Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mini-ITX
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
California1
üzenetére
Szia!
Ma rászántam egy kis időt csak a Te kedvedért, hogy kipróbáljam, nálam ez hogyan működik.
Elöljáróban:
Én még a Wireless Magic Mouse -t is csak ritkán veszem elő és akkor csatlakoztatom, ha kell. Ugyanígy szoktam eljárni a BT fülessel és hangszóróval is.
Nekem egy 2010 Mid Pro 6,1 van (1st. gen. I7) 10.11.5 -ös OSX -el, a hangszóró pedig egy Sony SRS-XB3.
Szóval, ha csatlakozásra nyomok kevesebb, mint egy mp és már csatlakozott is.
Ha kikapcsolom a Mac -et, majd vissza be, akkor nem próbál meg automatikusan csatlakozni. Nem is csatlakozik magától később sem. Viszont, ha kézzel rányomok, akkor nincs egy mp és már OK is.
Sejtem, hogy nem erre számítottál, de legalább biztosan tudhatod, hogy nem csak Nálad működik így.
Javaslom, hogy ha nagyon zavar, akkor google barátodnál érdeklődj. A beállításokban alapban nincs semmi, amivel ezen lehetne módosítani, de biztos vagyok benne, hogy létezik rá terminálos megoldás. (Engem nem érdekel, így nem kerestem, de szerintem nagyon sanszos, hogy megoldható.)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni, hogy előrébb jussál. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- független karcmentes Samsung A33 128GB / 6GB 5G, dobozával, kábellel, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi