Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Soldika30
üzenetére
Most, hogy ránéztem a saját hangszórómra jutott eszembe még valami:
A Te készüléked (Charge3 vagy Extreme ha jól emlékszem) NFC -s?
Ha igen, akkor szerintem azzal csatlakoznak újra a "havejaid".
Ugye ezt elvileg azért rakták bele, hogy a "bonyolult" BT párosítást ne kelljen elvégezned, hanem csak hozzá érinted és párosítva vannak. Ez ugye megint azt feltételezi, hogy a tiéd, viszont gyorsabb és hát na: kevesebb buherát igényel, bár szerintem a párositás mód akkor is kell, de ebben nem vagyok biztos. (Egyébként nem tudom minek kell ez a feature, szerintem egy párosítást mindenki "túlél", aztán többször úgysem kell elvégezni, de hát "mindent" a kényelemért ...)
A helyedben resetelném, hogy "felejtsen el" mindenkit és ezután nem engednék senkit fizikailag a közelébe!
Esetleg az NFC antenna árnyékolása vagy zavarása lehet még megoldás, bár hogy azt pontosan hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) technikailag megoldani, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi