Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Expower BT28S egy BlitzWolf F4 másolat? Vagy fordítva?
Ezek milyen márkák pl. az Expower, csak amazonon lehet kapni? Nem ismerem...van weboldala, de kontaknál egy gmail-es cím van megadva... What? -
erikke17
őstag
Sziasztok.
Nézegetek mostanában BT-s hangszórókat, valami egyszerűt. Múltkor hallottam egy noname-t hallani valami Ebayes lehetett elég tűrhető volt.
Ma Banggoodon erre akadtam 50%-os kuponnal még be is vállalnám. [Enusic]
Szerintetek? Egy az akku kapacitása aggaszt picit
Esetleg ez: [Zealot]
Előre is köszi.
-
-
zzola
titán
BlitzWolf BW-F4 -re 30℅ amazon kedvezmény van.
Special Offer for Amazon Buyers!
Get 30% off of BlitzWolf speaker when you purchased at Amazon, contact service@blitzwolf.com to get a promotion code.
(Available for all regions of Amazon, please email with your country.) -
kaszibat
tag
Én végül hosszú dilemmázás után az isoundbar sl-1000s mellett döntöttem. Nagyon bejött, méretéhez képest nagyon szuper a basszusa. Aki szereti a basszusos hangzást, annak csak ajánlani tudom. A kollégáim is állandóan jönnek csodálni, hogy milyen szépen szól. 4400 mAh-s akku val közepes hangerőn 8-10 órát bír és 11.500 Ft-ba belefért. Fontos szempont volt még, hogy van benne kártyaolvasó is és lejátsza a flac fájlokat is.
-
llaszlo
veterán
Bluedio BS2-ről kellene nekem pár infó.
Pl mennyi az átlagos üzemideje? Mekkora akku van benne?
Honnét tudom, hogyha merül? Ezt jelzi valamivel?
Honnét tudom, hogy mikor van feltöltve?
A manualban nem találtam. -
glaci
őstag
A 3 - 4 euró, az csak éppen hogy egy ezres.
Ha ezért cserébe egy műszakilag jobb terméket kapsz, akkor nem kérdés. (Feltételezve, hogy nem egy eleve 3 - 4 vagy 6 - 8 eurós dologról van szó aminél ez ugye +100 ill. 50% lenne, hanem arányaiban kevesebbről. (Sajnos nem tudom az árakat, de nem hiszem, hogy ez a 3 - 4 euró +10 - 20% -nál több lenne.)) -
Zola01
tag
válasz
-szabi- #1521 üzenetére
Hali!
Még nem merült le teljesen, de szerintem lehet tölteni zene hallgatás közben. A töltöttségi szintet nem mutatja, de töltés közben pirosan világít a led, BT kapcsolat esetén pedig kéken. Előbb elkezdtem a töltést, aztán pedig kapcsolódtam BT-vel és indítottam a zenét, így lilás színű lett a led, szóval valószínű, hogy tölt tovább -
zzola
titán
Üdv!
Kinti használatra szeretnék egy kis hangdobozt. Olvastam, hogy a BlitzWolf F1 -et ajánlották 10000 forint alatt. Nos, ez most nem kapható, helyette mi ajánlott?
BlitzWolf BW-F3
Xiaomi BT Speaker
JBL GoEzeket találtam hasonló árban, külföldről banggood-ról rendelnék.
Köszi! -
Zola01
tag
Megjött végre a BlitzWolf F4, itt a beígért pár szó róla
Elég masszív, jól összerakott cucc és meglepően nehéz. A krómozott gombok kicsit olcsónak hatnak, de nem zörögnek, mint ahogy valamelyik tesztben olvastam. Külső teljesen rendben van.
Nem hallottam sok más BT hangszórót, szóval azokkal nem tudom összehasonlítani, de nagyjából tudom, hogy minek hogy kéne szólnia.
Az F4 szerintem elég jól szól, van közép és mély is, nekem a magas egy kicsit kevés. Nem olyan hangos, mint gondoltam és magas hangerőn torzít is egy kicsit, szóval egy kerti partira nem a legjobb választás, de lakásba szerintem elég. Ha magán a hangszórón max-ra állítom a hangerőt, akkor van egy kis alapzaja ,mikor éppen nem megy semmi zene, de nem vészes.Akksiról még nem tudok mit mondani, 4000mAh elég 8-10 órára biztos.
Elég sok olcsó és jónak tűnő BT hangszórót árulnak a neten, szóval lehetnek még más jó vételek is, de ez az F4 egyértelműen ajánlott.
Elégetett vagyok vele, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
USB kábel ki tud nyírni BT hangfalat?
Adott egy Blitzwolf megfordítható USB kábel és a Xiaomi azóta nem érzékeli a töltést, a JBL Flip3-ból eltűnt az összes energia + a töltőn van (másik kábellel), de csak az első LED pislog és nem lehet bekapcsolni (bekapcsolni lehet, de nem vált át kékre a bekapcs gomb). Ha a töltőt lehúzom, akkor esélytelen bekapcsolni.
Aggódjak? -
glaci
őstag
Az biztos, hogy erről nem a hangszóró tehet!
Ez bizony a telefon hibája!
Alternatív megoldások:
Tegyél ki a főképenyőre egy hangerő szabájzós widgetet (pl.: SliderWidget) és akkor amikor ránézel, látod, hogy le van véve és felrakod.
Esetleg "profibb" "megoldás" egy Tasker / E-Robot profil, ami a BT lecsatlakozása után automatikusan max. -ra állítja a csengő hangerőt. -
Laby
őstag
Sziasztok!
Van egy JBL Charge 2+ hangszóróm. Imádom, és nagy a szerelem köztünk.
Egy dolog viszont rettenetesen bosszant. A telefonomon max hangerőn használom a csengőhangot, amikor rácsatlakozok a JBL-re, akkor közel sem full hangerőn hallgatom a zenét. Miután lecsatlakoztam róla a csengőhangom hangerejét leveszi arra, amin hallgattam a zenét, és sosem hallom utána amikor hívnak olyan halk.
Tudna valaki erre megoldást? Nagyon örülnék.Gondolom köze lehet ahhoz, hogy telefonáláshoz kihangosítóként is lehet használni, de én ezt a részét sosem használom, úgyhogy ha azt valahogy ki lehetne kapcsolni, és ezzel megszűnne a problémám, akkor az is egy jó megoldás nekem.
Köszönöm!
-
ithomas
őstag
Ha már hozzáférnek a készülékhez akkor nem teljesen mindegy?
BT-n is 10-15 mp csatlakozni max.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy nem az a gond, hogy suttyomban odarohangálnak érintgetni mint az ovodások, hanem az hogy egyszer már hagyta hogy rácsatlakozzanak, és ezáltal az ő telefonjuk már elmentésre került mint párosítható eszköz...
Ezt kell valahogy (reset?) kitörölni belőle, azt kalap. -
glaci
őstag
válasz
ithomas #1510 üzenetére
Ja, csak hozzá érinteni egy pillanat, sz@rakodni a párosítással meg közel egy perc. (Táhát jobban észre veszi, ha párosítgatnak a haverjai, mintha csak NFC -vel csatlakoznának. Feltételezem, hogy elzárva nincs a készülék, így minimálisan a haverok számára is elérehtő egy - egy pillanatra.)
-
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Most, hogy ránéztem a saját hangszórómra jutott eszembe még valami:
A Te készüléked (Charge3 vagy Extreme ha jól emlékszem) NFC -s?
Ha igen, akkor szerintem azzal csatlakoznak újra a "havejaid".
Ugye ezt elvileg azért rakták bele, hogy a "bonyolult" BT párosítást ne kelljen elvégezned, hanem csak hozzá érinted és párosítva vannak. Ez ugye megint azt feltételezi, hogy a tiéd, viszont gyorsabb és hát na: kevesebb buherát igényel, bár szerintem a párositás mód akkor is kell, de ebben nem vagyok biztos. (Egyébként nem tudom minek kell ez a feature, szerintem egy párosítást mindenki "túlél", aztán többször úgysem kell elvégezni, de hát "mindent" a kényelemért ...)
A helyedben resetelném, hogy "felejtsen el" mindenkit és ezután nem engednék senkit fizikailag a közelébe!
Esetleg az NFC antenna árnyékolása vagy zavarása lehet még megoldás, bár hogy azt pontosan hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) technikailag megoldani, azt nem tudom. -
adorjant
őstag
válasz
Prinz Eugen #1502 üzenetére
A tiéd a leírtak alapján indiai kivitel lehet,azon nincs sd slot,és angolul tájékoztat.
-
válasz
Tobb féle Xiaomi hsz van, sokszor nem tuntetik fel a pontos tipust, igy meg lehet keveredni
-
válasz
GearBest-en nem nagyon szokott hamisítvány lenni legjobb tudomásom szerint.
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, megkérkezett ma GB-ről rendelt Xiaomi, de picit más mint pl. MA-s tesztben
nincs rajta sd slot (mondjuk a mi.com-on is van olyan kép amin nincs), és máshogy vannak a rajzocskák is
na meg angolul beszélget, bár ez nem zavar, sőt
Ilyen sok verziót gyártanak, vagy átvertek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest