- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate1396
tag
Bekapcsolom, rákötöm a telefont (bt vagy jack mindegy ugyanaz a helyzet) akkor csend van. De amit elinítom a zenét pattog meg van egy alapsúgás az egész zene alatt... Persze hangerő növelésével zaj is erősödik egy szint után már nem lehet hallani. ( jellemzően itthon nem szoktam maxon nyomatni így viszont zavaró 😕)
-
mate1396
tag
Gondolkodóba estem hogy visszaküldöm, nem tetszik a MEGA-nak ez az alapzaja filmeket is néznék rajta ott zavaró egy kicsit. Másik oldala pedig, hogy ezen az árban van valami hasonló termék ami nem zajos?
Gondolom ha veszek egy jobb minőségű jack kábelt az nem fog ezen segíteni
(hangerő hangszínben tetszett amúgy, csak ne lenne ez az alapzaj)
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Vettem Eustock-ról Trosmart Mega hangszórót. Láttam az ajánlásokat ezért választottam ezt. Az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul hogy súg eléggé erősen a hangszóró, vagy pattog néha. Nem mindig jön elő de azért sokszor hallom. Mind jack-en mind BT csinálja sajnos(Első BT hangszóróm ha ez szokásos akkor nem szóltam
)
-
mate1396
tag
Sziasztok
15 ezer körül keresek valami jól szóló BT hangszórót lehetőleg térben jól szétszórja a hangot ne egy irányban sugározza. Akár külföldi rendelés is benne van a pakliban.
[Ezt néztem] Úgy olvastam jó vélemény van rá, esetleg valaki tud valami EU forrást, vagy ennyiből valami hasonló minőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Tudományos Pandémia Klub
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest