- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amazon Kindle
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Urak kis segítség kellene ! Irok ide is hátha gyorsabban érkezik segítség....
(Macbook 5.1 Alu 2008 late SSD ,8GB Ram OS X10.9.5)
Van egy samsung bluetooth-os hangfal amit használunk az üzletben.10.8.5-el eddig hibátlanul csatlakozott automatikusan bekapcsolás után és hibátlanul müködött is.
Hétvégén clean installal feltettem a 10.9-et .
Szóval ez az új Mavericks rendszer nem csatlakozik automatán beindítás után a Samsung bt-os külsőhangfalhoz (samsung eo sg900)Már mindent kipróbáltam :
ezközök ki/be kapcs
újra párositottam őket
a gépen pram reset volt
terminal parancsot is találtam azt is próbáltamés ezt is lépésről lépésre,de semmi :
Delete com.apple.Bluetooth.plist. This file is found at HD/Library/Preferences.
Turn off Bluetooth on your Mac. This is done by clicking the Bluetooth icon in the menu bar and selecting ‘Turn Bluetooth Off’.
Unplug input-based USB devices (e.g. any USB mice, keyboards, Wacom tablets, etc).
Shut down computer. Do *not* restart, but do a full shut down.
Turn off your Bluetooth devices.
Boot computer.
Turn Bluetooth on.
Begin pairing devices. This involves clicking: Bluetooth icon in menu bar >> Set up Bluetooth Device >> Select Bluetooth device >> Follow on-screen instructions. In the case of your keyboard, I would suggest pressing the ‘Enter/Return’ button several times after entering the passphrase shown on your screen.Ha kézzel csatlakoztatjuk akkor hibátlanul dolgozik. De ennek automatán kellene csatlakoznia mint akár egy bt-os egér . Van valakinek ötlete????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest