- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Mára is jutott egy kis összehasonlítás #picalert: Harman/Kardon go+play vs B&O A2 vs Tronsmart MEGA Denon Envaya mini
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
mate1396
tag
Gondolkodóba estem hogy visszaküldöm, nem tetszik a MEGA-nak ez az alapzaja filmeket is néznék rajta ott zavaró egy kicsit. Másik oldala pedig, hogy ezen az árban van valami hasonló termék ami nem zajos?
Gondolom ha veszek egy jobb minőségű jack kábelt az nem fog ezen segíteni
(hangerő hangszínben tetszett amúgy, csak ne lenne ez az alapzaj )[ Szerkesztve ]
-
mate1396
tag
Bekapcsolom, rákötöm a telefont (bt vagy jack mindegy ugyanaz a helyzet) akkor csend van. De amit elinítom a zenét pattog meg van egy alapsúgás az egész zene alatt... Persze hangerő növelésével zaj is erősödik egy szint után már nem lehet hallani. ( jellemzően itthon nem szoktam maxon nyomatni így viszont zavaró 😕)
-
baboss
őstag
válasz mate1396 #4054 üzenetére
Nálam nincs semmilyen zaj, szóltam a gyereknek, hogy hallgassa meg, hátha nekem botfülem van, de őse hallott semmilyen alapzajt, szerinte tök szépen szól. Max hangerőn a basszus torzít be egy kicsit néha, az elején sokkal jobban torzított, de amióta be van járatva azóta sokkal szebben szól.
-
carl18
addikt
válasz mate1396 #4052 üzenetére
Nekem a Tronsmart T6 is alapzajos, én úgy védekezek ellen ha nem hallgatom hangosan hogy a telefonon feltolom csumára a hangerőt és utána a hangszórón állítom a hangerőt.
Két helyen tudod szabályozni, a hangerőt ugyebár.Alapzaj úgy elég durván hallható ha a hangszóró kimaxolod hangerőbe és a telefonon 1/15 hangerőbe van úgy elég hangós. De még 1/3 hangerőbe is halható, ezzel tudsz játszani. Nálam bevált és igen sok botfülű ember van, ezért van a 2000 ft-os kínai vackokra vevő.
Persze számít hogy mihez van hozzá szokva az ember, mikor 3 éve meghallottam a JBL Go-t nekem is le esett az állam. Milyet szól méretéhez képest, de mióta beszereztem egy SRS 300-at jó árba azóta szemétként tekintek rá.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
senior tag
Sziasztok!
10.000 Ft alatt szeretnék ajándékba bluetooth hangszórót egy kis általános iskolás családtagnak, szóval semmi komolyra nincs szükség. Mik a legjobb lehetőségek? Köszi
-
haten
tag
válasz XboxGamePass #4058 üzenetére
Nekem ez van. 8000 Forint körül van, ebben az árkategóriában egész jó.
-
baboss
őstag
válasz XboxGamePass #4058 üzenetére
Egy kicsivel több, de ajánlott itt a fórumon. Hosszú távra is megfelel.
Tronsmart Element T6
Tronsmart Element MEGA
10.000ft alatt JBL GO, de jobban megéri a fentiek közül valamelyik.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
baboss
őstag
Hasznos lenne egy összefoglalót szerkeszteni ahogy más fórum témáknál is van.
Ajánlott BT hangszórók:
5.000-10.000ft
10.000-15.000ft
15.000-20.000ft
Teszt oldal:link
Honnan érdemes vásárolni?
stb. -
runner 125
nagyúr
válasz Krill77 #4036 üzenetére
Szia, nem ismertem ezt a gyártót, de most h mondtad, kipróbálom majd.
Alapvetően az volt a lényeg, h relatív minél kesekenyebb legyen.
Motorozáskor pl. oldaldobozban minél kevesebb helyett foglaljon.
De ahogy néztem az sem túl vastag."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Stomi1
újonc
Sziasztok !
Három hangszóró között vacillálok és Ti biztosan tudtok tanácsot adni .Tronsmart Element Mega , EIVOTOR Soundcup , vagy Tronsmart Element T6 .Esetleg valami javaslat ebben a kategóriában ? -
Peddy789
őstag
Hali jbl charger 3 refurbishedrol van valakinek tapasztalata? Barmi hatrany a simahoz kepest? jbl websiterol 30k, eleg jo vetelnek tunik nekem, mar nagyon regota varom hogy hatra leesik az ara
-
BadBlade
csendes tag
Nekem két Jam Plus-om van ami tud stereoban is szólni együtt, meg mellette egy Huawei AM10, amit ajándékba kaptam de meglepően jó az SD kártya támogatása!
Amit írtál márkát nem ismerem sajnos, de a kép találatok alapján jól néz, tiszta JBL copy!
"Only the Birds fly First Class"
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ha a hangszóró mérete nem nagyon számít, akkor egy Dockint érdemes elcserélni némi ráfizetéssel Go+Play-re? Élőben még nem hallottam a Harmant, de gondolom a Dockint elveri.
-
rizso
addikt
Ha szeretnéd meghallgatni, valamikor elviszem magammal melóba, és ha beugrasz hozzám, össze tudjuk hasonlítani a tiéddel Egyébként az akksit sem mondanám rossznak, lazán kibír nálam egy napot (persze nem max hangerőn).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
carl18
addikt
válasz UberMutant #4078 üzenetére
Hát ha csak haveroknak akarsz villogni Én biztos nem váltanám le ha én elégedett vagyok vele.
Szerintem a Dockin D fine kategóriájának legjobbja, főleg abba az árba nem is kap az ember jobbat.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
bazger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy sony srs-xb3 bluetooth hangszóróm, sajnos belepottyant a vízbe. Igazából nem lett volna gond, de leesés közben ütközött egy kicsit és a hátsó panel ahol tőlteni kell meg az usb kimenet van kinyílt és ott befolyt a víz. Kb 20-25 másodpercig volt a vízben, kihalásztam, szétszedtem és kiszárítottam.
A hangszóró működik, minden funkciója, az egyetlen dolog, hogy elkezdett torzitani, vagyis a jól megszokott basszusok nincsenek, helyette tompa torzulás van.
A kérdésem az lenne, hogy van valami megoldás, hogy megjavúljon, esetleg van olyan szervíz ahol ilyesmivel foglalkoznak?
Köszi a segítséget.
Üdv -
stewe780
őstag
Sziasztok!
Bt hangszórót keresek, olyat ami tényleg hordozható, és ehhez képest aránylag elfogadható hangot ad ki. Szóval elsődleges szempont, hogy bedobom a tatyóba, és viszem. Itt esett ki az összes JBL flip és charge. Nem hiszem, hogy sokáig élne az oldalsó passzív elem...
Jelenleg a bose soundlink color 2 a befutó. Ez méretben, és talán hangban is elfogadható végeredményt ad. A kérdésem, hogy valaki találkozott-e már ezzel, hallgatta-e, esetleg van-e neki. Nagyon szívesen fogadnék pozitív, vagy akár negatív véleményt, egyaránt. Esetleg más típust ajánlanátok, ami a fenti célnak megfelelő?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz Krill77 #4088 üzenetére
Amíg csak a flip van a táskába semmi, de ha más is, akkor félek megnyomják a passzív oldalsó elemeket.
A bose igen, túlárazott, ebben egyetértünk. Viszont nekem az adott méretben kellene a legjobb hangú. És ha egy kicsit szebben szól az xb30-nál, akkor megadnám neki azt a plusz 15ezret. Halk? Az mondjuk nem szerencsés... Van neked, vagy hallottad valahol?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Krill77
őstag
válasz stewe780 #4089 üzenetére
A bose okat tesztelte oluv (clavinetjunkie YouTube) es semmi extra. A sl mini 2x3 watt. A color epp h hangosabb kicsit. Ahhoz képest a sony vagy flip vagy charge jóval hangosabb. Ár/érték arányban a Sony xb30 nagyon jo. Továbbra is úgy gondolom, h nem lesz baja egy táskában a flipnek . Bar ha olyan mint amiben Arnold hordta a fegyvereket..
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nyelvoktatáshoz, hanganyagok lejátszásához keresek BT hangszórót, lehetőleg budget kategóriában. Eddig 3 eszközt sikerült élőben, teremben meghallgatnom: Charge 3, Flip 2 vagy 3 (nem tudom pontosan) és egy XB30-as Sony-t. Hangerő kellene, hogy a diákok rendesen hallják pl. a párbeszédeket. A Sony-nál túl erős volt a mély, túl dörmögős volt a beszédhang. A Charge 3 50k-ért már húzós. Egyébként a Flip tetszett hangzás szempontjából a leginkább. Ami még megfogott, mert kb. Charge 3 szint hangerőben, de töredék áron, az a Tronsmart Element Mega. Ezzel van-e tapasztalata valakinek?! Köszönöm a hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Krill77
őstag
válasz tylerddd #4091 üzenetére
A sonyn ki volt kapcsolva az extra bass? Illetve EQ val probaltal ráadni magasat? A flip 3 joval hangosabb mint a flip 2 de elmarad a charge 3 tol. Viszont maxon mar erosen levesz a mélyből és emiatt talán a beszéd érthetőbb. Lehet egy sima bluedio bs3 beszédre elég lenne. Basszus nincs benne, de tud hangos lenni, olcsón. A tronsmartnal nem valami jo a basszus kontroll, félő, h torzítana. Nézd neg a teszt videót rola clavinetjunkie tol a YouTube on.
(esetleg egy sony xb20, olyasmi mint a flip 3. Neha jo akcióban ki lehet fogni es lenne gari is ra.)[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz tylerddd #4091 üzenetére
Erre egyértelmű a válasz: sony srs-x11
Totál középtartomány, de azt viszont nagyon hangosan tudja. És nem utolsó szempontként nagyon kicsi, nagyon hordozható. Én személy szerint ezt hallgatom nap mint nap, ehelyett keresek valami komolyabbat. De nyelvoktatáshoz tökéletes.A sony xb (extra bass) sorozat inkább a dübörgésre megy rá, beszédhangnak nem a legjobb. A JBL is mind ilyen.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
tylerddd
veterán
válasz Krill77 #4092 üzenetére
Nem tudom, h be volt-e kapcsolva, de a héten ránézek, kolléganő eszköze. Ez a Bluedio nem tűnik rossznak!
@ stewe780 Nem lenne az a Sony túl gyenge egy teremben? Wattok szintjén abból indulok ki, amit hallottam, a Charge 3 elvileg 20-as, a Flip 16-os, az XB30-at nem tudom. Amit te írsz, azt 10-nek olvastam.
Illetve egy megjegyzés: lenne MM-ba szóló 10k-s kuponom, így ennyivel olcsóbban tudnék hozzájutni, ha ott kapható modellt választanék.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
stewe780
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest