Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz francz'70 #13867 üzenetére

Vissza olvastam kicsit toppikba a jelenléted, egy tag nem volt aki téged ígazolt volna :D (Idézek Január)

"
    Nem tudom, pontosan melyik típus volt: T6 néven maradt a bt eszközlistában és henger alakú volt. És borzalmas. Leginkább az.
    Ezek után csodálom az elhivatottságod! :D"

Tény és való a Tronsmart jobb mint a kínai 2X3 wattos kínai replikák, itt nem a gyártási minőséggel van a fő gond hanem a hangolással.

Én amúgy azzal kezdtem ezt az egész perpatvart, hogy ne prómozd itt jó alternatívaként ezt mert láthatod csak másokat vezetsz vele félre.
    Én az Earfun Uboomot akcióba vettem 12800 ft táján ingyen szállítással, kicsit nehezebb mint a Tronsmart Groove de határozttan egyértelmű hogy jobban szól és nem kell EQ-val bajlodni, mert a gyári hangja jó.
    Az Earfun Go-d anno szállítással 10E forintért vettem, na az kegyetlen jól szólt a méretéhez képest. :R
    Nekem is volt Tronsmart T6, EQ mellet elfogadhatóan szól de akkoriban még nem volt sok lehetőségem sok hangszórót kipróbálni.
    De a 16E vásárolt Divoom Onbeat 500 elég szépen felmosta vele a padlót.

Én a Tronsmart T6-ot a sok pozítiv értékelés miatt vettem, aztán mikor meglett hát elégé kiábrándultam belőle.
    Egy darabig elhasználtam mert nem akartam vissza küldeni, EQ-kötelező volt alatta.

Amúgy nincs gond a jelenléteddel a topikba, de valahogy rajtad kívül egy tagnak se esett még le az álla a tronsmartól. :U

#13868Aureal
    Már lusta vagyok ki keresni a régi véleményed, de hogy nem tetszett?
    Csúnya kásás vagy torz volt a hangja?

Hát pont ezért nem rendelem be én se, mert ősszintén megrendelem kipróbálom és ha xar meg küldheted vissza.
    Vagy eladni használt piacon bolti ár alatt, hát ez nem a év üzlete.

Új hozzászólás Aktív témák