Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, valami ilyesmire voltam kíváncsi! Én azt hallottam, hogy annyival nem tud többet, mint az eredeti, de messziről jött ember azt mond, amit akar alapon nem vettem készpénznek az infót.
Hallottam eredeti JBL Go-t, ráadásul szabadtéren, na az a méretéhez képest félelmetesen szólt, annál a Charge 2 Plus csak jobb lehet!
Az utángyári hangjával kapcsolatban kb erre számítottam, amit írtál - hangos közép, visító magas, nyers dobozhang, semmi teltség, amolyan "apu kocsijában gyári autórádiót gyári cuccon huppogtató hülyegyerek" hangot gondolok, de aki hallott már minőségi hangzást, úgyis tudja, miről beszélek.
Igazából nem sokallom a 30-at, csak arra próbáltam rájátszani, hogy ha az eredetinek mondjuk 90%-á hozza a replika, akkor beruházok rá, de a te egyetlen véleményed alapján el is döntöttem a dolgot.
Köszi az infót, nem erőlködök vele tovább.
Gyorsan rákerestem az általad említettekre, van egy Leadzm jófogáson, hát már azt is hamisítják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Gamepad
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest