Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Litván Zongora #17910 üzenetére
Ahogy előttem is írták, az app-ban nézz szét! Kell, hogy legyen egy ehhez hasonló oldal, ahol a párosított eszközöket tudod ideiglenesen "deaktiválni".
Persze ez se tuti megoldás, mert ha elfelejted visszakapcsolni, akkor szerintem legközelebb pl. a párod hiába próbálja majd használni, nem fogja tudni.
Éteri lenne, ha így a bt. talán 5.4-es verziója környékén be lehetne állítani azt, hogy legyen-e automatikus kapcsolódás vagy sem.
Droid-on a fejlesztői eszközök között találtam már ilyet (auto re-connect vagy mi volt), de nekem – adott készüléken – nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest