Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Használ itt valaki Xiaomi Network Speaker-t?
-
Tibeee
újonc
Sziasztok.
Mostani bluetoothos 2.1-met szeretném lecserélni, mert első sorban elektronikus zenét hallgatok rajta (techno) és a mély túl sokszor csak puffogás, elveszik a zene többi része mellette (20k-s Philips HTL.) Laptopról hallgatom a zenét, tehát első sorban wireless érdekelne. A szoba kb 5x4m szóval nem kell, hogy bivaly legyen, de azért tudjak tombolni, ha üres a ház.
Olyan 100.000 Ft-ig gondoltam elmenni. -
stellaz
veterán
válasz
csabyka666 #3436 üzenetére
meghallgattam párat egy rendes sztereo rendszeren, érdekes, hogy a drágább modellek és az olcsóbbak hangja között nincs mindig összefüggés, a jam heavy metal, egy sony, ez a tronsmart t6 amik nekem aránylag tetszettek, igaz csak 8-10 félét próbáltam
-
haten
tag
válasz
stellaz #3444 üzenetére
Jó. Nekem mondjuk Original Xiaomi Bluetooth 4.1 Speaker van, az se rossz. 6000 Ft alatt akcióban néha el lehet hozni.
-
stellaz
veterán
A másik topikban kérdeztem, hogy kiegészítő hangszórónak mit ajánlanak (laptop mellé elsősorban film, mese, podcast hallgatásra, konyhában asszonynak zene, vezeték nélküli megoldással), ott a jbl charge 2-t ajánlották. Most látom a tronsmart t6-ot közel harmadáron.
Jó lehet ez nekem a kívánt felhasználásra?
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
A Original XiaoMi Bluetooth 4.0 Speaker és a JKR KR - 1000 NFC Wireless Bluetooth 4.1 Loudspeaker közül melyiket éri meg választani? Egyáltalán egy kategóriában "játszanak" ezek?
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
10 eFt körül keresek bluetooth hangszórót amelynek van AUX bemenete és SD kártyát is fogad. Leginkább komolyzenére lenne használva. Nem kell hogy hatalmasat szóljon, az sem baj ha nem túl nagy, inkább a szép hangzás lenne a szempont. Ebben az árkategóriában tudom nem kell csodát várni, se hátha van ami minden szempontnak megfelel.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki nekem segíteni nem találom ennek a deriverét SBTH 4.0 A1
Sajnos a gép nem találja.
Köszönöm. -
csaszi72
senior tag
válasz
Hauptmann #3387 üzenetére
Ja,ja.
Nekem van Esquire(2db, a gyerekek kapták meg), Onyx studio stb stb.
Play&Go-t nem rég adtam el.
Klaszikusokra, jazz-re tökéletes, minden másra ahol számít a mély, ott az Onyx studio.
Egyébként gyönyörűen szól az Esquire is, kevesebb méllyel.
Én is ezt tanácsolom mindenkinek, ki kell próbálni.
Bár kíváncsi leszek miket dobnak majd ki, mennyire lesz Samsung újragondolás. -
-
Czimby
addikt
válasz
csabyka666 #3436 üzenetére
Szerintem és az oldal tulaja szerint is a JBL elég jó cucc hangulat, kicsit sok néha a mély a hangjában, de nagyobb szobában vagy szabadban könnyen elvesznek a mélyek, szóval ott pont jól jön.
-
Hű, mik vannak.
Egymás mellé tettem a Charge 2 Plus-t és a Tronsmart T6-ot, nagyon más a kettőnek a hangja, de ami még furcsább, hogy egyik sem tetszik. A JBL-ben jobb a mély, de cicereg a magas, a Tronsmart viszont nekem túl sok közepet ad.
Előben persze biztos más, most egy Creative Gigaworks T20-on hallgattam, amit egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro hajt meg, hát...várok még ezzel a projekttel.
-
Czimby
addikt
válasz
csabyka666 #3434 üzenetére
http://switcher.oluvsgadgets.net/
-
-
Czimby
addikt
válasz
csabyka666 #3432 üzenetére
Tronsmart T6 eustocknál újonnan 11e Ft
-
-
Czimby
addikt
válasz
csabyka666 #3430 üzenetére
Az eredeti és minimális haszonnal akarja továbbadni, mert kintről kb:11-12e Ft ha nem fogja meg a vám.
-
Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, valami ilyesmire voltam kíváncsi! Én azt hallottam, hogy annyival nem tud többet, mint az eredeti, de messziről jött ember azt mond, amit akar alapon nem vettem készpénznek az infót.
Hallottam eredeti JBL Go-t, ráadásul szabadtéren, na az a méretéhez képest félelmetesen szólt, annál a Charge 2 Plus csak jobb lehet!
Az utángyári hangjával kapcsolatban kb erre számítottam, amit írtál - hangos közép, visító magas, nyers dobozhang, semmi teltség, amolyan "apu kocsijában gyári autórádiót gyári cuccon huppogtató hülyegyerek" hangot gondolok, de aki hallott már minőségi hangzást, úgyis tudja, miről beszélek.
Igazából nem sokallom a 30-at, csak arra próbáltam rájátszani, hogy ha az eredetinek mondjuk 90%-á hozza a replika, akkor beruházok rá, de a te egyetlen véleményed alapján el is döntöttem a dolgot.
Köszi az infót, nem erőlködök vele tovább.
Gyorsan rákerestem az általad említettekre, van egy Leadzm jófogáson, hát már azt is hamisítják?!
-
Czimby
addikt
válasz
csabyka666 #3428 üzenetére
Szia!
Unokatesómat Jófogáson egy féreg átverte egy hamisítvánnyal, sajnos az eredetihez képest egy vicc a hangja.
És szegény srác nem éppen 7000-et fizetett érte.Az eredeti arról híres, hogy milyen telten szól mivel DSP van benne, igaz ezt 80% hangerő fölött kikapcsolja, akkor legyengülnek a mély hangok.
Na a gagyi az sehogy sem szól hozzá képest, hangos közép, idegesítő magas semmi mély...
Igen a passzív membránon nem matrica van mint a copy és nincs microSd az eredetin, de hidd el egymás mellet az összkép is sokkal gagyibb az eredetihez képest.
A gagyinak a doboza kb fele mint az eredetinek és tartozékok sincsenek hozzá.
Ha sokallod a 30e körül árat az eredetiért akkor, ott vannak a soundcup kategóriájú charge kópiák ( Enusic, Leadzm, tronsmart T6 stb) amik azért elég jól szólnak de persze a JBL még ezektől is jobb csak kérdés megéri-e neked azt az ártöbbletet, mert kicsit túlárazott az eredeti.... Ezek a soundcup-ok kicsivel 10e fölött kaphatók,
-
Üdv mindenki!
Érdeklődöm, hogy van-e tapasztalatotok az utángyártott JBL Charge2 Plus hangszórókról? A helyi bolhapiacon múltkor láttam egy vadi újat, távolról nézve fel sem tűnt, hogy nem az eredeti termékről van szó, igazából kézbe véve is meglepően jó volt a minősége - sehol egy öntési hiba, sorja, semmi. A hölgy váltig állította, hogy ez bizony eredeti "jibi", de gyanús volt, hogy a 12.000 forintos ár pillanatok alatt 7.000 forintra olvadt, pedig még nem is alkudtam belőle - szerintem odaadta volna olcsóbban is... Akkor még nem jártam utána a témának, mindenesetre nem hoztam el.
Amit aztán észrevettem rövid netes keresgélés után, hogy bizony hamisítják ezt a hangszórót. Mivel elég jó minőségű utánzatok vannak, csak egy dolgot gondolok biztos pontnak: az eredetinek a hátulján alul csak microUSB, jack és USB csatlakozók vannak, míg az utángyárin van microSD csatlakozó is, valamint a doboza (már ha van) az utángyárinak kisebb, tégla formájú, az eredetinek sokkal nagyobb. Ha tudtok még más ismertetőjeleket, légyszi mondjátok, de én nem találtam. Az oldalán a gyárinak mintha nem matrica lenne, hanem a műanyagba lenne bemarva a JBL felirat, illetve a tetején a gombok közül csak a hangerő fel és le emelkedik ki, de ez csak tipp, nem fogtam még a kezembe az eredetit.
A kérdésem, hogy ezek a nagyon jó minőségű, de az eredetitől jóval olcsóbb utánzatok mennyire jók / rosszak? Úgyértem, az eredeti JBL tényleg tud-e annyival többet, hogy 6-7.000 forint helyett 30-at adjak érte, vagy a klasszikus legenda ez is, hogy "ugyanazon a gyártósoron készül mind, csak a hamisítványt az éjszakai műszak csinálja?"
Nem akarok belinkelni apróhirdetéses oldalakról, mert megint befenyít egy admin, hogy itt akarok hirdetni, de akit érdekel, keressen rá, tényleg 6-tól 30.000-ig vannak ilyenek, néhol odaírják, hogy replika, néhol nem, aztán vagy belenyúl valaki, vagy nem.
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy bluetooth hangszórót alacsonyabb árkategóriában.
Maximum 10ezer forintot szánnék rá. Otthonra lenne elsősorban, ritkán hordoznám csak. Azért legyen hangereje, mert ha nagy az alapzaj, akkor a telefont már nem hallani. Xiaomikat néztem(a kör alakú tetszik jobban kinézetre), de a hangzás a fontosabb. Nyitott vagyok bármilyen márkára.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy #3402 üzenetére
Pár új infó (Sencor SSS 81):
- rádiózás közben egy idő után átvált óra üzemmódra a kijelző
- a rádió hangminősége rendben van (bár analóg)
- előrefelé és sík/kemény felületen szól a legjobban
- a bluetooth-é elég gáz, a 2.0-ás szint nagyon alacsony bitrátát ad csak, az elérhető maximális minőséghez viszonyítva (vezetékes zajszűrős hi res füles) kimondottan fájdalmas, amolyan "felismerhető belőle melyik szám" szint
- videó hangját kidobva kb fél másodpercet késik a képhez képestTehát ez egy bluetooth-al is rendelkező, hordozható sztereó rádió.
2-nél több embernek inkább valami komolyabb való, zenélésre meg minimum bluetooth aptX (vagy inkább LDAC). -
-
6r4dw
csendes tag
Megjött ma a Tronsmart Element T6. Rosszat nem tudok róla írni. Hála a több hangszórónak a mélyek és magasak egyszerre kijönnek, nem tűnik el egyik sem. A hangszíne is rendben van, nem olyan mintha víz alól szólna vagy visszhangzana, tisztán szól. Szerintem ennyi pénzért nagyon rendben van.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Krill77 #3412 üzenetére
Sérelem inkább téged ért, úgy érzem. Tudod, elég sokan vannak, akiknek a HANGMINŐSÉG az elsődleges egy hangszóró esetében, bámennyire is meglepő.
Értem, hogy szeretnéd itt osztani az észt, de egy HK-t csak úgy leszarozni... Még akkor is, ha sok márka csak a nevéből él (pl. Bose).
-
ragadozo
csendes tag
Anker Soundcore 2-vel kapcsolatban van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
-
Siamiáu
tag
Sziasztok!
Ezt láttátok már?
http://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-fekete-reszletek -
Leki78
tag
A Proda.hu-n ezeket néztem. Igazából nekem a vízállóság, NFC, rádió nem mérvadó. A lényeg a memória kártya támogatás és a jó basszus (Goa Trance
)
Proda Party 750 9990ft
Proda F1 “A” 7990ft
Proda Fashion 9990ft
Proda X6 17990ftA kérdésem az lenne, hogy a Proda X6 annyival jobban szól mint amennyivel többe kerül?
-
z.z
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki Flip4-ben gondolkodik, a német Amazonnál most akciósan 80Eur, ~25e Ft ingyen szállítással:Már csak szürke, meg türkiz van, pár napja még volt mindegyik. Igaz, ha gariztatni kell, külföldre kell küldeni, de az itthoni listaárához (40e) képest a -15e bőven fedezi.
-
vacs
veterán
Nekem X6-os Proda van (ami amúgy egy W-king X6), szerintem szépen szól, basszust is elég jól tolja, a hangerő is elég volt egy nyári kerti partyhoz (nem is kellett maxon szólatni)!
Van egy Sardine SDY 019-em is, de a Proda fényévekkel jobb nála.
Nem tudom milyen Prodát szeretnél, de nekem nincs bajom velem, bár a Sardine SDY 019 helyett gondolkozom egy JKR sl-1000-ben is. -
kaszibat
tag
Pár hozzászólással olvass feljebb. Ha jó basszust és memóriakártyáról lejátszást keresel, akkor sl-1000s vagy JKR, amit ajánlok neked. Bár nekem nincs Proda, de egy fórumtárs emlékezetem szerint összehasonlította egy JKR-el és a véleménye szerint a Proda nem veszi fel a versenyt hangzásban a JKR-rel. Persze ízlések és pofonok...
-
Leki78
tag
Proda márkáról mi a véleményétek?
Leginkább jó basszus és memória kártya támogatás kellene nekem. -
bocali
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy JBL E55BT fülhalgatót és PC-vel szerettem volna használni, egy USB-s bluetooth stickkel, de borzalmas a hangminőség.
Régebben is szenvedtem egy másikkal, de akkor lehetett valami A2DP és a handsfree között választani, most Win10en ilyen beállítást nem találtam.Karman support sok sok emailezés után ennyit írt ami értelmesnek tűnt:
I have included details of the required drivers below:
Bluetooth 4.1
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.3, AVRCP v1.5Utána kerestem, hogy win10 mit tud alapból, és ezek közül sok nincs meg drivert viszont nem találok hozzájuk.
Nem hiszem el, hogy egy PC ne tudna annyit mint egy ócska 20eFT-os mobil.
Valaki valami ötlet? -
kaszibat
tag
Nekem is sl-1000s van aminek a klónja a JKR és én is ár/érték bajnoknak tartom hangzásra. Egyébként most vettem a beépített FM rádió miatt egy Musky dy-27-t és nekem ez is nagyon bejön, bár a mély nem olyan erős mint az sl-ben, de a rádióvétel jobb mint a sardine sdy-019 volt és a hangja is egy kicsit szebb a sardine-nál, viszont ez tényleg halk, vagyis a max hangerő nem túl sok. Irodába, egyéb beltéri helységbe háttérzenének tökéletes.
-
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy #3380 üzenetére
Megvettem a sencor sss 81-et.
Látszik, hogy azért nem gondolkodtak túl sokat a tervezésnél.
- óra és ébresztő teljesen felesleges, egyrészt rács mögött van és alig olvasható másrészt a módválasztóval lehet rámenni, tehát zenehallgatás közben nem...
- a bluetooth működik, semmi extra
- a rádió vétele érzékeny, egyszerű beállítani (egy gomb: hosszan nyomva pásztáz és tárol, röviden lépdel közöttük), kikapcsolás esetén is megjegyzi melyikre volt állítvaA hangzás tűrhető, sokkal teltebb mint vártam. Talán ez a legnagyobb erőssége.
Bekapcsolás után a hangerő mindig 20-as értékre áll vissza, ami nekem kicsit magas.Összességében egy erős közepes minőségű termék nagyon jó ár/érték aránnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest