- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, valami ilyesmire voltam kíváncsi! Én azt hallottam, hogy annyival nem tud többet, mint az eredeti, de messziről jött ember azt mond, amit akar alapon nem vettem készpénznek az infót.
Hallottam eredeti JBL Go-t, ráadásul szabadtéren, na az a méretéhez képest félelmetesen szólt, annál a Charge 2 Plus csak jobb lehet!
Az utángyári hangjával kapcsolatban kb erre számítottam, amit írtál - hangos közép, visító magas, nyers dobozhang, semmi teltség, amolyan "apu kocsijában gyári autórádiót gyári cuccon huppogtató hülyegyerek" hangot gondolok, de aki hallott már minőségi hangzást, úgyis tudja, miről beszélek.
Igazából nem sokallom a 30-at, csak arra próbáltam rájátszani, hogy ha az eredetinek mondjuk 90%-á hozza a replika, akkor beruházok rá, de a te egyetlen véleményed alapján el is döntöttem a dolgot.
Köszi az infót, nem erőlködök vele tovább.
Gyorsan rákerestem az általad említettekre, van egy Leadzm jófogáson, hát már azt is hamisítják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest