- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19378 üzenetére
Valóban, igazad van, az a 4"-os motyó csak egy passzív cucc. Mindenesetre amire nekem kell, jól szól, hallottam már ilyet. Természetesen csak utazáskor lenne az autóban (ritkán megy, hétvégi, nyaralós, vidékre szaladgálós járgány), nem rögzíteném sehova. Az autóhangszóró upgradet körbejártam már, kellene hozzá normális fejegység is, amivel lazán el lehet lőni a bulit 70k főle ha az ember normálisan megcsinálja, azt pedig akkor már csak úgy érdemes.
Blitzwolf, Tronsmart márkákkal van esetleg vkinek tapasztalata? Blitzwolfokat láttam h van néha jó áron ali/banggoodon 20as körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest