- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
féldekás #8779 üzenetére
Alzan 71 ert lattam akciozva az xb72-t. az hordozhato ugyan, de aksi nincs benne. nemtudom, hogy az xb60ban van-e.
Euronicsben sony pg10 59900. Korabbi kommentemben elegge lehuztam hazahozatal utan 5 perccel, igazabol egy impulzus vasarlas tortent melynyomo meret, es vizallosag jegyeben, de az elso elkapkodott probanal eleg szarul szolt, legalabbis a mereteihez es az eredeti arahoz (90-99ezer) formalt elkepzeleseimhez kepest. De aztan felraktam az appot hozza, amivel lehet allitani a hangszineket, es mar a presetekkel is nagysagrendekkel szebben szol, kezi beallitasra meg nem volt idom. Igazabol a masik ami zavart, hogy 50 a max hangero, es legtobbszor, amikor nem voltam 5 meteren belul hozza, feljebb kellett tolni 25-30 nal, hogy elvezheto mely legyen - persze ez mar az a kategoria , aminek a szomszed nem feltetlenul orul. Ugyhogy vegulis boven eleg, mert mar 35 is hangero is tul sok ide allando jelleggel..
Azert irom csak, mert irtad, hogy mindenkepp sony kell, es ez is belefer a keretbe. ez az xb72 vel egyutt jott ki , es a gyari leiras(tudom nem sokat szamit) alapjan erosebb melyet tud tolni annal, csereben nemtud feny effekteket(nekem nemkell, sot, nem is banom ha inkabb a felepitesert es a hangminosegert kell fizetnem, mint a szines fenyekert feleslegesen).
Ebben 18centi a melyhangszoro, az xb72 ben 16. egy ideig ereltem, hogy lecserelem jbl pb100 ra, de az nem froccsenes allo, es az egesz design picit kenyesebb, + kisebb hangszoroi vannak, ezt a pg10 et meg szivfajdalom nelkul tudtam raerosebben bevinni hetvegen, amikor eleredt az eso(felteto alatt volt ugyan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged