- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
mate1396 #4052 üzenetére
Nekem a Tronsmart T6 is alapzajos, én úgy védekezek ellen ha nem hallgatom hangosan hogy a telefonon feltolom csumára a hangerőt és utána a hangszórón állítom a hangerőt.
Két helyen tudod szabályozni, a hangerőt ugyebár.Alapzaj úgy elég durván hallható ha a hangszóró kimaxolod hangerőbe és a telefonon 1/15 hangerőbe van úgy elég hangós. De még 1/3 hangerőbe is halható, ezzel tudsz játszani. Nálam bevált és igen sok botfülű ember van, ezért van a 2000 ft-os kínai vackokra vevő.
Persze számít hogy mihez van hozzá szokva az ember, mikor 3 éve meghallottam a JBL Go-t nekem is le esett az állam. Milyet szól méretéhez képest, de mióta beszereztem egy SRS 300-at jó árba azóta szemétként tekintek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest