- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #14279 üzenetére
Haverom 24E vásárolta a T6 Plust, akkoriban kuponnal a Doss SOUND XL 20E alatt össze hozható volt aliexpressről. Szóval győztem, akkor se volt bestbuy
Dockint 2020 decemberébe 38E vettem postával, most ki rossz matekből én vagy te?
24X3=72E. A első D FIne nekem 60%-al volt drágább mint a T6 Plus, de teljesítmény és a hangzás nem 60%-al volt jobb hanem teljesen más dimenzió.
De nekem anno volt olcsó Divoom Onbeat 500-asom ami 15+ posta volt a T6/T6 Plus azzal se tudot vetekedni.
Szóval szerinted ha nem tudnám miről beszélnék, le írnám tényként?
Több éve vagyok a topikba, nagyjából képbe vagyok de sose volt jó deal a T6 Plus.Haverom az JBL Xtreme 2 tulaj is ugyan azon a véleményem van mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest