köszi a linket 😉
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
válasz 7Heads Drago #2848 üzenetére
Lehet, hogy holnap dobok nekik egy telefont, aztán rákérdezek, hátha kapnak még belőle, próba szerencse. Köszi mindenkinek a segítséget...;-)
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
Hosszú keresgélés után döntöttem, kicsit túllépve a rászánt összeget Denon Envaya Mini-t rendelek magamnak!Ha valakit érdekel, akkor szívesen beszámolok a tapasztalatokról miután megjött a cucc!😀
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
válasz Hauptmann #2870 üzenetére
Sajnos 200 kilométerre vagyok Budapesttől és mostanában nem nagyon tudok felmenni, pedig úgy valóban könnyebb lenne dönteni. Az az igazság, hogy csak és kizárólag youtube videók alapján nem is lehet eldönteni. Alapvetően nincs nagy igényem, nem kell, hogy nagyon hangos legyen, fontosabb, hogy szépen, tisztán szóljon a cucc! HK-n gondolkodtam de az az igazság, hogy a Denon is kicsit túlnyúlt azon, amennyit költenék rá...! Értsd, eredetileg JBL GO-ról indultam 😂😂
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
-
kispusi017
csendes tag
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék nálatok, mivel elégedett Divoom Voombox tulajdonosként mostanában nem nagyon nézegettem a bluetooth hangszórók árainak mozgását. Szeretnék venni egy kicsit komolyabb cuccot, egészen pontosan Dockin D Fine-t. Azt látom, hogy még mindig csak német Amazonról lehet rendelni, de abban tudnátok infót adni, hogy kb. milyen gyakran szokták beakciózni?! Vagyis érdemes-e várni vagy kb. évente egyszer van "gyereknap"?! 😁
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy elérkezett a váltás pillanata! Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek a Dockin D Mate (dupla hangszoros kiadása) megéri-e a 40 eurós felárat, a D Fine-hoz képest?? Valakinek tapasztalata/véleménye?? Előre is köszi
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
válasz pècsimunkás #5203 üzenetére
Akkor lehetséges, hogy megvárom, amíg megérkezik öcsédnek a D Mate, úgy nyilván lesz összehasonlítási alapod. Előre is köszi, ha egy pár mondatban megosztod velem...🙂
[ Szerkesztve ]
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
Még annyit...ahogy néztem a Dockin D Fine nagyjából 49e Ft. lesz. Ebben az árban van esetleg valami konkurencia, amit még érdemes lenne megnéznem???
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
válasz rhunseeker #5481 üzenetére
Ha megkérlek megosztod a tapasztalataidat a HK Go and Play, valamint a Dockin terén. Azért kérdezem, mert Black Fridayon biztos mindkettő le lesz akciózva és nem nagyon tudok dönteni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni. Oluv videóit már megnéztem és alapból a Dockin felé hajlok, de BF-n HK-t is el lehet csípni 55e körül, ami elég jó ár. Ezek szerint nálad a Dockin nyert?!
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
válasz rhunseeker #5484 üzenetére
Köszönöm a válaszod, valószínűleg megvárom mennyire akciózzák le a HK G&P-t Black Fridayon és aszerint döntök...😊
kispusi017@gmail.com
-
kispusi017
csendes tag
A mai napon nekem is megérkezett a hétfőn 15 óra 30 perckor (!) megrendelt Dockinom. Ha jól emlékszem akkor 20 eurócenttel volt drágább az expressz szállítás, amivel nem egészen két nap alatt itt volt. Az első benyomásom az, hogy ez egy félelmetesen jó bluetooth hangszóró. Nagyon igényes az anyaghasználat, látszik, hogy odafigyeltek rá. A bekapcsolást követően kb. 5 másodperc alatt megtalálta a telefonom. Olvastam olyan véleményeket, hogy viszonylag kis távolságban stabil a kapcsolat, azonban ezt megcáfolhatom, a másik szobából is tökéletes érzékelte a telefonomat. Na és a hangja....! Olyan gyönyörűen tisztán szól, hogy elsőre leesett az állam. A magas és a mély is a helyén van és egyáltalán nem tolakodó a basszus. Nagyobb hangerőn is torzításmentes és nem csökken a basszus. Azért hogy ne csak dicsérjem, alacsony, nagyon alacsony hangerőn zavaró lehet hogy van egy alapzúgása a hangszórónak, de egy idő után teljesen megszokható. Az én felhasználási igényem pedig amúgy sem a minimum hangerőn történő hallgatás. Összefoglalva, 38.600 Ft. magyar Forintot simán megért, ez tényleg egy nagyon jó kis cucc.
[ Szerkesztve ]
kispusi017@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest