- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #18821 üzenetére
Annyit még nem használtam, hogy kiderüljön. Itthon nem nagyon van szükség rájuk, egyelőre csak próbálgattam. De ha nem teszt célból mennek, max fél hangerő. Sokat gondolkodtam a soundcore motion 100/300-on is, főleg a kikapcsolható rendszerhangok miatt, de hallottam egy elég jó összehasonlítást tws-ben (2 x Motion 300 vs 2 x xiaomi) és ott nagyon maggyőző volt. És mindezt fél áron.
Semmiképp sem cserélem csak ezért az aksikat, majd ha már meghaltak benne. Az a powerbank megoldás nekem is eszembe jutott. Van egy csomó ilyenem, szóval venni sem kell. Bár őszintén szólva sokat nem használom ezeket a bt hangszórókat, pláne nem szabadban, ahol nincs áram.
Egy envaya 100-ban kicseréltem már, az nagyon torzított már kis hangerőn is, utána jó lett. Csak most sehol se találom. Van abból még egy, abban mostanra halt meg, töltőn se szól rendesen, folyton berecseg. A 250-es envayában is cseréltem, de az nem lett jó. Aksiról el sem indul, töltőn igen, de ha fél hangerőnél feljebb tekerem, leáll. Lehet valami gagyi hamis aksit kaptam (itta fórumon). Bár nekem a 100-as hangja mindig is jobban tetszett, a 250 csak brummog, a 100 sokkal kiegyensúlyozottabb, van azét mélye is, de szebb a magasa.
Nem vagyok nagy híve az öncélú basszusoknak, a kocsiban is van egy 30cm-es Focal egy 30 literes zárt ládában, és épp csak annyira van feltekerve, hogy még ne halljam, de ha lekapcsolom észre vegyem a hiányát. Nem hangerőt, csak energiát ad a mélyeknek. A 16cm Morel elate 6.2 szert szinte önmagában is elég, így inkább 2.5 utas a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest