Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyit ér a pc?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alphamooncam #20078 üzenetére
" ... rezonancia gátlás-bitumen lap ... " – szerinted ilyen hány autóban van?
Az a baj, hogy teljesen különböző dolgokat próbálsz összehasonlítani, így nem csoda, hogy más összegek is jelennek meg a végén.Egyébként Isten tudja hányadik alkalommal vetődik már fel a gondolat, hogy egy bt. hangszóró tuti autóba is jó lesz. Én ekkor mindig le szoktam írni, hogy nem fog jól szólni (én ugyan nem próbáltam, de megtették már másik előttem, ill. látatlanban én is erre hajlok). Ezen kívül hová is akarod tenni? Pláne egy BB3-at? Folyton, minden kiszállásnál majd ki-be fogod tenni-venni, kapcsolgatod a hangszórót, ha merül töltöd (vagy fixen rákendácsolod a szivargyújtóra)? Ha nem rögzíted le, akkor mi garantálja, hogy egy fékezéskor (ne adj' Isten baleset esetén) nem fog téged vagy az utasodat úgy fejbe kólintani, hogy ottmaradtok? Megannyi kérdés, amire nincs jó válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyit ér a pc?
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest