Új hozzászólás Aktív témák
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Nem találtam külön wifi-hangszóró topikot ezért itt érdeklődnék, hogy ismer-e valaki olyan olyan wifis hangszórót (bluetooth nem jó!), amivel egyszerűen lehetne lejátszani a PC-n tárolt zenét.
Az egyszerű alatt azt értem, hogy nem kizárólag telós/tabletes appon keresztül lehet irányítani, hanem közvetlenül számítógépről is rá tudom küldeni a zenét a wifin keresztül a másik szobában lévő hordozható hangszóróra, vagyis a windowsra is fel lehet rakni a programot hozzá. Ilyet tud valaki?? -
bozont
veterán
válasz
Krill77 #1745 üzenetére
Azon kívül, hogy kevésbé energiatakarékos a 2.1, van még más hátránya is a 4.0-hoz képest így zenei téren? Csak mert elég szimpatikus a az a Boombox. Talán meg is lehet hallgatni valahol.
Amúgy a Monic és Blitzwolf-on kívül van még valami ajánlott darab 20e-ig?Ami fontos (a hangminőségen kívül persze), sztereó hangzás, aux bemenet és hogy konnektorról is működjön, de legalább töltés közben is használható legyen (így a Monic ki is esett).
-
Digitalis
senior tag
-
Digitalis
senior tag
válasz
Krill77 #1739 üzenetére
Igen, 2.1 EDR/A2DP/AVRCP protokolt használ. Én semmilyen hátrányt nem tapasztaltam, van 4.0 eszközöm is, de ettől a telefon sem merült semmivel jobban, párosítás is gyerekjáték, és 20m távolságról is jó. (Igaz van olyan 2.1-em is ami 10méteren belül is szakadozik.) De ha elmondod miért is jobb egy ilyen prüntyiknek komolyabb biztonság, adatvédelem és titkosítás, vagy ultra sávszél szívesen meghallgatom.
-
Yasuo
aktív tag
-
Digitalis
senior tag
válasz
buresz8 #1735 üzenetére
Ha nem zavar a retró kinézet, a majd másfél kiló súlya, viszont számít a hangerő, kategóriában normálisabb hangkép, a beépített rádió, sok bemenet a kellemes kidolgozás, akkor érdemes megtekintened ezt a Lengyel_BT MT3145 csodát is. Alibabán nincs, itthon 9-10e Ft körül lehet hozzájutni, 2év garanciával.
-
Dolphine
addikt
válasz
Dolphine #1733 üzenetére
Ez jó lehet?
Elvileg méretben nincs olyan nagy különbség. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Akinek van Bltizwolf F4 hangfala nem gondolkodott még valamilyen tokban?
Ha igen, mit javasoltok? -
Poseidon.
újonc
válasz
Poseidon. #1731 üzenetére
Vagy esetleg a sima Marley Chant? Mindkettő elég jónak tűnik.
-
Poseidon.
újonc
Sziasztok!
Mik a vélemények a Marley Chant Mini nevű bluetooth hangszóróról? Nagyon jól néz ki, olcsó, és elvileg nagyon jól szól! -
azaleericks
tag
Sziasztok.
Ha valaki most akar beújítani egy ilyen kütyüt a Proda PR-F1-et bátran ajánlom. Nem drága, és az árához képest szerintem nagyon jól szól. Hangos, van benne mély is, cseppálló, alumínium, sokáig bírja, MicroSD-ről is lejátszik. 20-30 négyzetméteres szobát lazán kitölt. 10-12 ezer forintért már kapható, és ha még van a Tescoban akció, akkor 5500 Ft-ért a tiéd lehet. Nekem ennyiért sikerült megvennem, szerintem megérte.
-
Krill77
őstag
válasz
Mitírjakide? #1728 üzenetére
Ezek közül a divoom messze a legjobb. A clip meg a sony azok cincogók.
-
Mitírjakide?
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni haveromnak a születésnapjára egy bluetooth hangszórót max 18-19ezer forint értékben és nem tudom melyik lenne a legjobb választás:-JBL Clip 2
-Divoom Voombox Outdoor 2nd
-Sony SRS-X11Vagy esetleg van valami jobb megoldás? Jövő hét végére kellene, szóval nem sok időm maradt már, ezért a kínából rendelés kilőve.
-
glaci
őstag
válasz
California1 #1721 üzenetére
Szia!
Ma rászántam egy kis időt csak a Te kedvedért, hogy kipróbáljam, nálam ez hogyan működik.
Elöljáróban:
Én még a Wireless Magic Mouse -t is csak ritkán veszem elő és akkor csatlakoztatom, ha kell. Ugyanígy szoktam eljárni a BT fülessel és hangszóróval is.
Nekem egy 2010 Mid Pro 6,1 van (1st. gen. I7) 10.11.5 -ös OSX -el, a hangszóró pedig egy Sony SRS-XB3.
Szóval, ha csatlakozásra nyomok kevesebb, mint egy mp és már csatlakozott is.
Ha kikapcsolom a Mac -et, majd vissza be, akkor nem próbál meg automatikusan csatlakozni. Nem is csatlakozik magától később sem. Viszont, ha kézzel rányomok, akkor nincs egy mp és már OK is.
Sejtem, hogy nem erre számítottál, de legalább biztosan tudhatod, hogy nem csak Nálad működik így.
Javaslom, hogy ha nagyon zavar, akkor google barátodnál érdeklődj. A beállításokban alapban nincs semmi, amivel ezen lehetne módosítani, de biztos vagyok benne, hogy létezik rá terminálos megoldás. (Engem nem érdekel, így nem kerestem, de szerintem nagyon sanszos, hogy megoldható.)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni, hogy előrébb jussál. Sok sikert! -
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem alin bluetooth hangszórókat és találtam egy érdekeset. Állítólag fából van és kinézetre is elég pofás. Érdemes lenne megvenni? [link] -
afoyem
tag
Most érdemes JBL GO-t venni
-
California1
őstag
Urak kis segítség kellene ! Irok ide is hátha gyorsabban érkezik segítség....
(Macbook 5.1 Alu 2008 late SSD ,8GB Ram OS X10.9.5)
Van egy samsung bluetooth-os hangfal amit használunk az üzletben.10.8.5-el eddig hibátlanul csatlakozott automatikusan bekapcsolás után és hibátlanul müködött is.
Hétvégén clean installal feltettem a 10.9-et .
Szóval ez az új Mavericks rendszer nem csatlakozik automatán beindítás után a Samsung bt-os külsőhangfalhoz (samsung eo sg900)Már mindent kipróbáltam :
ezközök ki/be kapcs
újra párositottam őket
a gépen pram reset volt
terminal parancsot is találtam azt is próbáltamés ezt is lépésről lépésre,de semmi :
Delete com.apple.Bluetooth.plist. This file is found at HD/Library/Preferences.
Turn off Bluetooth on your Mac. This is done by clicking the Bluetooth icon in the menu bar and selecting ‘Turn Bluetooth Off’.
Unplug input-based USB devices (e.g. any USB mice, keyboards, Wacom tablets, etc).
Shut down computer. Do *not* restart, but do a full shut down.
Turn off your Bluetooth devices.
Boot computer.
Turn Bluetooth on.
Begin pairing devices. This involves clicking: Bluetooth icon in menu bar >> Set up Bluetooth Device >> Select Bluetooth device >> Follow on-screen instructions. In the case of your keyboard, I would suggest pressing the ‘Enter/Return’ button several times after entering the passphrase shown on your screen.Ha kézzel csatlakoztatjuk akkor hibátlanul dolgozik. De ennek automatán kellene csatlakoznia mint akár egy bt-os egér . Van valakinek ötlete????????
-
Digitalis
senior tag
Szert tettem ma egy Polska Media-tech csoda masinára. Dobozból kivéve kb.5 órája szól a gyári töltéssel. Fa doboz
FM -rádió, táv, és +5 előre programozott EQ amiből kettő, stílustól függően, veszett jól jön. Van micro sd, usb, micro usb, aux. Hangja szerintem ok, nálunk rádióvétel is rendben, de van kihúzható kis antennája is. Manual részben magyar nyelvű, írja, hogy gond nélkül lehet használni töltés közben is. Egész jók a rádió beszédhangok, és a mély sem telepszik rá az összképre. Nem spóroltak, volt a távirányítóban is elem, ami viszont csak irányítottan és csak két méteres körzetben jó. ( madarasban be volt éppen kapcsolva, kicsit teszteltem,csutkán sem torzít nagyon, szal tetszett, 2 év gari)
szerk:
Geralt of Rivia is jól szól -
otoaak
tag
Szia
Ha ár nam annyira problémás akkor JBL extreme/harman kardon play go/UE megaboom/Boose sound link 3 vagy akár B&O Beolit 15 bár ez már tényleg elég drága. Mindegyik szépen szól vannak előnyeik hátrányaik ha van lehetőséged hallgasd végig őket és úgy válassz, nagyon nem lősz mellé egyikkel sem.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik legyen: Blitzwolf F4 vagy pedig Divoom - VOOMBOX-OUTDOOR ?
Köszönöm, aki válaszol!
Üdv.: Balu
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla
Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg. -
-szabi-
addikt
válasz
Krill77 #1705 üzenetére
Hi
Erről írtam mikor megvettem: klikk
Nem sokkal hallottam többnek mint 15 éves CD-s rádiót ami 2x2W.
Ezt a watt témát akkor ki is beszéltük, legtöbb gyártó kamuzik.
Viszont innentől tényleg érthetetlen monic 6-7 órás üzemideje.
Mi van benne egy nagy műterhelés, hogy gyorsan merüljön?
Hangja tényleg szép, de többi tulajdonsága nem valami acélos.Nyilván nem várom el, hogy hozza egy 3-4x annyiba kerülő cucc tudását, de a gyártók is lehetnének annyira normálisak, hogy valós adatokat tüntetnek fel.
Belső térbe nem kell nagy hangerő már BW-F3 max hangereje mellett is kényelmetlenül hangos a beszélgetés.
Nincs itt Veszprémbe BW-F4 tulaj véletlenül?
Már nagyon kíváncsi vagyok rá.üdv
szabi -
Krill77
őstag
válasz
-szabi- #1703 üzenetére
Szvsz nem 2x 10 watt a monic. Inkabb 2x3, pont mint a bose Soundlink mini. Hisz ezek ennek a klonjai. A jbl charge3 2x 10 watt. Meg lehet hallgatni milyen különbség van köztük. Meg amúgy is, mar többször is be bizonyosodott, h ezek a wattok/szamok nem sokat érnek. Az f4 rol eleg jo videok vannak, az f3mat nem néztem..
-
-szabi-
addikt
Itt volt most cimborám és kipróbáltuk ezzel a párosítással semmi gond nem volt.
Lecsatlakoztam ő simán rácsatlakozott majd oda és vissza, működött.(#1694) Krill77
Emlékszem én is csak azóta van egy BW-F3 is ugyanakkora kapacitással, fele akkora teljesítménnyel.
Bárhogy matekozom egymáshoz viszonyítva vagy egyiknek vagy másiknak 12 órát kellene működni.Tényleg szívesen meghallgatnék, kipróbálnék egy F4-et, ha olyan erőtlen mint F3 akkor nem, ha szól úgy mint monic akkor bánnám.
üdv
szabi -
Digitalis
senior tag
Ahol működési kitétel, hogy használat közben nem tölt, nem lóghat folyamatosan a hálózaton, akár éjjel nappal nem üzemelhet az
inkább nagyon finoman fogalmazoka készülék nem praktikus, és számomra elfogadhatatlan.(ez nagyban már a szelén, kuprox,germánium félvezetők és vmk/vmz kapcsolók, relék korában sem volt műszakilag probléma, exhas 50 éve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest